HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2025

HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2025

Електроника, Реално време и Цифрови системи
Hong Kong, Hong Kong
13-16 Apr 2025
Организатор:
Hong Kong Trade Development Council
Място на провеждане:
Hong Kong Convention and Exhibition Centre
Честота:
1 year

Международно събитие за електронни продукти в Хонконг

HKTDC Hong Kong Electronics Fair е биещото сърце на електронната индустрия в Азия и успешно се превърна в неоспорима сила по целия свят. Марките с желание да се утвърдят в международен план получават щанд на това търговско изложение. Създаден през 1981 г., HKTDC Hong Kong Electronics Fair е мястото, където предлагането отговаря на търсенето. Проучете пазарните тенденции, срещнете се с най-големите имена в индустрията и пуснете продукти. Под един покрив купувачите могат да изпитат всяка една категория електроника и електронни устройства. Интернет на нещата, електронно здравеопазване и носими устройства, аудиовизуални, XR, фитнес и красота, лична електроника, роботика. Ние само надраскваме повърхността.

HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2024

Датите за провеждане на HKTDC Hong Kong Electronics Fair през 2023 са определени между 13.04.2024 и 16.04.2024. Форматът на събитието ще бъде "лице в лице", а домакин на изложението ще бъде Конгресният и изложбен център в Хонконг. Всички мерки за здраве и безопасност ще бъдат в сила, за да се гарантира благополучието на всички присъстващи. Това ще включва предпазни мерки, като например поддържане на безопасно разстояние от 2 метра, както и носене на лични предпазни средства в закритите помещения, като например хирургически маски. Освен това поради настоящите ограничения за пътуване придружителите ще трябва да представят при пристигането си отрицателен резултат от тест, който не е по-стар от 48 часа.

Настаняване

Резервирайте хотелското настаняване за HKTDC Hong Kong Electronics Fair, което заслужавате, и не харчете излишно за вашето бизнес пътуване. Trade Fair Trips ltd работи с вас, за да получите точно това, което искате. Ние предлагаме гъвкави хотелски услуги и достъп до най-добрите оферти в Хонг Конг. Без значение каква цена търсите, ние ще ви настроим. Правилното местоположение е най-важното и ние търсим достъпни цени за хотели в близост до Конгресния и изложбен център на Хонг Конг. Обадете ни се достатъчно рано и ние ще ви резервираме на пешеходно разстояние. Trade Fair Trips ltd помага във всяка част от вашето бизнес пътуване до HKTDC Hong Kong Electronics Fair. Клиентите идват при нас, когато имат нужда от помещения за срещи преди време. Радваме се да направим резервация за вас. Нямате екип, който да изгради своя щанд? Оставете го на нас!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Hong Kong International Airport (Международно Летище Хонг Конг)

25 минути при пътуване от Central Station MTR (Централна Гара MTR) 

С кола
С кола:

35 минути при пътуване от Hong Kong International Airport (Международно Летище Хонг Конг)

5 минути при пътуване от Central Station MTR (Централна Гара MTR)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

50 минути при пътуване от Hong Kong International Airport (Международно Летище Хонг Конг)

25 минути при пътуване от Central Station MTR (Централна Гара MTR)

 

map

Хотели около HKTDC Hong Kong Electronics Fair

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2025 Hong Kong Holiday Inn Golden Mile 3.4 Hong Kong при поискване Заявка
HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2025 Hong Kong Peace Guest House, Hong Kong 3.2 Hong Kong при поискване Заявка
HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2025 Hong Kong Apple Inn - Causeway Bay 3.13 Hong Kong при поискване Заявка
HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2025 Hong Kong The Fleming Hong Kong 1.76 Hong Kong при поискване Заявка
HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2025 Hong Kong Mira Moon, Hong Kong 1.7 Hong Kong при поискване Заявка
HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2025 Hong Kong Holiday Inn Express Hong Kong Mongkok, an IHG Hotel 2.1 Hong Kong при поискване Заявка
HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2025 Hong Kong Mingle by The Park, Hong Kong 1.53 Hong Kong при поискване Заявка
HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2025 Hong Kong Crystal Hostel, Hong Kong 3.2 Hong Kong при поискване Заявка
HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2025 Hong Kong AKI Hong Kong - MGallery 1.3 Hong Kong при поискване Заявка
Hotel California 6.11 Hong Kong при поискване Заявка

Както вече установихме, HKTDC Hong Kong Electronics Fair се провежда два пъти годишно. Веднъж в средата на април и веднъж в средата на октомври. Изданията обикновено се провеждат в продължение на четири дни и представят на търговските посетители най-доброто в програмирането и продуктите. Съветът за търговско развитие на Хонконг е главният организатор на търговското изложение. Работното време е определено от 09:30 сутринта до 18:30 часа късния следобед. Последният ден приключва в 17:00 часа. Тези часове важат и за двете издания. Как пътувате до Конгресния и изложбен център на Хонг Конг? Не забравяйте да проверите безплатния автобусен транспорт за повече подробности относно часовете и спирките. Използвайки градския транспорт, можете да стигнете до изложбените площи сравнително лесно. Местоположението на пристанището Виктория означава, че можете да стигнете до него за десет минути с ферибота. Има и метро линии и автобуси, които ви свързват с останалата част от града и летището.

  • „Само няколко часа след откриването на панаира открихме няколко потенциални купувачи от ИТ компании и банка, които се интересуват от нашите IoT решения. Също така сме щастливи да видим, че HKTDC организира виртуални срещи, за да се срещнем с купувачи от чужбина,” – Уилсън Чан, продуктов мениджър, AT-Vibe Technology Ltd, Хонг Конг;
  • „Панаирът предоставя добро място за нас да популяризираме нашето ново. Досега се срещнахме с повече от 20 купувачи, които се интересуват от нашите акумулаторни батерии и те скоро ще потвърдят поръчките“, – Уилсън Чиу, местен мениджър продажби, Chung Pak Battery Works Ltd., Хонг Конг;
  • „Срещнахме се с повече от 20 купувачи от Европа и Хонконг, които изразиха силен интерес към нашите интелигентни производители и по-нататъшни преговори ще бъдат водени след изложението. Физическото изложение ни позволява да провеждаме срещи лице в лице и взаимодействия с купувачи,” – Фион Лай, маркетинг мениджър, Growgreen Limited, Хонг Конг.

HKTDC Hong Kong Electronics Fair е основната бизнес платформа за изложители и посетители на територията на Азия. Изданията редовно привличат над 50 000 търговски посетители от 140 страни, което прави панаира изключително доходоносна възможност за проникване на международните пазари по целия свят. Около 60% от всички посетители са чужди граждани, като най-голям процент идват от Азия, следвана от Европа, Северна Америка и Южна Америка. Това е страхотна новина за над 3700 изложители, които представляват 20 страни и региони. Има национални павилиони за континентален Китай, Тайван, Корея и Индия. Общата електроника и електронни устройства имат широко приложение, което се превежда за купувачи от всяка голяма индустрия – здравеопазване, образование, бизнес, ОВК, сигурност, слънчева енергия, автомобилостроене и опазване на околната среда наред с други.

HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2022

HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2022 се проведе като част от хибридното търговско изложение, известно като International Sourcing Show. То се състоеше от физическо изложение в HKCEC и две виртуални платформи. По време на физическия аспект мястото на провеждане се отличаваше със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Една от тези предпазни мерки беше социалното дистанциране. В събитието участваха над 20 000 купувачи и повече от 1730 изложители от 12 държави. По време на събитието бяха проведени над 5 000 бизнес срещи и бяха представени над 83 000 продукта.

HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2023

Hong Kong Electronics Fair 2023 и Hong Kong International Lighting Fair 2023 се проведоха по едно и също време. Те бяха организирани като търговски изложения на живо между 12.04.2023 и 15.04.2023 в HKCEC. В изданията участваха 3 000 изложители, които представиха стоките си на повече от 66 000 специалисти по покупки.

HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2024

HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2024 беше търговско изложение на живо, чийто домакин беше HKCEC. То се проведе между датите 13.04.2024 и 16.04.2024. На събитието присъстваха приблизително 2 000 изложители от 16 държави. Техните стоки бяха разгледани от около 88 000 посетители от 139 страни.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2025 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.