Bazaar BERLIN 2024

Bazaar BERLIN 2024

Потребителски стоки Хобита Изкуства и занаяти Ръчна изработка Разни
Berlin, Germany
06-10 Nov 2024
Организатор:
Messe Berlin
Място на провеждане:
Messe Berlin
Честота:
1 year
Уебсайт:
Bazaar BERLIN

Водещ потребителски панаир за занаяти, дизайнерски артикули и натурални стоки

Bazaar Berlin е дългогодишно събитие в социалния календар на Берлин, което се случва от 1962 г. През тези шестдесет години международното търговско изложение направи милиони продажби на продукти и показа на хората най-новите тенденции в дизайна на живо. Bazaar Berlin има изключителната чест да бъде най-международният панаир в Германия за потребителски продукти и стоки за дома. Чуждестранните марки имат най-добрия залог да си направят име и да установят дългосрочни партньорства. Стартирането на продукти са хлябът и маслото на Bazaar Berlin, който е доста бизнес ориентиран. Изложбеното пространство изпълва качествени занаяти, бижута, аксесоари, облекла, дизайнерски продукти, домашен текстил, био и екологични продукти, натурална козметика, уелнес продукти, сезонни продукти, артикули за декорация и подаръци, кожени изделия, ръчни чанти, обувки, малки мебели, килими, порцелан и играчки.

Bazaar Berlin 2024

В момента се работи по плановете за Bazaar Berlin 2024 и организаторите са развълнувани, че ще проведат още едно издание на живо с голям успех. Официалните дати са определени за 06.11.2024 и 10.11.2024. Засега Expo Center City в Берлин няма да следва строги правила за превенция на COVID-19. Това се дължи на премахването на ограниченията, свързани с пандемията, включително тези, отнасящи се до пътуването до Германия.

Настаняване

Изберете първи от най-добрите цени за хотели в Берлин. Предстоящото издание на Bazaar Berlin през 2022 г. ще донесе десетки хиляди, така че по-добре резервирайте настаняването си в хотел възможно най-рано. Trade Fair Trips ltd има широка мрежа от имоти в цял Берлин. Искате ли да намалите разходите? Резервирайте бюджетен хотел или хостел. Предпочитате луксозно настаняване? Имаме предвид подходящите бутикови хотели за вас. Каквато и да е цената, вие получавате хотел близо до Експо Център Сити. Пътувайте до панаира за минути, независимо дали ходите пеша или се возите на обществен транспорт. Trade Fair Trips ltd прави много повече от това да направи вашата хотелска резервация за Bazaar Berlin. Ние наемаме екипи, които да изградят изложбени кабини на нашите клиенти, а също и да ви помогнем да резервирате зала за срещи. Ние се свързваме с Expo Center City преди пристигането ви

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Berlin Brandenburg Airport (Летище Берлин Бранденбург)

Не е препоръчително при пътуване от Berlin Hauptbahnhof (Централна Гара Берлин)

 

С кола
С кола:

25 минути при пътуване от Berlin Brandenburg Airport (Летище Берлин Бранденбург)

25 минути при пътуване от Berlin Hauptbahnhof (Централна Гара Берлин)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

60 минути при пътуване от Berlin Brandenburg Airport (Летище Берлин Бранденбург)

30 минути при пътуване от Berlin Hauptbahnhof (Централна Гара Берлин)

 

map

Хотели около Bazaar BERLIN

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Bazaar BERLIN 2024 Berlin Leonardo Hotel Berlin 2.2 Berlin от € 291.00 EUR Запази сега
Bazaar BERLIN 2024 Berlin Yggotel Spurv 2.9 Berlin от € 271.00 EUR Запази сега
AMERON Hotel Abion Spreebogen Berlin 6.9 Berlin от € 396.00 EUR Запази сега
Bazaar BERLIN 2024 Berlin Happy Hotel Berlin 6.2 Berlin от € 177.00 EUR Запази сега
Bazaar BERLIN 2024 Berlin Classik Hotel Hackescher Markt 10.2 Berlin от € 276.00 EUR Запази сега
Bazaar BERLIN 2024 Berlin Leonardo Hotel Berlin KU'DAMM 3.5 Berlin от € 476.00 EUR Запази сега
Bazaar BERLIN 2024 Berlin Best Western Plus Plaza Berlin Kurfurstendamm 3.4 Berlin от € 276.00 EUR Запази сега
Bazaar BERLIN 2024 Berlin Goodman's Living 2.2 Berlin от € 227.00 EUR Запази сега
Bazaar BERLIN 2024 Berlin Novum Hotel City B Berlin Centrum 6.2 Berlin от € 186.00 EUR Запази сега
Bazaar BERLIN 2024 Berlin A&O Berlin Hauptbahnhof 7.1 Berlin от € 154.00 EUR Запази сега

Bazaar Berlin ви предлага всяка година от Messe Berlin GmbH. Международното търговско изложение традиционно се провежда в продължение на четири дни в началото на ноември и е едно от най-големите събития, които се провеждат в Берлин, Германия. Експо Център Сити посреща гостите от 10:00 сутринта до 19:00 вечерта от сряда до неделя. Билетите са достъпни както за широката публика, така и за търговските посетители. Expo Center City има ограничен паркинг, така че е най-добре да използвате обществен транспорт, за да стигнете до него. Хубаво е, че има отлично местоположение и редовно обслужване. Можете да вземете S41, S42 и S46 на S-Bahn или автобусните линии X34, X49, M49, 104 и 349. Най-бързият път е да вземете метрото, което спира на Kaiserdamm и Theodor-Heuss-Platz.

  • „Полетът от Индия до тук беше два пъти по-скъп в сравнение с 2019 г., но за мен беше важно да поддържам връзка с моите редовни клиенти тук, в Берлин“, – Sjid Hassan, Imperial Shawls, Индия;
  • „Щастливи сме, че най-накрая се завръщаме на базар Берлин. Вече бяхме посетени от лоялни редовни клиенти на щанда и също така сме щастливи да посрещнем нови клиенти“, – Newa Sahayog von Tee, Непал;
  • „Чувстваме се привилегировани да можем да изложим на базар Берлин тази година. Защото трябва да запомните, че сме в специална ситуация с пандемията Covid 19. Bazaar Berlin е първото търговско изложение, на което сме изложили от началото на пандемията. Идваме чак от Непал, за да бъдем тук. Разбира се, панаирът е по-малък от предишните години, но атмосферата е комфортна и приятна както винаги. Освен това връща малко самочувствие както на изложителите, така и на посетителите“, – Амер Лал Шреста фон Превъзходни изкуства и занаяти.

Bazaar Berlin поддържа висока посещаемост всяка година. Въпреки че пандемията накара много хора да имат затруднения при посещението, числата все още са силни и достатъчно основание да отидат. На последното издание имаше 220 изложители, които представяха марки от 30 страни. Купувачите от всякакъв вид изпитаха свежи гледни точки от Индия, Непал, Перу, Мексико, Камбоджа, Франция, Испания и Китай. Това, което прави Bazaar Berlin атрактивна дестинация, е разнообразието от посетители. Общо имаше над 19 000 души. Голяма част бяха крайни клиенти, които искаха да направят директни покупки за домовете си. Това е чудесно, защото имате директна обратна връзка от целевата си клиентска база. Присъстваха и много търговци на дребно като онлайн бизнеси, бутици, големи вериги магазини, независими магазини, износители и вносители.

Bazaar BERLIN 2022

Bazaar BERLIN 2022 се проведе като търговско изложение на живо в Expo Center City в Берлин между 02.11.2022 и 06.11.2022. Мястото на провеждане не разполагаше с мерки за защита от Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията в Германия. Събитието беше посетено от над 30 000 посетители, като повече от 90% бяха доволни от изданието. Аналогично, над 90% заявиха, че биха препоръчали Bazaar BERLIN.

Bazaar BERLIN 2023

Bazaar BERLIN 2023 беше търговско изложение на живо, което се проведе в Expo Center City Berlin между 08.11.2023 и 12.11.2023. Той не включваше мерки за защита от Ковид-19, подобно на формата от 2022. На събитието бяха представени стоките на над 400 изложители от 56 държави. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Bazaar BERLIN 2024 Изпрати

Bazaar BERLIN акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.