Your free enquiry
Ambiente Germany

Ambiente Germany

Frankfurt am Main ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Потребителски стоки
Organizer
Organizer :
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website :
Ambiente Germany
Frequency
Frequency:
1 year

Ambiente и Ковид-19

Понастоящем организационният комитет се подготвя за Ambiente 2023. Събитието, което ще съвпадне с Christmasworld 2023 и Creativeworld 2023, ще се проведе на живо между 03.02.2023 и 07.02.2023. От Messe Frankfurt GmbH увериха, че Messe Frankfurt ще приложи най-строгите мерки за превенция на Covid-19. Сред прилаганите мерки ще бъдат:

  • Участниците ще бъдат помолени да покажат валидни 3G сертификати  и да носят маски на всички определени места при влизане.  Следните документи могат да осигурят достъп до Messe Frankfurt:
    1. Имунизационни сертификати, които показват, че са приложени поне две ваксинационни дози. Инжекциите трябва да са с ваксина срещу Covid-19, одобрена от Европейския съюз.
    2. Сертификати за оздравяване, които включват два резултата от теста (положителен и отрицателен). Сертификата трябва да включва заповед за карантина издадена преди отрицателните резултати от теста. Доказателството за оздравяване от предишна инфекция с Covid-19 трябва да е най-много на 6 месеца.
    3. Отрицателни резултати от тест с пълна информация за контакт, които са не по-стари от 24 до 48 часа.
  • На изложението Messe Frankfurt ще бъде приложен стриктно прилаган протокол за социална дистанция. Мястото на събитието ще инсталира няколко жизненоважни промени в панаирните площи, за да подпомогне поддържането на определената дистанция. Това ще включва области като коридорите и изложбените зали, които са в процес на разширяване. Конферентните зали също ще бъдат пренаредени. Навсякъде, където не е възможно да се разширят коридорите, те ще бъдат превърнати в еднопосочни ленти за движение, за да се избегнат задръстванията и да се запази социалната дистанция. Ще бъдат обособени отделни зони за влизане и излизане от мястото на провеждане. Ще бъдат поставени специални маркировки на пода и информационни табла, които да напомнят на участниците за правилата.
  • Билетите ще се предлагат чрез онлайн платформа. Всички участници ще трябва да се регистрират предварително. По време на регистрационния процес те трябва да предоставят данни като пълни имена, домашни адреси, имейли и друга лична информация. Необходимо е също така да се включат документи за здравен преглед като посочените по-горе.
  • В Messe Frankfurt ще се провеждат редовни санитарни сесии. Това ще бъде особено важно в зони като изходите, входовете и изложбените зали. Хигиената на ръцете трябва да се практикува редовно. Мястото на провеждане на събитието ще разполага с дезинфекционни станции на места като изложбените зали, за да се подпомогне изпълнението на задачата. На всеки няколко часа специални екипи ще осигуряват хигиенизирането на всички зони с висока степен на допир.

Въведение

Това е времето от годината, което може да повлияе на вкусовете на потребителите в областта на декорацията, потребителските стоки, изкуствата и занаятите. Ambiente Germany е вашият шанс да оставите своя отпечатък в индустрия. Наред с възможността да се срещнете с настоящи клиенти и да подпишете изгодни сделки, вие може да изградите визия за целия глобален пазар. Богатството на това изложение се състои в това да направите избор с портфолио, което се простира в различни раздели: художествени щампи, метални изделия, кухненски уреди, подови настилки, малки електрически уреди и др.

Акценти

• Залите се пълнят с над 133 000 посетители.

• Трите стълба на събитието са: HoReCa, Contract Business и Ethical Style

• Всяко отделно издание черпи вдъхновение от отделни държави и техния опит

• Организаторите подчертават очевидни фалшиви продукти чрез наградата PLAGIARIUS.

Логистиката

Изложението Ambiente Germany се провежда във Франкфурт, Германия и е с продължителност пет дни, където изложителите могат да променят своите възгледи и визия за предстоящата година. Международното търговско изложение беше подготвило още една впечатляваща активност през месец февруари, определяйки финансовата година за своите изложители, които искат да генерират директни продажби. Messe Frankfurt GmbH изпълнява двойната функция като организатор и като домакин.

Аудитория и статистика

Проучете конкуренцията си, вижте актуалните тенденции на едно място и презентирайте стартирането на своите нови продукти – всичко това е повече от възможно в Ambiente Germany.

Събитието може да се окаже за вас много доходоносно, като се има предвид колко хора управляват всяко издание, сред които са търговци на дребно, на едро, представители на външна търговия, квалифицирани търговци, услуги и професионалисти в производството.

Резервирайте евтини хотелски стаи близо до Messe Frankfurt

Направете хотелски резервации за събитието Ambiente Germany на изключителни цени с  любезното съдействие на Трейд Феър Трипс ЕООД. Вашето време да планирате бизнес пътувания приключи, защото ние имаме решение за намиране на най-доброто настаняване за пътувания. В нашата база данни разполагаме със стотици хотели из цял Франкфурт и ние можем да задоволим всички ваши изисквания, съобразени с вашия бюджет.

Резервирайте хотели, които са в близост до Messe Frankfurt и получете достъп до обществен транспорт като по този начин ще спестите от вашите пътни разходи. Ние правим това възможно, дори много повече! Ние също така предоставяме на изложителите гъвкави услуги за монтаж на щандове. Ако ви предстои презентация или трябва да организирате среща в последния момент, ние можем да ви предоставим отлични работни помещения при това на добра цена.

Full list of
hotels for
Ambiente Germany

Book Now
How to get to Ambiente Germany

Similar trade shows