Your free enquiry
MODE - HEIM - HANDWERK

MODE - HEIM - HANDWERK

Essen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Потребителски стоки
Organizer
Organizer:
Messe Essen GmbH
Event website
Event website:
MODE - HEIM - HANDWERK
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини относно събитието

MODE - HEIM - HANDWERK 2023 ще се проведе като изложение на живо в Messe Essen от 09.11.2023 до 12.11.2023. Най-новото издание на изложението ще се проведе без въведени строги мерки за превенция на Ковид-19 и забрани за международни пътувания. Това се дължи на решението на Бундестага да премахне ограниченията, свързани с пандемията.

Въведение в търговското изложение

Mode – Heim – Handwerk е най-голямото търговско изложение за потребителски стоки в Северен Рейн-Вестфалия. Разделено е на три големи секции. В секция „мода“ се представят модни колекции, обувки, чанти, бижута, кожени изделия, аксесоари. Участват и множество производители на козметика. По време на изложението, в секцията за мода посетителите могат да получат съвети от експерти в гримирането или да се информират за най-новите модни тенденции. В секцията за отдих, дом и лайфстайл се предлагат стоки за бита. В секцията „занаяти“ пък се представят продукти и решения, които помагат на хората да подобряват сами средата, в която живеят, почиват или работят. В последното издание на събитието изложителите са били 700, а посетителите 130 000.

Организира се веднъж годишно. Ние сме експерти в търсенето онлайн на хотели за международни изложения и в организацията на бизнес пътувания. Ще ви предложим хотели в Есен, които отговарят на изискванията и бюджета ви и ще ви насочим към подходящите хотели за Mode – Heim – Handwerk. Ще се погрижим и за летищния трансфер, придвижването ви из града, намирането на конферентна зала. С нас пътуването е комфортно, изгодно, ползотворно, доверете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания на събитието

Издание през 2021

MODE - HEIM - HANDWERK 2021 беше търговско изложение на живо, което се проведе от 11.11.2021 до 14.11.2021. Събитието се проведе при 3G условия на безопасност в Messe Essen. Преди да бъдат допуснати, участниците трябваше да представят документи, като например доказателство за възстановяване. През 2021 на изложението присъстваха приблизително 22 000 търговски посетители и 260 изложители.

Full list of
hotels for
MODE - HEIM - HANDWERK

Book Now
How to get to MODE - HEIM - HANDWERK

Similar trade shows