Your free enquiry
National Hardware Show

National Hardware Show

Las Vegas, USA
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
Reed Exhibitions
Event website
Event website:
National Hardware Show
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за събитието

Изданието на National Hardware Show за 2023 ще се осъществи в периода 31.01.2023 - 02.02.2023. Изложението на живо ще се проведе в Конгресния център на Лас Вегас в Съединените щати. На мястото на събитието ще бъдат приложени най-новите мерки за превенция на Ковид-19. Сред мерките за безопасност, които ще бъдат приложени, са социалното дистанциране и 3G политиката за влизане. Преди да бъдат допуснати до търговското изложение, участниците трябва да имат предвид, че трябва да представят документи като отрицателни резултати от тестове. Тези документи трябва да бъдат представени и на авиокомпанията, преди да се качат на полет до Съединените щати. Освен това те трябва да бъдат показани на представителите на граничния контрол при пристигане.

Представяне на събитието

National Hardware Show ви помага да навигирате из непрекъснато еволюиращия пейзаж от железария и инструменти, показвайки последните тенденции в индустрията и формирайки бъдещи такива. Елате в бляскавия Лас Вегас в САЩ за поредното динамично търговско изложение, което ще ви донесе внимание и нови потенциални клиенти. Събитието от години е абсолютен хит, чието всяко ново издание се посещава от хиляди хора. Започнете подготовката за пътуването си колкото можете по-рано и вземете хотели на разумни цени от Трейд Феър Трипс ЕООД.

Трейд Феър Трипс ЕООД е отговорът, когато се появи въпросът за настаняването ви по време на National Hardware Show . Не е нужно да прекарвате дни наред в търсене на цени, свободни стаи и местоположения. Ние ще направим това вместо вас. Изпратете ни своя бюджет заедно с броя пътуващи и сте уредени. На следващия ден сте готови да резервирате. Това пътуване е една добра инвестиция, тъй като National Hardware Show е огромен пазар, където представянето на нови продукти е не само популярно, но и изключително доходоносно. Излезте на нови пазари, проучете конкуренцията и извлечете ценна информация, която да си отнесете у дома. За да бъде вашето бизнес пътуване успешно, ви трябва един жизненоважен елемент - Трейд Феър Трипс ЕООД да планира и организира всичко за вас.

Минали издания на National Hardware Show

Издание за 2021

Изданието на National Hardware Show за 2021 се проведе от 21-ви до 23-ти октомври 2021. Събитието се състоя като търговско изложение на живо. За изданието бяха въведени предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Социалното дистанциране и задължителното носене на предпазни маски бяха сред мерките, приложени на търговското изложение, което се проведе в Конгресния център на Лас Вегас. В това издание участваха 676 изложители.

Издание за 2022

National Hardware Show 2022 се проведе между 5-ти и 7-ми април 2022. В изданието участваха над 700 изложители, като 250 от тях бяха участници за първи път. Имаше също така над 50 иноватори, повече от 1000 дистрибутори, 47 семинара, над 20 награди и три щастливи часа!

 

Full list of
hotels for
National Hardware Show

Book Now
How to get to National Hardware Show

Similar trade shows