Your free enquiry
MIDORA Leipzig

MIDORA Leipzig

Leipzig, Germany
Индустрия
Индустрия:
Clocks, Jewelry
Organizer
Organizer:
Leipziger Messe
Event website
Event website:
MIDORA Leipzig
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

MIDORA Leipzig 2023 ще се проведе в Messe Leipzig между 02.09.2023 и 04.09.2023. Събитието ще се проведе под формата на изложение "лице в лице". Засега на мястото на провеждане няма да бъдат въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на свързаните с коронавируса вътрешни ограничения. Участниците обаче трябва да имат предвид, че поради постоянно променящия се характер на пандемията организаторите могат да решат да приложат такива предпазни мерки на по-късни дати. Понастоящем в Германия няма въведени ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

Midora Leipzig е международен панаир за бижута, часовници, скъпоценни камъни и мода. Изложителите представят своите най-нови колекции бижута, брачни халки, часовници, скъпоценни камъни и перли. Посетителите са бижутери, часовникари, търговски вериги, които търсят да закупят стоки на едро, галерии, онлайн магазини, модни къщи, които предлагат бижута на дребно заедно с тоалетите, дизайнери, студиа за пиърсинг, салони за фризьорство и козметика. Общият брой на участниците в панаира за тази година се очаква да е около 2 700 души.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн с нас – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД. Предлагаме ви да организираме вашето бизнес пътуване: от търсенето на хотели в Лайпциг, през настаняването ви в най-подходящите хотели за Midora Leipzig, до наемането на конферентна зала, ако ви е необходима. С нашата професионална помощ ще си спестите време, средства и ще си осигурите спокойствие, за да се съсредоточите върху бизнес представянето си. Услугите ни са безплатни за вас. Получаваме комисионна само от хотелите и фирмите, които ползвате по време на пътуването си. Свържете се с нас, за да планираме заедно вашето присъствие на Midora Leipzig.

Минали издания

Издание от 2021

CADEAUX, MIDORA и FLORIGA 2021 бяха първите изложения, които се проведоха в Лайпциг за годината. Изложенията се проведоха от 4-ти септември до 6-ти септември 2021. Изданията бяха посетени от около 8 100 посетители и 450 изложители. Всички присъстващи участници посочиха като една от основните причини да присъстват възможността отново да участват в директен обмен на информация и контакти. По време на събитията бяха приложени строги мерки за предотвратяване на заразяването с Ковид-19. Те бяха осъществени чрез хигиенната концепция Safe Expo.

2022

MIDORA Leipzig 2022 се проведе от 3-ти септември до 5-ти септември в Messe Leipzig. Изданието се проведе под формата на изложение "лице в лице". Поради отмяната на съответните вътрешни ограничения на територията на изложението не бяха приложени строги процедури за превенция на Ковид-19. Събитието събра около 7400 посетители и над 350 изложители. 85 % от изложителите заемаха ключови позиции при вземането на решения, а 100 от предприятията изложители показаха бижута. 92 % от изложителите са потвърдили участието си в предстоящото издание.

Full list of
hotels for
MIDORA Leipzig

Book Now
How to get to MIDORA Leipzig
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

Не е препоръчително при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг) 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

15 минути при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг)

 

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Leipzig/Halle Airport (Летище Лайпциг/Нале)

15 минути при пътуване от Leipzig Hauptbahnhof (Централна гара Лайпциг)

 

Similar trade shows