Your free enquiry
OROAREZZO

OROAREZZO

Arezzo, Italy
Индустрия
Индустрия:
Clocks, Jewelry
Organizer
Organizer:
Arezzo Fiere e Congressi S.r.l
Event website
Event website:
OROAREZZO
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на OroArezzo за 2023 ще се проведе като търговско изложение лице в лице между 13-ти май и 16-ти май 2023. Мястото на провеждане ще бъде Arezzo Fiere e Congressi. Поради премахването от страна на Италия на ограниченията, свързани с коронавирусите, включително забраните за пътуване и вътрешните политики, на мястото на провеждане няма да има мерки за безопасност, като например 3G регламент за влизане.

Представяне на събитието

Oroarezzo е международно изложение за бижутерия, ориентирано към професионалисти: производители, търговци на едро и дребно, търговски вериги, вносители и износители. Събитието е традиционно силно, като основната група изложители представят бижута, изработени в Италия и то предимно от неголеми фирми. Продукцията им се отличава с внимание към детайла и изключителен дизайн, и е предназначена предимно за чужди пазари. Представени са и фирми – производителки на оборудване и инструменти за бижутери. Тази година се очакват около 1 200 изложители.

Оставете на нас да се погрижим за пътуването ви. Резервирайте хотел онлайн с помощта на асистент от „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Ще ви предложим не просто хотели, а подходящите хотели за изложението Oroarezzo. Ще ви осигурим кола под наем или летищен трансфер и информация за най-удобните начини за придвижване с градски транспорт. Обърнете се към асистента си, ако имате нужда нещо, което да подпомогне вашето представяне и бизнес срещите ви. Възползвайте се от помощта ни. Нашите услуги са безплатни за вас. „Трейд Феър Трипс” ЕООД взима комисионна само от тези хотели и фирми, които изберете да ползвате по време на пътуването си.

Предишни издания

2022

OroArezzo 2022 се проведе като търговско изложение на живо в Arezzo Fiere e Congressi. Събитието се състоя между 7-ми и 10-ти май 2022. На мястото на събитието не бяха въведени предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на премахването на националните ограничения поради подобряващата се пандемична обстановка. Събитието беше посетено от 200 купувача от 50 държави.

Full list of
hotels for
OROAREZZO

Book Now
How to get to OROAREZZO
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Florence Airport (Летище Флоренция)

30 минути при пътуване от Arezzo Station (Гара Арецо)

By car
By car:

60 минути при пътуване от Florence Airport (Летище Флоренция)

5 минути при пътуване от Arezzo Station (Гара Арецо)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Florence Airport (Летище Флоренция)

10 минути при пътуване от Arezzo Station (Гара Арецо)

Similar trade shows