Your free enquiry
Orgatec

Orgatec

Köln ,Germany
индустрия
индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
Orgatec
Frequency
Frequency:
2 years

Orgatec е официално отменен и преместен обратно към 2022 г. Следващото физическо издание на международния търговски панаир ще се завърне в Koelnmesse в Кьолн, Германия от 25 октомври до 29 октомври. Докато търговските посетители чакат, организаторите усилено работят, за да въведат опции за презентация, които да се проведат през 2021 г., но все още няма нови актуализации за това.

Въведение

Стандартите за работната среда бързо се променят от идването на новото хилядолетие - корекция, те все още го правят. Как човек да бъде в крак с движещата се цел и да се информира за последните тенденции в офис обзавеждането и оборудването на работното пространство? Решението е да се насочите към Orgatec, който работи под мотора на „новите визии за работа“ и диктува тенденциите в Европа от основаването си през 1953 г.

Една основна разлика сега е, че е достигнала до световна аудитория и влиянието му може да бъде усеща се извън европейските пазари. Orgatec ви представя оптималните условия за генериране на потенциални клиенти за продажби, навлизане на чужди пазари и създаване на разпознаваемост на марката.

Продуктовите категории включват под тяхната чадър обзавеждане за офис и съоръжения, системи за организационно планиране, аксесоари, ИТ телекомуникации, системи за класификация, офис оборудване, развитие на имоти, системи за показване, офис софтуер, планиране на съоръжения, търговско строителство, A / V технология, подови настилки и осветление .

Логистиката

Кьолн, Германия служи като домашна база за Orgatec. Международното изложение споделя сцената с Eu'Vend & coffeena на всеки две години. Изданията попадат в четни години и продължават общо пет дни, обикновено се провеждат през втората част на октомври.

Koelnmesse изпълнява двойното задължение на организатор и домакин с общата подкрепа на Германската вътрешна бизнес асоциация - IBA. В изложбения център се допускат само търговски посетители и работното време е от 9:00 сутринта до 18:00 следобед през първите четири дни и до 16:00 в деня на затваряне.

Пътуването до изложбената площ става лесно в Кьолн. Не е нужно да търсите далеч, за да намерите бързи връзки до Кьолнмесе - било то през градската железница (S6, S11, S12, S13), трамвайната система или метрото. Имате достъп и до автобусните услуги. Koelnmesse разполага с достатъчно места за паркиране, за да побере вашето превозно средство, ако решите да шофирате сами.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Orgatec ви позиционира в челните редици на тенденциите и новите дизайнерски идеи. Имате добра възможност да създадете репутация на производител на вкус и да разбъркате индустрията. Като вторичен бонус, вие винаги сте добре информирани за най-интересните и търсени продукти във всеки един момент;
  • С предимно международна аудитория Orgatec ви предоставя възможности да откриете нови пазари, готови за вашата марка и продукти. Изложителите идват на изложението като начин да разширят своя географски обхват и да проникнат на нови пазари в Европа и извън нея;
  • Тъй като Orgatec е ориентиран към бизнеса, вие гарантирано ще направите бърза възвръщаемост на първоначалната инвестиция, за да присъствате на изложението на първо място чрез възможни продажби, B2B срещи и първокласни възможности за общуване с експерти и лидери в бранша;
  • Кьолн може да се похвали с отлична инфраструктура, така че като изложител имате лесна задача да настроите щанда си и да управлявате логистиката в града в дните до Orgatec.

Аудитория и статистика

Orgatec е изложба с постоянен растеж. Изданието през 2018 г. направи забележими подобрения във всичките си маркери. Броят на изложителите нарасна до малко над 750 компании, а търговските посетители надхвърлиха 63 000 професионалисти. Броят на представените държави също се разшири до 142 със значително подобрение на всички пазари.

Например посетителите от Източна Европа почти се удвоиха и имаше забележимо увеличение на посетителите от членовете на Европейския съюз и Северна и Южна Америка. Индия и Япония също бяха сред пазарите с приток на посетители, които си проправят път.

Що се отнася до това кой по-специално присъства на Orgatec, публиката се разделя на архитекти, интериорни дизайнери, проектанти, дизайнери, търговец на дребно за офиси и мебели, консултанти в офиси и договори, доставчици на мениджмънт на сгради, инвеститори и потребители.

Настаняване

Организаторите очакват следващото издание на Orgatec да привлече още повече хора, което означава, че е от решаващо значение да се направи онлайн резервация за Orgatec, преди да бъдат взети всички достъпни хотели в Кьолн. Trade Fair Trips ltd предлага на изложителите цялостна услуга, която се простира извън престоя ви и включва неща като инсталирането на изложбената ви кабина и резервирането на съоръжения за срещи преди време.

Предоставете ни работещ бюджет и ние ще ви изпратим най-добрите предложения на пазара днес в рамките на вашия ценови диапазон. Работи за намаляване на разходите за настаняване в хотел в Orgatec и предоставя удобно изживяване. Познаваме най-добрите хотели в близост до Koelnmesse и също така ви разполагаме в близост до обществения транспорт за бързо пътуване до работното място.

Full list of
hotels for
Orgatec

Book Now
How to get to Orgatec

Similar trade shows