Your free enquiry
INTERBOOT

INTERBOOT

Friedrichshafen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Sports, Horses, Hunting, Fishing, Yachting
Organizer
Organizer:
Messe Friedrichshafen
Event website
Event website:
INTERBOOT
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Поради успеха на изданието през 2022 г. организаторите ще продължат със следващото издание. Interboot 2023 ще се проведе като събитие на живо между 23.09.2023 и 01.10.2023. Събитието ще се състои в Messe Friedrichshafen и няма да има въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Това е така, защото Германия е премахнала всички ограничения, свързани с коронавируса, включително тези, свързани с пътуванията до страната.

Представяне на събитието

Interboot е международен панаир за яхтинг, водни спортове, моторници, риболов. Изложителите са строители на ветроходни яхти, платноходки, моторници; производители на части за тях; производители на оборудване и екипировка за водни спортове. Посетители са собственици на яхт клубове, крайни клиенти, с намерение за покупка, мениджъри, експерти, etc. Събитието е особено благодатно за сключване на сделки и създаване на нови партньорства. Тази година се очакват около 87 000.

Interbootсе провежда се веднъж годишно във Фридрихсхафен, Германия. Търсенето онлайн на хотели за международни изложения отнема време и няма гаранция, че ще направите добър избор. Резервирайте хотел за Interboot. Ние ще ви предложим изгодно и удобно настаняване в най-добрите хотели във Фридрихсхафен, подходящи за панаира. Наш служител ще се погрижи за вашия летищен трансфер и за придвижването ви из града. Предлагаме да наемем автомобил за вас или да ви информираме за подходящите за целите ви линии на обществения транспорт. Ще ви съдействаме и за наемане на конферентна зала или зала за преговори, ако такава ви е необходима. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания, групови и индивидуални – и ще ви осигурим спокойно, комфортно и изгодно пътуване. Свържете се с нас.

Минали издания

Издание от 2021

Interboot 2021 беше второто издание на събитието, което се проведе по време на пандемията. Въпреки продължаващата ситуация с коронавируса, изложението прие 45 600 любители на водните спортове. 280 изложители от 13 държави също предпочетоха да представят лично най-новите си стоки. Това включваше ветроходни лодки и яхти. Събитието се проведе като присъствено събитие в Messe Friedrichshafen между 18 септември 2021 и 26 септември 2021. На панаира бяха приложени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 с цел осигуряване на безопасността на посетителите. Сред мерките бяха и тези, при които посетителите трябваше да представят сертификати за ваксинация или доказателства за възстановяване.  

Издание 2022

Изданието на Interboot през 2022  се проведе като събитие на живо без въведени мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на факта, че страната премахна вътрешните си ограничения към момента на провеждане на събитието. Messe Friedrichshafen служи като място за провеждане на изложението между 17.09.2022 и 25.09.2022. В Interboot 2022 участваха 348 изложители и 49 800 посетители.

Full list of
hotels for
INTERBOOT

Book Now
How to get to INTERBOOT
On foot
On foot:

45 минути при пътуване от Friedrichshafen Bodensee Airport (Летище Фридрихсхафен Езеро Констанц)

55 минути при пътуване от Friedrichshafen Stadtbahnhof (Гара Фридрихсхафен)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Friedrichshafen Bodensee Airport (Летище Фридрихсхафен Езеро Констанц)

10 минути при пътуване от Friedrichshafen Stadtbahnhof (Гара Фридрихсхафен)

By public transport
By public transport:

45 минути при пътуване от Friedrichshafen Bodensee Airport (Летище Фридрихсхафен Езеро Констанц)

25 минути при пътуване от Friedrichshafen Stadtbahnhof (Гара Фридрихсхафен)

Similar trade shows