Retromobile
Retromobile

Retromobile

New Date
3 фев 2021 - 7 фев 2021
France , Paris

General Information

Organizer

Comexposium

Event website

Retromobile

Frequency

1 year

Retromobile Map

Past Editions

5 - 9 Feb Retromobile 2020

6 - 10 Feb RETROMOBILE 2019

7 - 11 Feb RETROMOBILE 2018

8 - 12 Feb RETROMOBILE 2017

3 - 7 Feb RETROMOBILE 2016

Retromobile е уникално международно изложение за ретро коли. То се провежда в Париж, Франция, в престижния изложбен център Порт дьо Версай и привлича огромен брой любители на ретро автомобилите, колекционери и специалисти от цял свят.

В него участват клубове, федерации, голям брой реставратори, търговци на автомобили, доставчици на резервни части, аукционни къщи и галерии. 450 изложители представят над 500 ретро автомобила, както и всичко необходимо за поддръжката им в отлично състояние. Това определено е събитие, което заслужава да се види, а ако сте ценител или колекционер, със сигурност ще искате да го посетите.

Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – сме специалисти в организирането на индивидуални и групови бизнес пътувания. Ще ви предложим да избирате между най-добрите и изгодни за вас хотели за Retromobile. С богатата ни база данни хотели в Париж ще ви спестим доста време. Освен резервации онлайн на хотели ви предлагаме да наемем за вас автомобил, да ви осигурим трансфер от и до летището или да ви предложим информация за предварително подготвени за вас маршрути от хотела до изложбения център и ключови места в града.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА