Your free enquiry
RETRO CLASSICS

RETRO CLASSICS

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
RETRO Messen GmbH
Event website
Event website:
RETRO CLASSICS
Frequency
Frequency:
1 year

Covid-19 и RETRO CLASSICS

Изданието на RETRO CLASSICS за 2023 ще се проведе между 23.02.2023 и 26.02.2023. В Messe Stuttgart няма да бъдат въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отмяната на националните разпоредби за коронавирусите в страната през април 2022. Посетителите ще бъдат насърчавани да следват препоръчителни стъпки, като например да поддържат социална дистанция от 1,5 метра. Участниците трябва да имат предвид, че при пристигането си в страната няма да бъдат помолени да покажат 3G документите си за влизане в страната. Въпреки това, ако пристигат от район, в който има рисков вариант на вируса, от тях ще бъде поискано да се поставят под карантина за 14 дни. Понастоящем няма области, които да се считат за такива.

Въвеждане в RETRO CLASSICS

Retro Classics е международно изложение за класически и ретро коли. Събитието събира колекционери, производители, реставратори, любители. Всички, очаровани от шофирането, красотата и спеицифичната елегантност на статите и класически автомобили. Основните секции, върху които се фокусира вниманието на изложители и посетители са: класически автомобили, клубове и музеи, класически мотоциклети, застраховане на класически и ретро коли, автомобили – миниатюри, ретро коли – играчки, реставрация, части, аксесоари, събития и разни. 

Оставете на нас организацията на пътуването си за изложението. Вместо да губите време да търсите хотели в Щутгарт, ние ще ви предложим най-удобните хотели за Retro Classics. Ще се погрижим за вашите хотелски резервации, за придвижването ви от и до летището, както и из града. Можем да ви наемем автомобил или да ви информираме за подходящите за целите ви линии за обществения транспорт. В случай, че ви е необходима зала за преговори и презентации, обръщате се към вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс” ЕООД и той ще я наеме вместо вас. Ако участвате на събитието като изложител, можем да направим (проектиране и построяване) вашия щанд. Свържете се с нас, за да ни кажете от какво имате нужда за пътуването си и ние ще ви го осигурим.

Предишни издания

2022

Изданието на RETRO CLASSIC за 2022 се проведе като събитие на живо в Messe Stuttgart. Датите на провеждане бяха между 21.04.2022 и 24.04.2022. Мястото на провеждане не разполагаше със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отмяната на националните ограничения в Германия през април 2022 г. Това беше доста добре дошло за 80 000-те търговски посетители, които присъстваха на събитието.

Full list of
hotels for
RETRO CLASSICS

Book Now
How to get to RETRO CLASSICS
On foot
On foot:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By car
By car:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

Similar trade shows