Your free enquiry
Nor-Fishing

Nor-Fishing

Trondheim ,Norway
Индустрия
Индустрия:
Спорт, Коне, Лов, Риболов, Яхтинг
Organizer
Organizer :
Nor-Fishing
Event website
Event website :
Nor-Fishing
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Nor-Fishing представя на посетителите иновативно оборудване, аксесоари и системи в риболовната индустрия. Като международен търговски панаир, той се връща шест десетилетия назад, тъй като първото издание датира от 1960 г., което означава, че това предстоящо издание през 2020 г. отбелязва исторически момент. Това означава специална програма с още повече семинари, мини-конференции, лекции, дебати и презентации.

Nor-Fishing винаги е бил основна платформа за трансгранични продажби, тъй като изложителите са си поставили за цел да организират пускането на нови продукти. Всяко издание отвори нова глава за индустрията. Като изложител няма по-добро място, където иначе бихте могли да бъдете. Просто погледнете продуктовото портфолио - преработка на риба, риболовни лодки, риболовно оборудване, риболовни пристанища, охлаждащи устройства, електроника, опазване на околната среда, опаковане, изследвания, оборудване за безопасност

Логистиката

Nor-Fishing намира дома си в Трондхайм, Норвегия, където се завръща през лятото в продължение на шестдесет години. Изданията продължават общо четири дни и обикновено са насрочени за втората половина на август. Trondheim Spektrum служи като официално място, а организатор е специално създадената фондация Nor-Fishing. 

Понастоящем няма официална информация за това как ще изглежда работното време, но това, което знаем, е, че допускането се дава както на професионални посетители, така и на широката публика. Трондхайм е исторически и живописен град, който е лесен за навигация от посетителите и няма да имате проблеми с шофирането до изложбения център.

По отношение на обществения транспорт можете да разчитате на надеждна автобусна система. Мнозина избраха да ходят пеша или да карат колело. Центърът на града също се намира на кратко разстояние.

Какво можете да очаквате като изложител?

Среща кой кой е на скандинавския пазар на риболов. Nor-Fishing се гордее, че е сърцето на индустрията и можете да видите това на неговия сайт, който предлага изложението като „място за срещи в индустрията“. Това не е преувеличено - вие сте в отлична позиция да увеличите професионалната си мрежа и да намерите подходящата аудитория за продажба!

Подкрепа от норвежкото кралско семейство. Не е малко вероятно представители на Кралското семейство да дойдат и да отворят изложбата. Един от най-големите акценти беше през 2014 г., когато самата Нейно Величество кралица Соня изпълни ролята.

Възможности за показване на плаващо оборудване извън изложбения център. Nor-Fishing също има достъп до Скансен на брега, който предлага модерни пристанищни съоръжения за пълно настаняване на лодки и друго плаващо оборудване.

Аудитория и статистика

Все още ли имате съмнения относно финансовия потенциал на Nor-Fishing? Нека да разгледаме набора от данни от последното издание, за да опровергаем това. Като изложител ще се състезавате с други 500 на брой доставчици, които са се разпространили по цялата продуктова верига.

На свой ред ще демонстрирате оборудването и решенията си пред аудитория, която е на път да достигне 20 000 посетители - този брой взема предвид широката общественост и професионалните посетители. Това голямо внимание е от полза за бизнеса и вие непременно ще се върнете у дома с добра сума на продажбите.

По отношение на пазарите, публиката представлява 60 държави със силен фокус върху скандинавския регион и Европа като цяло, но известно присъствие от САЩ и Азия.

Настаняване

С внушаваща статистика като тази трябва да намерите най-добрите отстъпки за добри хотели и тук услугите на Trade Fair Trips ltd са ви от полза. Ние правим възможна хотелска резервация за Nor-Fishing на идеално място и на цена, която не ограничава бюджета ви. Предлагаме ви гъвкава, поръчкова услуга, която взема предвид вашите финансови възможности и планове за пътуване.

Вие ни давате своя идеален ценови диапазон и избор на място. Ние правим останалото. Именно това прави посещението ви успешно. Освен това ние търсим най-добрите хотели в близост до Trondheim Spektrum, за да намалим ежедневното пътуване до работното място. След като приключите с онлайн резервацията на хотел за Nor-Fishing, е време да помислите за инсталиране на щанд или спестяване на съоръжения за срещи. Помагаме във всеки един момент и с двете!

Full list of
hotels for
Nor-Fishing

Book Now
How to get to Nor-Fishing

Similar trade shows