Your free enquiry
Embedded World

Embedded World

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Електроника, Системи в реално време и вградени системи
Organizer
Organizer:
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website:
Embedded World
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Събитието Embedded World 2023 ще се проведе на живо, като датите на провеждане са 14-16 март 2023. Мероприятието ще се състои във формат "лице в лице" в Nuremberg Messe. Понастоящем в Германия не са в сила национални ограничения или забрани за пътуване, свързани с Ковид-19, поради премахването им през предходните месеци. Подобна промяна е настъпила поради подобрената епидемиологична ситуация. В резултат на това в Messe Nuremberg няма да бъдат въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например 3G политика за влизане. Организаторите ще насърчават спазването на препоръчителни стъпки, като например поддържане на социална дистанция.

Въведение

Embedded World е посветен на представянето на най-новите технологични иновации, разработки и решения в сектора на електрониката. Embedded World вижда, че водещи компании и експерти идват, за да обменят опит и да намерят нови бизнес партньори. Лесно е да се разбере защо, тъй като продуктовото портфолио се разпростира върху всички основни категории продукти - електронни системи, контролери на шината, компютърни модули, измервателни устройства, чипове с памет, микроконтролери, операционни системи и микропроцесори.

Акценти

  • За изложителите това е невероятната потенциална клиентска база, тъй като изданията сега натрупват редовно 32 000 търговски посетители.
  • Фокусирайте се върху насърчаването на нови таланти и иновации чрез университетската НАГРАДА.
  • Това е обединяващо място за срещи на основните индустрии в Европейския съюз, тъй като представената технология представлява интерес за всички - от военния и телекомуникационния сектор до потребителската електроника.

Логистиката

Годишното международно търговско изложение се провежда в Нюрнберг, Германия в началото на зимните месеци и изданията продължават три дни. NürnbergMesse GmbH служи като официален организатор и е домакин на производството. Посетителите на търговски обекти се допускат от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Единственото изключение е последният ден, когато времето за затваряне настъпва в 17:00 ч. Вечерта.

Аудитория и статистика

Технологиите в основата на Embedded World са от решаващо значение за функционирането на света, какъвто е днес, което допринесе за бързото издигане на търговското изложение като лидер и платформа за обществени поръчки с голям внос. Изложителите имат перфектната възможност да разширят обхвата си, тъй като има голямо представителство от многобройни индустрии - автомобилна индустрия, информационни технологии и телекомуникации, индустриална и потребителска електроника, военни и космически технологии.

Достъпно настаняване в близост до Messe Nuremberg

Trade Fair Trips ltd гарантира, че получавате най-добрите цени за Embedded World преди всеки друг. Отнема ни един работен ден, след като ни изпратите вашите спецификации, за да подготвим най-добрите хотелски оферти за следващото издание на това събитие. Не само резервирате хотели в близост до Нюрнберг, но и имате възможност да спестите от пътни разходи. Независимо къде отсядате, ще имате достъп до обществения транспорт за лесно пътуване до работното място. Trade Fair Trips ltd може да бъде полезен и по други начини. Чрез нас можете да уредите инсталацията на изложбената ви щанд или да резервирате съоръжения за срещи!

Предишни издания

2022

Embedded World 2022 беше проведен в Messe Nuremberg като хибридно събитие. Изданието се състоеше от търговско изложение, провеждано лице в лице между 21.06.2022 и 23.06.2022, и придружаваща цифрова платформа. В изданието участваха 729 изложители от 39 държави. Те представиха своите продукти на повече от 20 000 квадратни метра изложбена площ.

Full list of
hotels for
Embedded World

Book Now
How to get to Embedded World

Similar trade shows