Your free enquiry
ORNARIS

ORNARIS

Bern, Switzerland
Индустрия
Индустрия:
Consumer Goods
Organizer
Organizer:
ORNARIS AG
Event website
Event website:
ORNARIS
Frequency
Frequency:
6 months

Актуализация за събитието

ORNARIS 2023 ще се проведе като изложение "лице в лице" между 12.02.2023 и 14.02.2023. Мястото на провеждане на събитието ще бъде BERNEXPO в Берн, като мястото няма да включва мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Швейцария премахна ограниченията си, свързани с пандемията.

Представяне на събитието

Ornaris е търговско изложение за потребителски стоки, аксесоари, бижута, комплекти „направи си сам”, което се провежда в Швейцария. То е разделено на 13 сектора:

 • авточасти и аксесоари;
 • красота и здраве;
 • гурме деликатеси;
 • цветарски артикули;
 • подаръци;
 • изкуства и занаяти;
 • дрехи и модни аксесоари;
 • хартия; бижута;
 • играчки и игри;
 • кухня и домакинство, аксесоари за дома;
 • домашен текстил.

Около 420 изложителя очертават тенденциите за предстоящата година. Представят продукти и аксесоари, запознават колегите си, търговците и посетителите с най-интересното за предстоящия сезон. Посетете изложението и вие.

Спестете време и средства, като поверите на нас да организираме пътуването и настаняването ви в Швейцария. „Трейд Феър Трипс” ЕООД, освен онлайн хотелски резервации, предлага и допълнителни услуги, свързани с комфортното ви пътуване и настаняване и с успешното ви бизнес представяне. От нашата богата база с хотели в Цюрих запазваме стая в този, който отговаря на всичките ви изисквания и се вписва в бюджета ви. Осигуряваме ви летищен трансфер, кола под наем. Намираме подходяща за вашите цели конферентна зала. Оставате търсенето на хотели за Ornaris и цялата останала организация на нас. Фокусирайте се върху успешното си представяне на изложението.

Минали издания

Издание от 2021 г.

ORNARIS 2021 беше изложение, която се проведе между 22-ри и 24-ти август 2021 г. Търговското изложение се проведе в Bernexpo в Берн, Швейцария. На мястото на събитието бяха представени най-съвременните мерки за превенция на Ковид-19, като например изискването за носене на медицински маски на закрито. На събитието присъстваха около 4500 търговски посетители и 200 изложители.

Издание от 2022

Изданието през 2022 се проведе в присъствен формат между 14.08.2022 и 16.08.2022. Поради подобрената пандемична обстановка то се проведе в BERNEXPO и не включваше предпазни мерки за превенция на Ковид-19. Събитието привлече 230 изложители и 6450 търговски посетители.

Full list of
hotels for
ORNARIS

Book Now
How to get to ORNARIS
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Bern Airport (Летище Берн, BRN)

40 минути при пътуване от Bern Hauptbahnhof (Централна Гара Берн)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Bern Airport (Летище Берн, BRN)

10 минути при пътуване от Bern Hauptbahnhof (Централна Гара Берн)

By public transport
By public transport:

40 минути при пътуване от Bern Airport (Летище Берн, BRN)

20 минути при пътуване от Bern Hauptbahnhof (Централна Гара Берн)

 

Similar trade shows