Most booked hotels
Your free enquiry
Monaco Yacht Show

Monaco Yacht Show

Monaco-Ville ,Monaco
Индустрия
Индустрия:
Спорт, Коне, Лов, Риболов, Яхтинг
Organizer
Organizer :
Monaco Yacht Show S.A.M.
Event website
Event website :
Monaco Yacht Show
Frequency
Frequency:
1 year

След като беше отложено преди година в разгара на пандемията COVID-19, яхтеното шоу в Монако ще се завърне на брега на Порт Херкуле в Монте Карло, Монако, на 22 септември до 25 септември. Търговските посетители и изложители могат да очакват обширни мерки за здраве и безопасност на COVID-19 на събитието.

Въведение

Яхтеното шоу в Монако е най-престижното шоу за луксозната яхтена индустрия. Той е извън границите на ексклузивното и е дом на най-добрата селекция от супер и мегаяхти в света, които обикновено се представят на публиката за първи път. Monaco Yacht Show, често съкратено от MYS, дебютира за първи път през 1991 г. и се утвърди като основна афера, при която концентрираното участие присъства на най-мощните и най-богатите в света.

Най-добрите корабостроителници, най-добрите дизайнери на яхти, основните брокерски агенции и най-добрите доставчици на суперяхтово оборудване ще представят отново най-новите високотехнологични морски продукти и луксозни яхтени услуги. Обединявайки всички престижни производители на яхти, най-важните мениджъри на яхтени компании и най-престижната международна клиентела, реномираното шоу на лодки е задължително събитие за всеки в индустрията на суперяхтите.

Логистиката

Най-луксозните яхти в света се нуждаят от най-добрата сцена, за да покажат своите елегантни дизайни, поради което Monaco Yacht Show естествено се провежда в Port Hercule в Монако. Шоуто е ежегодна традиция в града, която се провежда в края на септември и продължава общо четири дни.

Шоуто е отворено както за търговски посетители, известни личности, така и за обществеността като цяло и се организира от Яхтеното шоу в Монако S.A.M. Работното време е от 11:00 ч. Късно сутринта до 19:30 ч. Следобед през първите три дни и до 19:00 ч. през последния ден. До Порт Херкулес може да се стигне с кола, лодка, автобус и дори хеликоптер.

Посетителите, които избират обществения транспорт, могат да използват системата на градския автобус безплатно. Ако искате да направите изявление, можете да изберете услугата за трансфер с лодка или тази с хеликоптер.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Изложението на яхтеното изложение в Монако е усилено начинание, което редовно води до отлична публичност в международната търговия, сериозен ангажимент на марката и големи покупки, докато се срещате с най-големите купувачи в целия свят;
  • Можете също така да търсите признание и още по-добра репутация на марката, като участвате в конкурентните награди MYS Superyachts Awards, където наистина можете да наблегнете на качеството, дизайна и чистата иновация на вашия модел суперяхта;
  • Постигнете по-задълбочено разбиране на пазара като цяло чрез информационното програмиране на срещата на върха на яхтите в Монако, която задълбочено се запозна с тенденциите на пазара, тенденциите около нов тип конструкции, харта и процеса от проектирането до доставката.

Аудитория и статистика

Яхтеното шоу в Монако е наистина изтънчено сред другите морски събития и ние имаме предвид това буквално, тъй като всяко издание е под патронажа на Негово светло величество принц Албер II от Монако. Малка част от участието му след инаугурационното издание има силно присъствие от висшето съсловие. В края на краищата винаги има около 150 VIP гости, които взимат чековите книжки, за да направят лесно покупката на над 125 изключителни еднократни суперяхти.

Но шоуто не е само едно безкрайно VIP събитие. Общо има 600 изложители, които обслужват цялата верига на стойността, свързана с яхтинг и морски дейности. Купувачите могат дори да закупят различни играчки и коли. Публиката, съставена от любопитната широка публика и търговски посетители, достига 30 000 на всяко издание. Това е известен вид видимост, който не се предлага никъде другаде.

Настаняване

За да изложите на Monaco Yacht Show е голямо приготовление и имате нужда от внимателно око за детайли и непоклатима подкрепа. Ето защо можете да се обърнете към нас, за да планирате работното си пътуване. На разположение сме да организираме вашата изложбена кабина или да направим резервации за съоръжения за срещи, ако имате нужда от тях.

Също така осигурихме най-добрите хотелски цени по време на яхтеното изложение в Монако и вие можете да изберете от най-добрите имоти в Монако близо до Порт Херкуле. Разбираме, че желаете качество и нищо друго освен качество, така че получавате само най-добрите оферти на пазара.

Ние също имаме опит да работим с ограничен бюджет и можем да осигурим настаняване за търговски изложения в рамките на определен ценови диапазон за нула време. Можете да направите резервациите си до утре!

Full list of
hotels for
Monaco Yacht Show

How to get to Monaco Yacht Show

Similar trade shows