Your free enquiry
SPS IPC Drives Italia

SPS IPC Drives Italia

Parma, Italy
Индустрия
Индустрия:
Electronics, Real Time & Embedded Systems
Organizer
Organizer:
Mesago Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
SPS IPC Drives Italia
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Fiera di Parma ще бъде домакин на изданието на SPS IPC Drives Italia за 2023 между 23-ти и 25-ти май 2023. Събитието ще се проведе лице в лице и на мястото на провеждане няма да има строги процедури за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на отмяната на свързаните с тях вътрешни ограничения в Италия през 2022. Поради облекчаването на ограниченията за пътуване, от участниците няма да се изисква да предоставят 3G входни документи при пристигането си в страната.

Представяне на събитието

Международно изложение SPS IPC Drives Italia събира създатели, производители, доставчици и монтажници на производствени технологии от цял свят. Те правят демонстрация на своите продукти, участват в поредица от събития, съпътстващи изложението – конференция, кръгла маса – които засягат важни за бранша проблеми. Посетителите са както специалисти от сферата, така и собственици на заводи, фабрики, производствени цехове, които имат нужда от автоматизация и оптимизация на производствения процес. Мястото е отлично за сключване на сделки, създаване на партньорски мрежи и научаване на всички новости, свързани с бранша. 

Поверете грижата за вашите хотелски резервации на нас. Предлагаме ви професионална помощ за организацията на вашето пътуване. Настаняване в някой от подходящите хотели за SPS IPC Drives Italia, съобразно изискванията и бюджета ви. Осигуряване на летищен трансфер и кола под наем или изготвяне на маршрути за пътуване с обществения транспорт. Наемане на конферентна зала, проектиране и изграждане на щанд. Целта на екипа ни е да ви създаде за максимално комфортни и спокойни пътуване и престой, за да можете да се съсредоточите върху основните си бизнес задачи. Свържете се с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

2022

SPS IPC Drives Italia 2022 се проведе във Fiera di Parma от 24-ти до 26-ти май 2022. Събитието, което се проведе във формат "лице в лице", отбеляза завръщането на търговското изложение. В него участваха 806 изложители и 36 522 посетители. Поради отпадането на съответните национални ограничения, на мястото на провеждане не бяха въведени предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19.

Full list of
hotels for
SPS IPC Drives Italia

Book Now
How to get to SPS IPC Drives Italia
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Milan Parma Airport (Летище Милано Парма)

Не е препоръчително при пътуване от Parma Station (Гара Парма)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Milan Parma Airport (Летище Милано Парма)

10 минути при пътуване от Parma Station (Гара Парма)

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Milan Parma Airport (Летище Милано Парма)

45 минути при пътуване от Parma Station (Гара Парма)

Similar trade shows