Your free enquiry
Orgatec

Orgatec

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
Orgatec
Frequency
Frequency:
2 years

Orgatec Актуализация

Orgatec е официално преместен за 2022 г. Следващото физическо издание на международното търговско изложение ще се завърне в Koelnmesse в Кьолн, Германия, от 25-ти до 29-ти октомври. Koelnmesse GmbH вярва, че изложенията на живо са най-ефективното средство за генериране на продажби и представяне на иновации. Поради тази причина те работят по изпълнението на програма, която ще направи ORGATEC жизненоважно и задължително за посещение събитие. Желаещите да присъстват трябва да имат предвид, че изданието ще съвпадне с euvend & coffeena.

Въведение

Стандартите за работната среда бързо се променят от идването на новото хилядолетие - корекция, те все още го правят. Как човек да бъде в крак с движещата се цел и да се информира за последните тенденции в офис обзавеждането и оборудването на работното пространство? Решението е да се насочите към Orgatec, който работи под мотора на „новите визии за работа“ и диктува тенденциите в Европа от основаването си през 1953 г.

Една основна разлика сега е, че е достигнала до световна аудитория и влиянието му може да бъде усеща се извън европейските пазари. Orgatec ви представя оптималните условия за генериране на потенциални клиенти за продажби, навлизане на чужди пазари и създаване на разпознаваемост на марката.

Продуктовите категории включват под тяхната чадър обзавеждане за офис и съоръжения, системи за организационно планиране, аксесоари, ИТ телекомуникации, системи за класификация, офис оборудване, развитие на имоти, системи за показване, офис софтуер, планиране на съоръжения, търговско строителство, A / V технология, подови настилки и осветление .

Логистиката

Кьолн, Германия служи като домашна база за Orgatec. Международното изложение споделя сцената с Eu'Vend & coffeena на всеки две години. Изданията попадат в четни години и продължават общо пет дни, обикновено се провеждат през втората част на октомври.

Koelnmesse изпълнява двойното задължение на организатор и домакин с общата подкрепа на Германската вътрешна бизнес асоциация - IBA. В изложбения център се допускат само търговски посетители и работното време е от 9:00 сутринта до 18:00 следобед през първите четири дни и до 16:00 в деня на затваряне.

Пътуването до изложбената площ става лесно в Кьолн. Не е нужно да търсите далеч, за да намерите бързи връзки до Кьолнмесе - било то през градската железница (S6, S11, S12, S13), трамвайната система или метрото. Имате достъп и до автобусните услуги. Koelnmesse разполага с достатъчно места за паркиране, за да побере вашето превозно средство, ако решите да шофирате сами.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Orgatec ви позиционира в челните редици на тенденциите и новите дизайнерски идеи. Имате добра възможност да създадете репутация на производител на вкус и да разбъркате индустрията. Като вторичен бонус, вие винаги сте добре информирани за най-интересните и търсени продукти във всеки един момент;
  • С предимно международна аудитория Orgatec ви предоставя възможности да откриете нови пазари, готови за вашата марка и продукти. Изложителите идват на изложението като начин да разширят своя географски обхват и да проникнат на нови пазари в Европа и извън нея;
  • Тъй като Orgatec е ориентиран към бизнеса, вие гарантирано ще направите бърза възвръщаемост на първоначалната инвестиция, за да присъствате на изложението на първо място чрез възможни продажби, B2B срещи и първокласни възможности за общуване с експерти и лидери в бранша;
  • Кьолн може да се похвали с отлична инфраструктура, така че като изложител имате лесна задача да настроите щанда си и да управлявате логистиката в града в дните до Orgatec.

Аудитория и статистика

Orgatec е изложба с постоянен растеж. Изданието през 2018 г. направи забележими подобрения във всичките си маркери. Броят на изложителите нарасна до малко над 750 компании, а търговските посетители надхвърлиха 63 000 професионалисти. Броят на представените държави също се разшири до 142 със значително подобрение на всички пазари.

Например посетителите от Източна Европа почти се удвоиха и имаше забележимо увеличение на посетителите от членовете на Европейския съюз и Северна и Южна Америка. Индия и Япония също бяха сред пазарите с приток на посетители, които си проправят път.

Що се отнася до това кой по-специално присъства на Orgatec, публиката се разделя на архитекти, интериорни дизайнери, проектанти, дизайнери, търговец на дребно за офиси и мебели, консултанти в офиси и договори, доставчици на мениджмънт на сгради, инвеститори и потребители.

Настаняване

Организаторите очакват следващото издание на Orgatec да привлече още повече хора, което означава, че е от решаващо значение да се направи онлайн резервация за Orgatec, преди да бъдат взети всички достъпни хотели в Кьолн. Trade Fair Trips ltd предлага на изложителите цялостна услуга, която се простира извън престоя ви и включва неща като инсталирането на изложбената ви кабина и резервирането на съоръжения за срещи преди време.

Предоставете ни работещ бюджет и ние ще ви изпратим най-добрите предложения на пазара днес в рамките на вашия ценови диапазон. Работи за намаляване на разходите за настаняване в хотел в Orgatec и предоставя удобно изживяване. Познаваме най-добрите хотели в близост до Koelnmesse и също така ви разполагаме в близост до обществения транспорт за бързо пътуване до работното място.

Full list of
hotels for
Orgatec

Book Now
How to get to Orgatec

Similar trade shows