Your free enquiry
Integrated Systems Europe

Integrated Systems Europe

Barcelona ,Spain
Индустрия
Индустрия:
Електроника, Системи в реално време и вградени системи
Organizer
Organizer :
Amsterdam RAI
Event website
Event website :
Integrated Systems Europe
Frequency
Frequency:
1 year

ISE и Ковид-19

Integrated Systems Europe 2023 ще се проведе като изложение лице в лице във Fira Barcelona - Gran Via. Мястото на провеждане ще включва строг план за безопасност срещу Ковид-19, за да се гарантира безопасността на участниците. Датите за провеждане на изложението за 2023 са определени между 31.01.2023  и 03.02.2023. В плана за безопасност срещу Ковид-19 ще бъдат включени следните мерки:

  • За да бъдат допуснати до търговското изложение, посетителите трябва да имат валидиран бадж. Те ще бъдат достъпни чрез приложението на ISE 2023. Баджът ще бъде достъпен след закупуване на билет.
  • Посетителите трябва да имат предвид, че на мястото на провеждане на изложението ще бъде инсталирана система за проследяване и контрол. Информацията за контакт с участниците ще бъде съхранявана от изложителите и организаторите на събитието. Тази стъпка е необходима за случаите на потвърдена инфекция с Ковид-19.
  • На места като тоалетните ще бъдат осигурени станции за дезинфекция. Щандовете на изложителите също трябва да разполагат с такива дозатори.

Поради въведените ограничения за пътуване участниците ще трябва да представят при пристигането си 3G документи. Такива включват сертификати, които предоставят доказателство за ваксинация или възстановяване. Участниците могат да покажат и доказателство за отрицателен тест за бърз антиген или полимеразна верижна реакция (PCR). Достъпът ще бъде осигурен за 48 часа, ако участниците изберат опцията за лабораторни резултати. След като отрицателният резултат от теста изтече, участниците ще трябва да поръчат нов резултат от теста.

Въведение

Integrated Systems Europe (ISE) е лидер в професионалната AV и системна интеграция още от дебюта си през 2004 г. и постоянно е двигател за иновации в индустрията. Събитието изпълнява двойна функция като пазар, където изложителите могат да се свържат с международни купувачи, но и като платформа за образование.

Посетителите се радват на невероятна програма за професионално развитие, която включва всичко - от специализирани семинари, уъркшопи и публични речи до конференции. ISE дава на търговските посетители пълен преглед на цялата верига на стойността с дисплеи за системи за контрол на трафика, системи за управление на посетители, интелигентни софтуерни системи, цифрови знаци, монитори, билбордове, софтуерни приложения и решения.

Логистиката

Integrated Systems Europe е ежегодно шоу, което се провежда в началото на календарната година, обикновено през първата половина на февруари. Събитието е със седалище в Амстердам, Холандия, въпреки че това ще се промени своевременно, тъй като официалният организатор обяви, че поради изключителния растеж на шоуто, новите издания, започващи през 2021 г., ще бъдат преместени в Барселона, Испания.

Изданията в момента се провеждат в RAI Amsterdam с продължителност от четири дни. Вратите са отворени за професионалисти само от 10:00 ч. До 18:00 ч. На първия ден, от 9:30 ч. до 18:00 ч. На втория и третия ден и от 9:30 ч. до 16:00 ч. на последния ден ден. RAI Amsterdam е на централно място в града и е добре свързан с обществения транспорт, да не говорим колко лесно е да вземете колело или скутер до изложбената площадка.

Какво казват хората?

„Това е единственото място, където можете да получите общ преглед на целия AV пазар на едно място. Повече изложители, повече площ и повече присъстващи от което и да е друго изложение в световен мащаб - ние обединяваме купувачите и продавачите на едно място, за да могат да се съберат, за да правят бизнес.“ - Майк Блекман, управляващ директор на Integrated Systems Events;

„Вече 16 години ISE предоставя отлично място за среща на европейската индустрия за системна интеграция. Шоуто е идеално за компании от региона, за да демонстрират новите си иновации пред заинтересована и информирана аудитория." - Дейвид Лабускес, главен изпълнителен директор на AVIXA;

„ISE има уникален и прекрасен вкус. В много отношения често се чувства по-скоро като „семейно събиране“, отколкото като търговско изложение. С толкова богата и разнообразна изложба и образователни програми, които се предлагат през четирите дни, няма друг търговски панаир като ISE." - Табата О’Конър, глобален президент и главен изпълнителен директор на CEDIA

Аудитория и статистика

Integrated Systems Europe поддържа здрав индекс на растеж (има причина, поради която изложението все пак се премества) и последното издание счупи всички свои предишни рекорди с 1300 изложители (17% от които са за първи път изложители) и аудитория при над 81 000 търговци посетители - нов връх в колоритната история на събитието. 

Географският профил на посетителите по националност разкрива концентрация на професионалисти от членове на ЕС, които след това са последвани от представителства от Югоизточна Азия, Азия и Северна Америка. Основният фокус в ISE е срещата между търсенето и предлагането, така че като изложител ще се срещнете с известни купувачи, чийто основен дневен ред е закупуването на нови решения.

Трябва обаче да подчертаем изключителната образователна и информационна програма и произтичащия от това голям брой експерти и лидери, заинтересовани от авангардни изследователски и технологични тенденции. Това не е малка част благодарение на участието на двамата спонсори от първо ниво AVIXA и CEDIA.

Настаняване

Trade Fair Trips Ltd предварително осигурява хотелски стаи в Амстердам, Холандия и това ни дава известна доза гъвкавост, когато става въпрос за работещи изложители на различни ценови точки. Ние сме универсалното решение за всички ваши нужди по време на пътуването, тъй като сме експерти по инсталирането на щандове за търговски панаири и можем да поставяме заявки за съоръжения за срещи на ваше име.

Разбира се, идвате при нас за гъвкави хотелски услуги за Integrated Systems Europe. Освен това, тъй като ние се стремим да персонализираме нашите услуги според нуждите на нашите клиенти, можем да създадем индивидуално предложение за вас и вашия екип. 

Можете да изберете от достъпни хотели в близост до RAI Amsterdam, което го прави лесен и ефективен от време за пътуване до изложбената площадка. Където и да се намирате, имаме за цел да ви поставим близо до обществения транспорт.

Full list of
hotels for
Integrated Systems Europe

Book Now
How to get to Integrated Systems Europe

Similar trade shows