Most booked hotels
Your free enquiry
OROAREZZO

OROAREZZO

Arezzo ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Часовници, Бижутерия
Organizer
Organizer :
Arezzo Fiere e Congressi S.r.l
Event website
Event website :
OROAREZZO
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за OROAREZZO 2022

OroArezzo 2022 ще се проведе като търговско изложение на живо в Arezzo Fiere e Congressi. Събитието ще се състои между 7-ми и 10-ти май 2022. На мястото на събитието ще бъдат въведени предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително социално дистанциране. От участниците ще се изисква да поддържат социална дистанция от 2 метра. Те трябва също така да имат предвид, че поради текущите ограничения за пътуване, при пристигането си в Италия ще трябва да предоставят 3G входни документи, като например доказателство за възстановяване.

Представяне на събитието

Oroarezzo е международно изложение за бижутерия, ориентирано към професионалисти: производители, търговци на едро и дребно, търговски вериги, вносители и износители. Събитието е традиционно силно, като основната група изложители представят бижута, изработени в Италия и то предимно от неголеми фирми. Продукцията им се отличава с внимание към детайла и изключителен дизайн, и е предназначена предимно за чужди пазари. Представени са и фирми – производителки на оборудване и инструменти за бижутери. Тази година се очакват около 1 200 изложители.

Оставете на нас да се погрижим за пътуването ви. Резервирайте хотел онлайн с помощта на асистент от „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Ще ви предложим не просто хотели, а подходящите хотели за изложението Oroarezzo. Ще ви осигурим кола под наем или летищен трансфер и информация за най-удобните начини за придвижване с градски транспорт. Обърнете се към асистента си, ако имате нужда нещо, което да подпомогне вашето представяне и бизнес срещите ви. Възползвайте се от помощта ни. Нашите услуги са безплатни за вас. „Трейд Феър Трипс” ЕООД взима комисионна само от тези хотели и фирми, които изберете да ползвате по време на пътуването си.

Full list of
hotels for
OROAREZZO

Book Now
How to get to OROAREZZO

Similar trade shows