Orgatec 2024

Orgatec 2024

Декорации Мебели Осветление
Köln, Germany
22-25 Oct 2024
Организатор:
Koelnmesse GmbH
Място на провеждане:
Messe Cologne
Честота:
2 years
Уебсайт:
Orgatec

Водещото събитие в сектора на офис и сграден дизайн

Стандартите за работна среда се промениха бързо след настъпването на новото хилядолетие – корекция, те продължават да се променят. Как човек да остане в крак с движещите се тенденции и да се информира за най-новите тенденции в офис обзавеждането и оборудването на работните пространства? Решението е да се насочите към Orgatec, който работи под двигателя на „новите визии за работа“ и диктува тенденциите в Европа от основаването си през 1953 г.

Една основна разлика сега е, че е достигнал до световна аудитория и влиянието му може да се усети извън европейските пазари. Orgatec ви представя оптималните условия за генериране на потенциални клиенти, стъпване на чужди пазари и създаване на разпознаваемост на марката.

Категориите продукти включват под шапката си обзавеждане за офис и съоръжения, системи за организационно планиране, аксесоари, ИТ телекомуникации, класификационни системи, офис оборудване, развитие на имоти, системи за показване, офис софтуер, планиране на съоръжения, търговско строителство, A/V технология, подови настилки и осветление. 

Orgatec 2024

Следващото физическо издание на международния търговски панаир на Orgatec ще се върне в Koelnmesse в Кьолн, Германия от 22.10.2024 до 25.10.2024. Koelnmesse GmbH вярва, че шоутата на живо са най-ефективните средства за генериране на продажби и представяне на иновации. Поради това те работят по прилагането на програма за поддръжка, която ще направи ORGATEC жизненоважно събитие, което да посетите.

 

Настаняване

Организаторите очакват следващото издание на Orgatec да привлече още повече хора, което означава, че е изключително важно да направите онлайн резервация за търговското изложение Orgatec, преди всички, за да имате избор от бюджетни хотели в Кьолн. Trade Fair Trips ltd предлага на изложителите цялостна услуга, която се простира отвъд престоя ви и включва дейности като инсталиране на вашия изложбен щанд и резервации за помещения за срещи по време на събитието.

Осигурете ни работещ бюджет и ние ще ви изпратим най-добрите оферти на пазара днес във вашия ценови диапазон, който сте посочили. Trade Fair Trips ltd работи за намаляване на разходите около вашето хотелско настаняване за Orgatec и осигурява удобно изживяване. Ние познаваме най-добрите хотели в близост до Koelnmesse и също така ви позиционираме близо до обществения транспорт за бързо пътуване.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

map

Хотели около Orgatec

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Orgatec 2024 Köln The Fritz Dusseldorf Konigsallee 37.3 Düsseldorf от € 326.00 EUR Запази сега
Orgatec 2024 Köln Trip Inn Hotel Esplanade 46.14 Düsseldorf от € 535.00 EUR Запази сега
Orgatec 2024 Köln Hilton Dusseldorf 40.9 Düsseldorf от € 296.00 EUR Запази сега
Orgatec 2024 Köln Ruby Luna Hotel Dusseldorf 37.4 Düsseldorf от € 212.00 EUR Запази сега
Orgatec 2024 Köln Zum armen Mann Düsseldorf от € 217.00 EUR Запази сега
Orgatec 2024 Köln Sheraton Dusseldorf Airport Hotel Düsseldorf от € 496.00 EUR Запази сега
Orgatec 2024 Köln Radisson Blu Conference Hotel, Dusseldorf 47.9 Düsseldorf от € 532.00 EUR Запази сега
Orgatec 2024 Köln Novum Hotel Madison Düsseldorf Hauptbahnhof 37.6 Düsseldorf от € 269.00 EUR Запази сега
Orgatec 2024 Köln PLAZA Premium Koln 3.4 Köln от € 370.00 EUR Запази сега
Orgatec 2024 Köln Leonardo Hotel Dusseldorf City Center 45.7 Düsseldorf от € 466.00 EUR Запази сега

Кьолн, Германия служи като начална база на събитието Orgatec. Международното изложение споделя сцената с Eu'Vend & coffeena на всеки две години. Изданията попадат в четни години и продължават общо пет дни, обикновено се провеждат през втората половина на месец октомври.

Koelnmesse изпълнява двойното задължение - на организатор и домакин с общата подкрепа на Германската вътрешна бизнес асоциация – IBA. В изложбения център се допускат само професионални посетители, а работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед през първите четири дни и до 16:00 в деня на затваряне. 

Пътуването до работното място се извършва лесно в Кьолн. Не е нужно да търсите обществен транспорт далеч, за да намерите бързи връзки до Koelnmesse – било то чрез градската железница (S6, S11, S12, S13), трамвайна система или метро. Имате и достъп до автобусни услуги. Koelnmesse разполага с достатъчно места за паркиране, за да изберете да се придвижите с автомобил, ако решите да шофирате сами.

 

  • Търговското изложение Orgatec ви поставя в челните редици на тенденциите и новите дизайнерски идеи. Имате добра възможност да създадете репутация на производител на вкусове и да раздвижите индустрията. Като допълнителен бонус винаги сте добре информирани за най-интересните и търсени продукти във всеки един момент;
  • С предимно международна аудитория, Orgatec ви представя възможности да откриете нови пазари, които са готови за вашата марка и продукти. Изложителите използват изложението като начин да разширят своя географски обхват и да се позицинират на нови пазари в Европа и извън нея;
  • Тъй като търговското изложение Orgatec е бизнес ориентирано, то ви гарантира бърза възвръщаемост на първоначалната инвестиция, за да присъствате на изложението на първо място чрез продажби, B2B срещи и първокласни възможности за общуване с експерти и лидери в индустрията;
  • Кьолн може да се похвали с превъзходна инфраструктура, така че като изложител имате лесна задача да изградите своя щанд и да се справите с логистиката в града в дните до Orgatec.

 

Orgatec е изложба с постоянен растеж и популярност. Изданието през 2018 г. направи забележими подобрения във всички свои направления. Броят на изложителите нарасна до малко над 750 компании, а търговските посетители надхвърлиха 63 000 професионалисти. Броят на представените държави също се увеличи до 142 със солидно подобрение на всички пазари.

Например посетителите от Източна Европа почти се удвоиха и имаше забележим ръст на посетителите от членовете на Европейския съюз и Северна и Южна Америка. Индия и Япония също бяха сред пазарите с наплив от посетители, които си проправят път.

Що се отнася до това кой конкретно посещава търговското изложение Orgatec, публиката се разделя на архитекти, интериорни дизайнери, проектанти, дизайнери, търговци на дребно на офиси и мебели, офис консултанти и консултанти по договори, доставчици на фасилити мениджмънт, инвеститори и потребители.

 

Orgatec 2018

Orgatec 2018 постави нов връх за събитието по отношение на посещаемостта. Изданието, което се проведе в Messe Cologne от 23 октомври до 27 октомври 2018 г., привлече 753 изложители и приблизително 63 000 търговски посетители. Това се равнява на 13% увеличение на присъствието на изложители и 12% увеличение на присъствието на посетителите. 

Orgatec 2022

Orgatec 2022 се проведе в Messe Cologne от 25 октомври до 29 октомври 2022 г. Поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията, мястото не включваше мерки за безопасност срещу Covid-19. Изданието включва 686 фирми изложители от 43 нации (78% от чужбина) и приблизително 45 000 посетители от 130 държави.

 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Orgatec 2024 Изпрати

Orgatec акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.