Your free enquiry
Nor-Fishing

Nor-Fishing

Trondheim, Norway
Индустрия
Индустрия:
Sports, Horses, Hunting, Fishing, Yachting
Organizer
Organizer:
Nor-Fishing
Event website
Event website:
Nor-Fishing
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за Nor-Fishing

Nor-Fishing 2024 ще се проведе като събитие на живо между 20.08.2024 и 22.08.2024. Trondheim Spektrum няма да включи строги мерки за превенция на COVID-19 като част от концепцията на събитието, тъй като страната премахва своите вътрешни ограничения и тези за пътуване поради подобряващата се пандемична ситуация.

Въведение

Nor-Fishing представя на посетителите иновативно оборудване, аксесоари и системи в риболовната индустрия. Като международен търговски панаир, той се връща шест десетилетия назад, тъй като първото издание датира от 1960 г., което означава, че предстоящото издание през 2020 г. бележи исторически момент. Това означава специална програма с още повече семинари, мини-конференции, лекции, дебати и презентации.

Nor-Fishing винаги е била основна платформа за трансгранични продажби, тъй като изложителите се постараха да организират представянето на нови продукти. Всяко издание отваря нова глава за индустрията. Като изложител няма по-добро място, където иначе бихте могли да бъдете. Просто погледнете продуктовото портфолио - обработка на риба, рибарски лодки, риболовно оборудване, рибарски пристанища, охладителни устройства, електроника, опазване на околната среда, опаковане, изследвания, оборудване за безопасност.

Логистиката

Nor-Fishing намира своя дом в Трондхайм, Норвегия, където се връща към лятото в продължение на 60 години. Изданията продължават общо четири дни и обикновено са планирани за втората половина на август. Trondheim Spektrum служи като официално място, а организатор е специално създадената Nor-Fishing Foundation.

В момента няма официална информация за това как ще изглежда работното време, но това, което знаем е, че се допускат както професионални посетители, така и широка публика. Трондхайм е исторически и живописен град, който е лесен за навигация от посетителите и няма да имате проблеми с шофирането до изложбения център. По отношение на обществения транспорт можете да разчитате на надеждна автобусна система. Мнозина избират да ходят пеша или с велосипед. Центърът на града също се намира на кратко разстояние.

Какво можете да очаквате като изложител?

Nor-Fishing се гордее, че е сърцето на индустрията и можете да видите това на неговия сайт, който рекламира изложението като „място за срещи на индустрията“. Това не е преувеличено – вие сте в отлична позиция да разширите своята професионална мрежа и да намерите правилната аудитория за продажба!

Подкрепа от норвежкото кралско семейство. Не е изключено да дойдат представители на кралското семейство и да открият изложбата. Един от най-големите акценти беше през 2014 г., когато самата Нейно Величество кралица Соня беше посетител на изложението.

Възможности за демонстриране на плаващо оборудване извън изложбения център. Nor-Fishing също има достъп до Skansen на брега, който предлага модерни пристанищни съоръжения за пълно настаняване на лодки и друго плаващо оборудване.

Аудитория и статистика

Все още ли имате някакви съмнения относно финансовия потенциал на Nor-Fishing? Нека разгледаме набора от данни от последното издание, за да опровергаем това. Като изложител, вие ще се състезавате с други 500 и все повече доставчици, които имат портфолио в цялата продуктова верига.

На свой ред вие ще демонстрирате оборудването и решенията си пред публика, която е на път да достигне 20 000 посетители - това число взема предвид широката публика и професионалните посетители. Това силно присъствие е добро за бизнеса и вие непременно ще се върнете у дома с голямо количество потенциални контакти, клиенти и партньори.

По отношение на пазарите, публиката представлява 60 държави със силен фокус върху скандинавския регион и Европа като цяло, но известно присъствие от САЩ и Азия.

Настаняване

С такава внушителна статистика на посещаемостта като тази трябва да намерите най-добрите цени за отстъпка за хотели и това е мястото, където услугите на Trade Fair Trips ltd са полезни. Ние даваме възможност да направите хотелска резервация за Nor-Fishing на идеално място и на цена, която не натоварва бюджета ви допълнително. Ние ви предлагаме гъвкава, индивидуална услуга, която взема предвид вашите финансови възможности и планове за пътуване.

Вие ни давате своя идеален ценови диапазон и избор на местоположение. Ние ще направим останалото. Това прави вашето посещение успешно. В допълнение, ние търсим най-добрите хотели в близост до Trondheim Spektrum, за да намалим ежедневното ви пътуване до работното място. След като приключите с онлайн резервацията на хотел за Nor-Fishing, е време да помислите за инсталирането на вашия търговски щанд или запазването на помещения за срещи. Можем да ви помогнем и с двете във всеки един момент!

Trade Fair Trips ltd е вашият стратегически партньор, който ще улесни вашето бизнес пътуване и ще го направи наистина успешно! Ще запазим за вас хотел на отлична цена с чудесна локация и свързаност с градския транспорт, ще резервираме за вас конферентна зала за бизес срещи и ще монтираме вместо вас вашия търговски щанд, за да имате отлично представяне на Nor-Fishing.

Предишни издания

2022

Nor-Fishing 2022 се проведе като хибридно събитие между 24-ти и 26-ти август 2022. Изданието, което включваше търговско изложение на живо в Trondheim Spektrum, както и виртуална платформа, привлече 437 изложители и 8 232 посетители от 44 държави. По време на събитието бяха проведени 1200 виртуални срещи и 36 000 посещения на виртуални щандове.

Full list of
hotels for
Nor-Fishing

Book Now
How to get to Nor-Fishing
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Trondheim Airport (Летище Трондхейм)

30 минути при пътуване от Trondheim Central Station (Централна Гара Трондхайм)

By car
By car:

35 минути при пътуване от Trondheim Airport (Летище Трондхейм)

10 минути при пътуване от Trondheim Central Station (Централна Гара Трондхайм)

 

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Trondheim Airport (Летище Трондхейм)

15 минути при пътуване от Trondheim Central Station (Централна Гара Трондхайм)

 

Similar trade shows