Your free enquiry
HAM RADIO

HAM RADIO

Friedrichshafen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Телекомуникации, Компютърни мрежи, Интернет и интранет
Organizer
Organizer:
Messe Friedrichshafen
Event website
Event website:
HAM RADIO
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитие

Изданието на HAM RADIO за 2023 ще се проведе под формата на панаир между 23.06.2023 и 25.06.2023 в Messe Friedrichshafen. Мястото ще се отличава със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на съответните национални разпоредби в страната през април 2022. Участниците трябва да имат предвид, че в момента Германия умира няма и ограничения за пътуване, поради което не е необходимо да показват при пристигане 3G документи за влизане.

Представяне на събитието

Ham Radio е международно изложение за електроника и мултимедия, което събира професионалисти и любители от цял свят. Темите на фокус ще бъдет космически станции, сателити, радиолюбители и контакти с космоса. Организирани са над 40 лекции за любители и начинаещи. Специално внимание е отделено на деца и младежи с интереси в областта. През 2018 изложителите са били 200 от 34 страни, а посетителите – 17 100.

Резервирайте хотел или апартамент с помощта на вашия асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Разполагаме със солидна база апартаменти, пансиони и хотели във Фридрихсхафен. Ще ви предложим най-подходящите хотели за Ham Radio. Ще организираме трансфера ви от и до летището, ще ви наемем автомобил или ще изготвим маршрути за по-удобно ползване на обществения транспорт. Ще ви намерим подходяща конферентна зала и ще ви предложим екип, който да проектира и изгради щанда ви. С наша помощ ще пътувате спокойно и изгодно, ще имате повече време и добри условия, за да направите своето отлично бизнес представяне, а освен това услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се.

Предишни издания

2022

HAM RADIO 2022 се проведе като издание на живо в Messe Friedrichshafen от 24-ти юни до 26-ти юни, 2022. То беше посетено от 394 изложители от 27 страни и 10,200 търговски посетители от 52 страни.

Full list of
hotels for
HAM RADIO

Book Now
How to get to HAM RADIO

Similar trade shows