Your free enquiry
Ambiente Germany

Ambiente Germany

Frankfurt am Main ,Germany
индустрия
индустрия:
Потребителски стоки
Organizer
Organizer :
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website :
Ambiente Germany
Frequency
Frequency:
1 year

Организаторите обявиха, че Ambiente Germany 2021 ще бъде online събитие, проведено в дигиталното пространство през април 2021 г. За първи път панаирът на потребителски стоки ще споделя сцена с Christmasworld и Paperworld от 17 април до 20 април.

Въведение

Това време от годината е когато можем да повлияем върху вкусовете на потребителите в областта на декорацията, потребителските стоки и изкуствата и занаятите. Ambiente Германия е вашият шанс да оставите своя отпечатък в индустрията. Имате шанса да се срещнете с настоящи клиенти и да сключите изгодни сделки, както и да си изградите визия за глобалния пазар. Богатството от избор е записано в ДНК-то на търговския панаир с портфолио, което включва изкуствени щампи, метални изделия, кухненски уреди, подови настилки, малки електрически уреди и др.

Акценти

  • Залите се пълнят с над 133 000 посетители.
  • HoReCa, Contract Business и Ethical Style са трите основни стълба на събитието.
  • Организаторите акцентират върху фалшиви продукти чрез наградата PLAGIARIUS.

Логистика

Ambiente Германия излезе на сцената във Франкфурт, Германия и се провежда пет дни, където изложителите могат да променят вкусовете си за предстоящата година. Международният търговски панаир подготвя още една впечатляваща активност през февруари, определяйки финансовата година за своите изложители, които искат да генерират директни продажби. Messe Frankfurt GmbH играе двойната функция като организатор и докамин на събитието.

Аудитория и статистика

Изследвайте конкуренцията си, вижте актуалните тенденции на едно място и представете новите си продукти - всичко това е повече от възможно в Ambiente Германия. Съществуват много възможности като се има предвид колко души участват във всяко издание, сред които са търговци на едро и дребно и други специалисти в производството.

Резервирайте евтини хотелски стаи близо до Messe Frankfurt

Направете хотелски резервации за Ambiente Германия на изключителни цени с любезното съдействие на Трейд Феър Трипс ЕООД. Времето ви за планиране на бизнес пътувания приключи, защото ние ще ви намерим най-доброто настаняване. В нашата база данни има стотици хотели в цял Франкфурт и работим с всеки бюджет. Резервирайте хотели близо до Messe Frankfurt, с бонус достъп до обществен транспорт и спестете от пътни разходи. Трейд Феър Трипс ЕООД прави всичко това възможно, дори и повече. Също така предлагаме на изложителите гъвкави услуги за монтаж на щанд. Ако ще правите презентация или искате да проведете среща в последния момент, ние мжоем да ви предложим идеални стаи за срещи на правилната цена.

Full list of
hotels for
Ambiente Germany

Book Now
How to get to Ambiente Germany

Similar trade shows