LONDON BOAT SHOW

LONDON BOAT SHOW

Спорт, Коне, Лов, Риболов, Яхтинг
Честота:
1 year

Изложителите са производители на лодки, на всякакъв вид оборудване и екипировка за мореплаване с яхта, гмуркане и риболов. Участието на създатели на нови технологии, свързани с миреплаването и лодките, както и школи по мореплаване също е доста силно. Изложението привлича хиляди посетители от Европа и света. Едни от най-интересните сделки в тази област се сключват именно тук. Реставраторите на стари плавателни съдове също няма да останат разочаровани, а ще открият стотици нови интересни продукти за възстановка и реставрация на исторически и военни плавателни съдове.

Ако имате интерес към яхтите и/или тънкостите на управлението им, посетете London boat show. Място с невероятна атмосфера, благодатно за създаване на нови бизнес партньорства и сключване на изгодни сделки. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – ще ви помогнем с организацията на пътуването. В нашата огромна база с хотели в Лондон бързо ще намерим изгодни предложения за вашето настаняване. Хотелски резервации, трансфер от и до летището, транспорт в самия град, наемане на конферентна зала при необходимост – разчитайте на нас за лесно и адекватно разрешаване на всички организационни въпроси. Тъй като хотели за London boat show се запазват вече от месеци, нашата намеса ще ви спести доста средства и недоразумения.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до LONDON BOAT SHOW Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.