Your free enquiry
Ambiente Germany

Ambiente Germany

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Consumer Goods
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Ambiente Germany
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на Ambiente Germany

Понастоящем организационният комитет се подготвя за Ambiente 2023. Събитието на живо ще съвпадне с Christmasworld 2023 и Creativeworld 2023 и ще включва Paperworld като част от програмата си. То ще се проведе между 03.02.2023 и 07.02.2023. За момента Messe Frankfurt няма да прилага строгите мерки за превенция на Ковид-19 поради това, че Германия премахна ограниченията си, свързани с пандемията.

Въведение

Това е времето от годината, което може да повлияе на вкусовете на потребителите в областта на декорацията, потребителските стоки, изкуствата и занаятите. Ambiente Germany е вашият шанс да оставите своя отпечатък в индустрия. Наред с възможността да се срещнете с настоящи клиенти и да подпишете изгодни сделки, вие може да изградите визия за целия глобален пазар. Богатството на това изложение се състои в това да направите избор с портфолио, което се простира в различни раздели: художествени щампи, метални изделия, кухненски уреди, подови настилки, малки електрически уреди и др.

Акценти

• Залите се пълнят с над 133 000 посетители.

• Трите стълба на събитието са: HoReCa, Contract Business и Ethical Style

• Всяко отделно издание черпи вдъхновение от отделни държави и техния опит

• Организаторите подчертават очевидни фалшиви продукти чрез наградата PLAGIARIUS.

Логистиката

Изложението Ambiente Germany се провежда във Франкфурт, Германия и е с продължителност пет дни, където изложителите могат да променят своите възгледи и визия за предстоящата година. Международното търговско изложение беше подготвило още една впечатляваща активност през месец февруари, определяйки финансовата година за своите изложители, които искат да генерират директни продажби. Messe Frankfurt GmbH изпълнява двойната функция като организатор и като домакин.

Аудитория и статистика

Проучете конкуренцията си, вижте актуалните тенденции на едно място и презентирайте стартирането на своите нови продукти – всичко това е повече от възможно в Ambiente Germany.

Събитието може да се окаже за вас много доходоносно, като се има предвид колко хора управляват всяко издание, сред които са търговци на дребно, на едро, представители на външна търговия, квалифицирани търговци, услуги и професионалисти в производството.

Резервирайте евтини хотелски стаи близо до Messe Frankfurt

Направете хотелски резервации за събитието Ambiente Germany на изключителни цени с  любезното съдействие на Трейд Феър Трипс ЕООД. Вашето време да планирате бизнес пътувания приключи, защото ние имаме решение за намиране на най-доброто настаняване за пътувания. В нашата база данни разполагаме със стотици хотели из цял Франкфурт и ние можем да задоволим всички ваши изисквания, съобразени с вашия бюджет.

Резервирайте хотели, които са в близост до Messe Frankfurt и получете достъп до обществен транспорт като по този начин ще спестите от вашите пътни разходи. Ние правим това възможно, дори много повече! Ние също така предоставяме на изложителите гъвкави услуги за монтаж на щандове. Ако ви предстои презентация или трябва да организирате среща в последния момент, ние можем да ви предоставим отлични работни помещения при това на добра цена.

Full list of
hotels for
Ambiente Germany

Book Now
How to get to Ambiente Germany
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

Similar trade shows