Your free enquiry
LYON INTERNATIONAL FAIR

LYON INTERNATIONAL FAIR

Lyon ,France
Индустрия
Индустрия:
Потребителски стоки
Organizer
Organizer :
GL Events Exhibitions
Event website
Event website :
LYON INTERNATIONAL FAIR
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

LYON International Fair 2023 ще се проведе в Eurexpo Lyon от 31-ви март до 10-ти април 2023. Поради отпадането на съответните вътрешни ограничения събитието на живо ще се проведе при отсъствието на строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Поради настоящите ограничения за пътуване във Франция, при пристигането си участниците ще трябва да предоставят 3G документи за достъп.

Представяне на събитието

Lyon International Fair е международно изложение за обзавеждане и стоки за дома. То е насочено предимно към производители, интериорни дизайнери и търговци на дребно. Освен мебели и аксесоари по време на събитието се представят различни видове облицовки, домашен текстил и всякакви нововъведения за дома. Изложението привлича френски и световни изложители и посетители и определено задава тенденциите в магазините за дома за търговия на дребно. Подходящо е за сключване на сделки, намиране на нови партньори и клиенти и опит за влизане на нови пазари.

Провежда се в Лион, Франция. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс” ЕООД – професионален организатор на бизнес пътувания. Той ще ви спести необходимостта да търсите хотели в Лион. Ще ви предложи настаняване в най-добрите хотели за Lyon International Fair и ще се погрижи за всички останали подробности: летищен трансфер, придвижване в града. Услугите, които ви предлагаме имат за цел да улеснят пътуването ви, да го направят максимално комфортно и да ви позволят да се съсредоточите върху най-важното в случая – вашия бизнес. Свържете се с нас и ще се погрижим за всичко, от което имате нужда, включително за конферентна зала и уникален щанд.

Full list of
hotels for
LYON INTERNATIONAL FAIR

Book Now
How to get to LYON INTERNATIONAL FAIR

Similar trade shows