Your free enquiry
IT-TRANS

IT-TRANS

Karlsruhe, Germany
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
Karlsruher Messe und Kongress GmbH
Event website
Event website:
IT-TRANS
Frequency
Frequency:
1 year

Ковид-19 и IT-TRANS

От 14-ти до 16-ти май 2024 изложбеният център в Карлсруе ще бъде домакин на IT-TRANS 2024. Събитието ще се проведе под формата на търговско изложение на живо. Понастоящем в Германия не са въведени вътрешни ограничения спрямо Ковид-19, поради премахването им през април 2022 след задълбочено обсъждане. Вместо това организаторите силно ще насърчават участниците да спазват препоръки, като например да носят маски за лице при ситуации на струпване на хора. Посетителите ще трябва да представят 3G документи за допускане при пристигане в Германия поради ограниченията за пътуване. 

Въведение

IT-trans е международно изложение, фокусирано върху най-новите технологии за обществен транспорт. То съчетава два формата – изложение, на което фирми от цял свят представят своите най-нови продукти в областта на технологиите за обществен транспорт; и конференция, в която специалисти от бранша обсъждат IT решения, с които могат допълнително да подпомогнат развитието и оптимизирането на градския транспорт. Акцентът е върху сектори като: компютри, наука, бизнес, транспорт и логистика, системи и решения за обслужване на обществения транспорт. Посетители на събитието са: висшето ръководство на фирми за обществен и частен транспорт, представители на транспортни сдружения, производители на превозни средства, IT експерти, инженери и разработчици, специалисти по управление на персонала, etc. Очаква се тази година изложението да бъде посетено от 3 671 участници.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн за изложението с наша помощ. Ние ще ви предложим настаняване в най-добрите за случая хотели в Карлсруе и ще направим вашите хотелски резервации за IT-trans. Ще се погрижим за трансфера ви от и до летището, за удобното ви придвижване из града и за наем на конферентна зала. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме професионални организатори на бизнес пътувания. Обадете ни се.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на IT-TRANS за 2022 се проведе като търговско изложение на живо в изложбения център в Карлсруе от 10-ти до 12-ти май 2022. На изданието присъстваха над 7000 посетители, 500 конферентни участници и 270 изложители от 35 държави. Освен това в него се включиха 180 лектори, които изнесоха над 45 тематични сесии.

 

Full list of
hotels for
IT-TRANS

Book Now
How to get to IT-TRANS
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Karlsruhe/Baden-Baden Airport (Летище Карлсруе/Баден-Баден)

Не е препоръчително при пътуване от Karlsruhe Hauptbahnhof (Централна Гара Карлсруе)

 

By car
By car:

37 минути при пътуване от Karlsruhe/Baden-Baden Airport (Летище Карлсруе/Баден-Баден)

15 минути при пътуване от Karlsruhe Hauptbahnhof (Централна Гара Карлсруе)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Karlsruhe/Baden-Baden Airport (Летище Карлсруе/Баден-Баден)

20 минути при пътуване от Karlsruhe Hauptbahnhof (Централна Гара Карлсруе)

 

Similar trade shows