Your free enquiry
CWIEME Berlin

CWIEME Berlin

Berlin, Germany
Индустрия
Индустрия:
Електроника, Системи в реално време и вградени системи
Organizer
Organizer:
i2i Events Group
Event website
Event website:
CWIEME Berlin
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за CWIEME Berlin 2023

23-ти май до 25-ти май 2023 бележат новите дати за CWIEME Берлин. Организаторите заявиха, че ще продължат с изданието за 2023  след успеха на изданието за 2022. Събитието ще се проведе под формата на търговско изложение "лице в лице" в Messe Berlin. Понастоящем в Германия не са въведени вътрешни мерки за безопасност срещу Ковид-19, поради премахването им през април 2022 след значителното подобряване на епидемиологичната обстановка в страната. Въпреки това участниците трябва да имат предвид, че ще бъдат посъветвани да спазват препоръки, като например носенето на хирургически маски в закрити помещения, като например изложбените зали. Също така, при пристигането си в страната те трябва да представят документи като доказателство за оздравяване поради продължаващите ограничения за пътуване.

Въведение

CWIEME Берлин се счита за световен лидер в индустрията за навиване на намотки, електрическо производство и изолация. Международната изложба е част от гордото портфолио от събития на CWIEME заедно с CWIEME Americas и CWIEME Shanghai. От трите събития събитието в Берлин се счита за най-голямото и най-влиятелното. Може да се проведе в Европа, но това е наистина глобална изложба. Изложителите могат да се издигнат сред редиците и да получат видимост на много пазари. Можете да откриете цялата верига на стойността под един покрив - захранване, лепила, смоли, покрития, кабели, съединители и аксесоари, производство на електрически договори, електромеханични компоненти, изолационни и екраниращи материали.

Логистиката

CWIEME Берлин е идеята на Hyve Group PLC, която ежегодно е домакин на това международно изложение. Изданията излизат общо три дни в началото на май. Messe Berlin функционира като официален домакин на CWIEME Berlin в Берлин, Германия и входът се дава само на търговски посетители предвид специфичния характер на събитието. Работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 в късния следобед през първите два дни. Последният ден завършва два часа по-рано в 16:00 следобед. Messe Berlin се намира в западната част на града и се възползва от гъстата транспортна мрежа. Без значение къде се намирате в града, има множество автобусни линии, които се движат като по часовник. Можете също да стигнете до изложбените площадки през S-Bahn и U-Bahn. Има две станции, които обслужват директно Messe Berlin с множество линии.

Какво казват хората?

  • „Това е като да се срещнеш с целия свят на едно място“, - технически асистент, Aperam;
  • „Ако наистина искате да достигнете до клиенти и да го направите за много кратък период от време ... това е мястото да бъдете“, - председател, Управителен съвет Hidria;
  • „Фокусирани доставчици и голямо разнообразие от доставчици на решения“, - технически директор, ENKO Ltd;
  • „CWIEME Берлин е ИННОВАЦИЯТА за иновации за дизайнери и инженери на електрическо оборудване в Европа. CWIEME не само предлага най-широкото портфолио от доставчици и доставчици на технологии за електротехниката, но посетителите могат да се възползват и от специализирани конференции, ”- Винсент Леконте, старши директор по бизнес развитие, EM Solutions;
  • „Изложението в CWIEME Берлин е задължително. Това е идеалното място за представяне на модерни технологии на огромен брой съществуващи клиенти и перспективи. Това е крайъгълен камък и предоставя голяма стойност “, - Матео Роси Марсили, директор глобален маркетинг

Аудитория и статистика

CWIEME Berlin има множество високопоставени спонсори, които носят допълнителен престиж и репутация на изложението. Част от спонсорите включват марки като Promicron, PTTX, ALTAIR, ATOP, ArcelorMittal, DUPONT и GROB. Международната изложба се радва на много здравословна посещаемост от над 6700 търговски посетители от над 70 държави, което предвид специализирания характер на CWIEME Berlin е отличен брой. Има и над 600 специализирани доставчици, които представляват цялата верига на стойността. Можете лесно да кажете, че имате пряк преглед на цялата индустрия. Изложителите смятат, че CWIEME Берлин е от решаващо значение за техния бизнес, тъй като те правят голям брой директни продажби. Всъщност близо 60% от всички посетители правят поръчки директно на събитието! В допълнение към всички тези купувачи, изложителите се изправят лице в лице с изпълнителни директори, мениджъри, инженери, нови таланти и студенти, както и лица, вземащи решения от всички сектори.

Настаняване

Ако се нуждаете от резервация на хотел за CWIEME Берлин, възползвайте се от достъпни хотелски услуги. С толкова много хотели в Берлин е трудно да се разбере кои са абсолютните най-добри цени на пазара днес. Trade Fair Trips Ltd е вашето ръководство и ви предоставя изчерпателна база данни за хотели в града, независимо дали търсите скромно настаняване за търговски изложения или искате само най-доброто. Резервирайте хотелски стаи толкова близо до Messe Berlin, че можете спокойно да се разходите до мястото или да се возите в градския транспорт само за няколко минути. Наслаждавайте се едновременно на комфорт, качество и спестявания. Trade Fair Trips Ltd може също да направи резервации за съоръжения за срещи предварително на ваше име. Ние се справяме с всичко - от размера на заседателната зала до A / V оборудването. Клиентите ни се доверяват, за да им помогнем с настройката. Поръчайте екип, който да изгради вашия справедлив щанд!

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на CWIEME Berlin за 2022 се проведе като изложение "лице в лице" с участието на над 300 изложители. Датите на провеждане на събитието бяха определени между 10.05.2022 и 12.05.2022, а мястото на провеждане беше Messe Berlin. Поради премахването на вътрешните ограничения в страната през април 2022 мястото на провеждане не приложи строги предпазни мерки срещу Covid-19. 

Full list of
hotels for
CWIEME Berlin

Book Now
How to get to CWIEME Berlin

Similar trade shows