Most booked hotels
Your free enquiry
Retromobile

Retromobile

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
Comexposium
Event website
Event website:
Retromobile
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за Retromobile

Изданието на Retromobile за 2023 ще се осъществи под формата на търговско изложение "лице в лице" от 01.02.2023 до 05.02.2023. Събитието отново ще се проведе в Paris Expo Porte De Versailles в Париж, Франция. На мястото на провеждане на събитието ще бъдат въведени най-новите мерки за превенция на Ковид-19, включително 3G пропускателен режим. Преди да влязат на търговското изложение, участниците трябва да знаят, че ще трябва да представят документи, като например удостоверения за възстановяване. Такива документи трябва да се представят и при пристигането във Франция поради ограниченията за пътуване.

Представяне на Retromobile

Retromobile е уникално международно изложение за ретро коли. То се провежда в Париж, Франция, в престижния изложбен център Порт дьо Версай и привлича огромен брой любители на ретро автомобилите, колекционери и специалисти от цял свят.

В него участват клубове, федерации, голям брой реставратори, търговци на автомобили, доставчици на резервни части, аукционни къщи и галерии. 450 изложители представят над 500 ретро автомобила, както и всичко необходимо за поддръжката им в отлично състояние. Това определено е събитие, което заслужава да се види, а ако сте ценител или колекционер, със сигурност ще искате да го посетите.

Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – сме специалисти в организирането на индивидуални и групови бизнес пътувания. Ще ви предложим да избирате между най-добрите и изгодни за вас хотели за Retromobile. С богатата ни база данни хотели в Париж ще ви спестим доста време. Освен резервации онлайн на хотели ви предлагаме да наемем за вас автомобил, да ви осигурим трансфер от и до летището или да ви предложим информация за предварително подготвени за вас маршрути от хотела до изложбения център и ключови места в града.

Full list of
hotels for
Retromobile

How to get to Retromobile

Similar trade shows