Embedded World
Embedded World

Embedded World

New Dates
15 мар 2022 - 17 мар 2022
Germany , Nurnberg

General Information

Organizer

Nurnberg Messe GmbH

Event website

Embedded World

Frequency

1 year

Embedded World Map

Past Editions

2 - 4 Mar Embedded World 2021

25 - 27 Feb Embedded World 2020

26 - 28 Feb Embedded World 2019

27 Feb - 1 Mar EMBEDDED WORLD 2018

14 - 16 Mar EMBEDDED WORLD 2017

Пандемията COVID-19 принуди Embedded World 2021 да направи драстични промени в предстоящото си издание и сега производството ще бъде в цифров формат. Където и да са участниците по света, те ще могат да се срещат с експерти от дома. Следващото издание лице в лице е планирано за 15-17 март 2022 г.

Въведение

Embedded World е посветен на представянето на най-новите технологични иновации, разработки и решения в сектора на електрониката. Embedded World вижда, че водещи компании и експерти идват, за да обменят опит и да намерят нови бизнес партньори. Лесно е да се разбере защо, тъй като продуктовото портфолио се разпростира върху всички основни категории продукти - електронни системи, контролери на шината, компютърни модули, измервателни устройства, чипове с памет, микроконтролери, операционни системи и микропроцесори.

Акценти

  • За изложителите това е невероятната потенциална клиентска база, тъй като изданията сега натрупват редовно 32 000 търговски посетители.
  • Фокусирайте се върху насърчаването на нови таланти и иновации чрез университетската НАГРАДА.
  • Това е обединяващо място за срещи на основните индустрии в Европейския съюз, тъй като представената технология представлява интерес за всички - от военния и телекомуникационния сектор до потребителската електроника.

Логистиката

Годишното международно търговско изложение се провежда в Нюрнберг, Германия в началото на зимните месеци и изданията продължават три дни. NürnbergMesse GmbH служи като официален организатор и е домакин на производството. Посетителите на търговски обекти се допускат от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Единственото изключение е последният ден, когато времето за затваряне настъпва в 17:00 ч. Вечерта.

Аудитория и статистика

Технологиите в основата на Embedded World са от решаващо значение за функционирането на света, какъвто е днес, което допринесе за бързото издигане на търговското изложение като лидер и платформа за обществени поръчки с голям внос. Изложителите имат перфектната възможност да разширят обхвата си, тъй като има голямо представителство от многобройни индустрии - автомобилна индустрия, информационни технологии и телекомуникации, индустриална и потребителска електроника, военни и космически технологии.

Достъпно настаняване в близост до Messe Nuremberg

Trade Fair Trips ltd гарантира, че получавате най-добрите цени за Embedded World преди всеки друг. Отнема ни един работен ден, след като ни изпратите вашите спецификации, за да подготвим най-добрите хотелски оферти за следващото издание на това събитие. Не само резервирате хотели в близост до Нюрнберг, но и имате възможност да спестите от пътни разходи. Независимо къде отсядате, ще имате достъп до обществения транспорт за лесно пътуване до работното място. Trade Fair Trips ltd може да бъде полезен и по други начини. Чрез нас можете да уредите инсталацията на изложбената ви щанд или да резервирате съоръжения за срещи!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА