Your free enquiry
LOPEC

LOPEC

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Electronics, Real Time & Embedded Systems
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
LOPEC
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за LOPEC

През 2023 LOPEC ще се проведе като търговско изложение "лице в лице" в Messe Munich. Събитието ще се състои в периода 01.03.2023 - 02.03.2023, а мястото на провеждане ще разполага с най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19, за да се гарантира сигурността на участниците. Сред въведените мерки ще бъдат участниците да носят предпазна маска на лицето и да поддържат междуличностно разстояние от 1,5 метра. Понастоящем в Германия са въведени ограничения за пътуване заради Омикрон. В резултат на това участниците ще трябва да покажат при пристигането си в страната 3G документи за влизане, като например удостоверения за възстановяване.  

Представяне на LOPEC

Lopec е най-важното международно изложение за печатна електроника. Събитието привлича международните лидери в тази област. Те представят своите иновации, демонстрират работата им на практика, обменят идеи, създават контакти и нови възможности за бизнес. Изложението събира и доставчици, крайни потребители, представители на промишлеността. Обсъждат се нови възможности за приложение на печатната електроника и се организира мрежова платформа, обединяваща всички международни лидери на пазара, както и професионалисти, интересуващи се от този тип технологии.

Оставете на нас – фирма „Трейд Феър Трипс” ЕООД – да организираме пътуването ви. Това е нашата основна дейност. Ще ви предложим настаняване в добрите хотели в Мюнхен. Ще ви насочим към най-подходящите хотели за Lopec. С нас настаняването ви ще се получи бързо, удобно и изгодно. Освен резервации онлайн на хотели и апартаменти, ви предлагаме и всичко, което ще ви помогне да се чувствате удобно и спокойно и да се съсредоточите върху представянето си. Осигуряваме летищен трансфер, кола под наем, информация за градския транспорт, конферентна зала. Възложете ни тази задача. Ще останете доволни.

Full list of
hotels for
LOPEC

Book Now
How to get to LOPEC
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows