Most booked hotels
Your free enquiry
Integrated Systems Europe

Integrated Systems Europe

Barcelona, Spain
Индустрия
Индустрия:
Electronics, Real Time & Embedded Systems
Organizer
Organizer:
Amsterdam RAI
Event website
Event website:
Integrated Systems Europe
Frequency
Frequency:
1 year

ISE – Update

Integrated Systems Europe 2023 ще се проведе като изложба лице в лице на Fira Barcelona — Gran Via. Мястото на провеждане няма да включва строг план за безопасност срещу Ковид-19, поради това, че правителстовото на страната премахна ограниченията, свързани с пандемията. Датите за провеждане на изложението през 2023 са определени между 31.01.2023 и 03.02.2023.

Въведение

Integrated Systems Europe (ISE) е лидер в професионалната AV и системна интеграция още от дебюта си през 2004 г. и постоянно е двигател на иновациите в индустрията. Събитието изпълнява двойна функция като пазар, където изложителите могат да се свържат с международни купувачи, но също и като платформа за образование.

Посетителите се радват на невероятна програма за професионално развитие, която включва всичко от специализирани семинари, конференции и ключови уоркшопове. ISE предоставя на търговските посетители пълен преглед на цялата верига на стойността с дисплеи на системи за контрол на трафика, системи за управление на посетителите, интелигентни софтуерни системи, цифрови знаци, монитори, билбордове, софтуерни приложения и решения.

Логистиката

Integrated Systems Europe е ежегодно изложение, което се провежда в началото на календарната година, обикновено през първата половина на февруари. Събитието е базирано в Амстердам, Холандия, въпреки че това ще се промени своевременно, тъй като официалният организатор (също наречен Integrated Systems Europe) обяви, че поради изключителния растеж на шоуто, новите издания, започващи през 2021 г., ще бъдат преместени в Барселона, Испания.

Изданията в момента се провеждат в RAI Amsterdam с продължителност четири дни. Вратите са отворени само за професионалисти от 10:00 до 18:00 на първия ден, от 09:30 до 18:00 на втория и третия ден и от 09:30 до 16:00 на последния ден. ден. RAI Amsterdam е на централно място в града и е добре свързан с обществен транспорт, да не говорим колко лесно е да вземете велосипед или скутер до изложбените площи. 

Какво казват хората?

„Това е единственото място, където можете да получите преглед на целия AV пазар на едно място. Повече изложители, повече пространство и повече посетители от всяко друго изложение по света – събираме купувачите и продавачите на една арена, за да могат да се съберат, за да правят бизнес.“ – Майк Блекман, управляващ директор за интегрирани системни събития;

„Вече 16 години ISE предоставя отлично място за срещи на индустрията за европейска системна интеграция. Шоуто е идеално за компании в региона за демонстриране на техните нови иновации пред заинтересована и информирана публика.“ – Дейвид Лабускес, главен изпълнителен директор на AVIXA;

„ISE има уникален и прекрасен вкус. В много отношения често се чувства по-скоро като „събиране на семейството“, отколкото като търговско изложение. С такава богата и разнообразна изложбена и образователна програма, предлагана през четирите дни, няма друго търговско изложение като ISE.“ – Табата О’Конър, глобален президент и главен изпълнителен директор на CEDIA

Аудитория и статистика

Integrated Systems Europe поддържа стабилен индекс на растеж (все пак има причина търговското изложение да се премести) и последното издание счупи всичките си предишни рекорди с 1300 изложители (17% от които са изложители за първи път) и публика от над 81 000 търговци посетители – нов връх в колоритната история на събитието.

Географският профил на посетителите по националност разкрива концентрация на професионалисти от членове на ЕС, които след това са последвани от представителства от Югоизточна Азия, Азия и Северна Америка. Основният фокус на ISE е срещата между търсенето и предлагането, така че като изложител вие ще се срещнете с високопоставени купувачи, чиято основна цел е закупуването на нови решения. 

Въпреки това, ние също трябва да подчертаем изключителната образователна и информационна програма и произтичащия от това голям брой експерти и лидери на мисълта, които се интересуват от авангардни изследователски и технологични тенденции. Това в голяма степен се дължи на участието на двата първокласни спонсора AVIXA и CEDIA.

Настаняване

Trade Fair Trips Ltd осигурява хотелски стаи в Амстердам, Холандия предварително и това ни дава известна гъвкавост, когато става въпрос за работещи изложители на различни ценови точки. Ние сме универсалното решение за всички ваши нужди при пътуване, тъй като сме експерти в изграждането на търговски щандове за търговски панаири и можем също да подадем заявки за съоръжения за срещи на ваше име.

Разбира се, вие идвате при нас за гъвкави хотелски услуги за Integrated Systems Europe. Освен това, тъй като се стремим да персонализираме услугите си според нуждите на нашите клиенти, можем да създадем индивидуална оферта за вас и вашия екип.

Можете да избирате от достъпни хотели в близост до RAI Amsterdam, което прави пътуването до изложбените площи без усилие и време ефективно. Където и да се намирате, ние поставяме за цел да ви поставим близо до обществения транспорт.

Минали издания

2021 г

Изданието на ISE през 2021 г. се проведе като три регионални изложения. Вариации на този тип формат бяха необходими поради ограниченията за пътуване, причинени от пандемията от COVID-19. ISE 2021 се състоеше от три регионални програми под едно име, ISE Live & Online. Два от експонатите бяха присъствени. Единият беше в Барселона, а другият в Лондон. Третият се проведе в цифров вариант чрез онлайн платформа. Платформата включва различни услуги, включително стрийминг на живо. До края на годината дигиталната платформа беше достъпна. 6757 участници посетиха ISE Live & Virtual. 

2022 г

ISE 2022 представляваше триумфалното завръщане на събитието и дебют на Fira Barcelona – Gran Via. Събитието беше хибридно събитие, което включваше както лично търговско изложение, така и дигитална платформа. Сайтът включва облекчени функции за безопасност на Covid-19 за компонента на живо на панаира. Той включва различни нови премиерни подсъбития, както и 834 изложители от 39 нации. Освен това над 150 лидери и 43 691 посетители от 151 страни присъстваха на изданието.

С какво се отличава Trade Fair Trips Ltd? Представлява всички услуги, свързани с вашето бизнес пътуване на едно място –можем да резервираме на ваше име бързо и лесно хотел, конферентна зала за провеждане на срещи и да изградим вместо вас вашия търговски изложбен щанд. Оставете всички важни въпроси, свързани с логистиката на нас, за да се съсредоточите върху вашия бизнес. Свържете се с нас, за да ви предоставим преференциални цени, при това за броени часове!

Full list of
hotels for
Integrated Systems Europe

How to get to Integrated Systems Europe

Similar trade shows