Your free enquiry
Consumenta

Consumenta

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Потребителски стоки
Organizer
Organizer:
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website:
Consumenta
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на Consumenta

През 2023 Consumenta ще се проведе като търговско изложение лице в лице. Събитието ще се проведе в Messe Nuremberg в Германия между 28-ми октомври 2023 и 5-ти ноември 2023. Messe Nuremberg няма да въведе мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в Германия.

Въведение

Consumenta е търговско изложение за потребителски стоки – едно от най-големите в Германия. Продукти за строителство, обзавеждане, интериорен дизайн – изложителите представят най-новите тенденции в множество области от всекидневния живот. По-голямата част от производителите, които се представят са немски. През 2018 от общо 1 094 изложителя, само 103 са от други страни. Крайни потребители, търговци – посетителите са били 152 142. Участниците използват изложението, за да разширят бизнес контактите си, да представят нови стоки и услуги и да сключат изгодни сделки.

Consumenta се провежда веднъж годишно. Поверете търсенето онлайн на хотели за международни изложения на нас. Спестете си време и неудачни избори. Ние ще ви предложим настаняване в хотели, подходящи за изложението. Освен за вашите хотелски резервации за Consumenta, ще се погрижим за вашия летищен трансфер, ще ви наемем автомобил или ще ви дадем предварителна информация за удобно използване на обществения транспорт. Поддържаме партньорски отношения и с много бизнес центрове в Нюрнберг, така че можем да ви осигурим необходимата конферентна зала. С нас ще пътувате удобно и изгодно и ще имате всички условия за отлично бизнес представяне. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Минали издания на Consumenta

Издание 2021
 
Consumenta 2021 се проведе като търговско изложение на живо между датите 30.10.2021 и 7.11.2021. Събитието се проведе в Messe Nuremberg, който беше оборудван с най-съвременните мерки за превенция на Ковид-19. Това включваше и 3G политиката за допускане на посетители. Преди да бъдат допуснати, от участниците се изискваше да представят документи, като например удостоверения за възстановяване. Около 69 000 посетители посетиха събитието, в което участваха над 600 изложители.

Издание 2022

Consumenta 2022 беше събитие, което се проведе между 26-ти и 30-ти октомври 2022. По време на провеждането му на живо в Messe Nuremberg събитието привлече 68 000 посетители. Поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията, на мястото не бяха приложени мерки за превенция на Ковид-19.

Full list of
hotels for
Consumenta

Book Now
How to get to Consumenta

Similar trade shows