Your free enquiry
Orgatec

Orgatec

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Organizer
Organizer:
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website:
Orgatec
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация на Orgatec

Следващото физическо издание на международния търговски панаир на Orgatec ще се върне в Koelnmesse в Кьолн, Германия от 22 октомври до 26 октомври 2024 г. Koelnmesse GmbH вярва, че шоутата на живо са най-ефективните средства за генериране на продажби и представяне на иновации. Поради това те работят по прилагането на програма за поддръжка, която ще направи ORGATEC жизненоважно събитие, което да посетите. 

Въведение

Стандартите за работна среда се промениха бързо след настъпването на новото хилядолетие – корекция, те продължават да се променят. Как човек да остане в крак с движещите се тенденции и да се информира за най-новите тенденции в офис обзавеждането и оборудването на работните пространства? Решението е да се насочите към Orgatec, който работи под двигателя на „новите визии за работа“ и диктува тенденциите в Европа от основаването си през 1953 г.

Една основна разлика сега е, че е достигнал до световна аудитория и влиянието му може да се усети извън европейските пазари. Orgatec ви представя оптималните условия за генериране на потенциални клиенти, стъпване на чужди пазари и създаване на разпознаваемост на марката.

Категориите продукти включват под шапката си обзавеждане за офис и съоръжения, системи за организационно планиране, аксесоари, ИТ телекомуникации, класификационни системи, офис оборудване, развитие на имоти, системи за показване, офис софтуер, планиране на съоръжения, търговско строителство, A/V технология, подови настилки и осветление. 

Логистиката

Кьолн, Германия служи като начална база на събитието Orgatec. Международното изложение споделя сцената с Eu'Vend & coffeena на всеки две години. Изданията попадат в четни години и продължават общо пет дни, обикновено се провеждат през втората половина на месец октомври.

Koelnmesse изпълнява двойното задължение - на организатор и домакин с общата подкрепа на Германската вътрешна бизнес асоциация – IBA. В изложбения център се допускат само професионални посетители, а работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед през първите четири дни и до 16:00 в деня на затваряне. 

Пътуването до работното място се извършва лесно в Кьолн. Не е нужно да търсите обществен транспорт далеч, за да намерите бързи връзки до Koelnmesse – било то чрез градската железница (S6, S11, S12, S13), трамвайна система или метро. Имате и достъп до автобусни услуги. Koelnmesse разполага с достатъчно места за паркиране, за да изберете да се придвижите с автомобил, ако решите да шофирате сами. 

Какво можете да очаквате като изложител

  • Търговското изложение Orgatec ви поставя в челните редици на тенденциите и новите дизайнерски идеи. Имате добра възможност да създадете репутация на производител на вкусове и да раздвижите индустрията. Като допълнителен бонус винаги сте добре информирани за най-интересните и търсени продукти във всеки един момент;
  • С предимно международна аудитория, Orgatec ви представя възможности да откриете нови пазари, които са готови за вашата марка и продукти. Изложителите използват изложението като начин да разширят своя географски обхват и да се позицинират на нови пазари в Европа и извън нея;
  • Тъй като търговското изложение Orgatec е бизнес ориентирано, то ви гарантира бърза възвръщаемост на първоначалната инвестиция, за да присъствате на изложението на първо място чрез продажби, B2B срещи и първокласни възможности за общуване с експерти и лидери в индустрията;
  • Кьолн може да се похвали с превъзходна инфраструктура, така че като изложител имате лесна задача да изградите своя щанд и да се справите с логистиката в града в дните до Orgatec.

Аудитория и статистика

Orgatec е изложба с постоянен растеж и популярност. Изданието през 2018 г. направи забележими подобрения във всички свои направления. Броят на изложителите нарасна до малко над 750 компании, а търговските посетители надхвърлиха 63 000 професионалисти. Броят на представените държави също се увеличи до 142 със солидно подобрение на всички пазари.

Например посетителите от Източна Европа почти се удвоиха и имаше забележим ръст на посетителите от членовете на Европейския съюз и Северна и Южна Америка. Индия и Япония също бяха сред пазарите с наплив от посетители, които си проправят път.

Що се отнася до това кой конкретно посещава търговското изложение Orgatec, публиката се разделя на архитекти, интериорни дизайнери, проектанти, дизайнери, търговци на дребно на офиси и мебели, офис консултанти и консултанти по договори, доставчици на фасилити мениджмънт, инвеститори и потребители. 

Настаняване

Организаторите очакват следващото издание на Orgatec да привлече още повече хора, което означава, че е изключително важно да направите онлайн резервация за търговското изложение Orgatec, преди всички, за да имате избор от бюджетни хотели в Кьолн. Trade Fair Trips ltd предлага на изложителите цялостна услуга, която се простира отвъд престоя ви и включва дейности като инсталиране на вашия изложбен щанд и резервации за помещения за срещи по време на събитието.

Осигурете ни работещ бюджет и ние ще ви изпратим най-добрите оферти на пазара днес във вашия ценови диапазон, който сте посочили. Trade Fair Trips ltd работи за намаляване на разходите около вашето хотелско настаняване за Orgatec и осигурява удобно изживяване. Ние познаваме най-добрите хотели в близост до Koelnmesse и също така ви позиционираме близо до обществения транспорт за бързо пътуване.

Предишни издания

2018 г

Orgatec 2018 постави нов връх за събитието по отношение на посещаемостта. Изданието, което се проведе в Messe Cologne от 23 октомври до 27 октомври 2018 г., привлече 753 изложители и приблизително 63 000 търговски посетители. Това се равнява на 13% увеличение на присъствието на изложители и 12% увеличение на присъствието на посетителите. 

2022 г

Orgatec 2022 се проведе в Messe Cologne от 25 октомври до 29 октомври 2022 г. Поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията, мястото не включваше мерки за безопасност срещу Covid-19. Изданието включва 686 фирми изложители от 43 нации (78% от чужбина) и приблизително 45 000 посетители от 130 държави. 

Trade Fair Trips ltd – едно гише за всичко, свързано с логистиката за вашето работно посещение на търговското изложение  Orgatec. Какво ще ви предложим? В рамките на едни работен ден ще ви предложим списък с хотели, в близост до Orgatec – с отлична локация и връзки до градския транспорт, в ценови диапазон, съобразен с вашите изисквания! Освен това можем вместо вас да резервираме конферентна зала, която д аизползвате по време на Orgatec, както и да изградим вместо вас вашия фирмен търговски щанд на изложението!

Ние сме тук, за ви улесним в логистиката, за да реализирате едно успешно бизнес пътуване!

Full list of
hotels for
Orgatec

Book Now
How to get to Orgatec
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By public transport
By public transport:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

Similar trade shows