Automechanika Istanbul 2024

Automechanika Istanbul 2024

Автомобили - Автомобилна индустрия
Istanbul, Turkey
23-26 May 2024
Организатор:
Messe Frankfurt GmbH
Място на провеждане:
TUYAP Exhibition Center
Честота:
1 year
Уебсайт:
Automechanika Istanbul

Водещо автомобилно събитие в Турция

Automechanika Istanbul продължава дългогодишната традиция на Automechanika във Франкфурт като основна платформа за обществени поръчки за автомобилната индустрия. Основано през 2001 г., това международно търговско изложение е едно от 17-те други събития, простиращи се чак до Буенос Айрес, Мексико Сити и Дубай. Посетителите на търговията получават достъп до цялата верига за създаване на стойност, заедно с пускането на продукти, иновации и първокласна програма за подкрепа.

Силно представените продуктови групи включват оборудване за работилници, тунинг, автомивки, електроника, автомобилни части, аксесоари, поддръжка, лакове, дезинфекция, продукти за грижа, опазване на околната среда и свързани услуги като финансиране и застраховане. На фона на всичко това изложителите могат да представят и нови модели автомобили и комунални превозни средства. Автомобилният сектор не се забавя, така че Automechanika Istanbul дава възможност на местните изложители да достигнат нови пазари и да останат в крак с тенденциите в индустрията.

Automechanika Istanbul 2024

Automechanika Istanbul 2023 ще се проведе между 23.05.2024 и 26.05.2024. Следващото издание на живо ще се проведе в Tüyap Fair Convention and Congress Cente. Организаторите увериха, че наблюдават текущата пандемична ситуация и при необходимост адаптират мерките за здраве и безопасност. Понастоящем в Турция не съществуват строги ограничения по отношение на Ковид-19, като например представянето на 3G документи за влизане.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd помага на бизнес пътуващите да организират настаняване в хотели за търговски панаири и изложения, независимо от дестинацията. Познаваме пътищата около Истанбул, Турция и лесно резервираме хотелски стаи на добра цена по време на Automechanika Istanbul. Процесът на резервация е лесен и може да отнеме до един работен ден, за да потвърдите резервацията си в хотела.

Разбираме какво искат нашите клиенти в хотелска стая - удобство! Ето защо стесняваме най-добрите хотелски стаи в Beylikdüzü в близост до конгресния и конгресен център Tüyap Fair в близост до маршрутите на shuttle bus и дори на пешеходно разстояние.

Клиентите също идват при нас, когато искат да резервират съоръжения за срещи преди време и ние сме в състояние да изберем стаи с правилното A / V оборудване на добри цени. Освен това ние се намесваме, за да завършим инсталирането на щандове за търговски панаири. Смесете и съчетайте всяка услуга, от която се нуждаете, в персонализиран, достъпен пакет.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Otogar Bus Terminal (Автобусна гара Истанбул Отогар)

 

С кола
С кола:

45 минути при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

25 минути при пътуване от Istanbul Otogar Bus Terminal (Автобусна гара Истанбул Отогар)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Airport (Летище Истанбул)

Не е препоръчително при пътуване от Istanbul Otogar Bus Terminal (Автобусна гара Истанбул Отогар)

map

Хотели около Automechanika Istanbul

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Eser Premium Hotel and Spa 3.9 Istanbul при поискване Заявка
Rhiss Maltepe Hotel Istanbul при поискване Заявка
Automechanika Istanbul 2024 Istanbul Harbiye Residence Istanbul при поискване Заявка
Automechanika Istanbul 2024 Istanbul Radisson Hotel Istanbul Harbiye Istanbul при поискване Заявка
Automechanika Istanbul 2024 Istanbul Grand Avcilar Hotel 28 Istanbul при поискване Заявка
Automechanika Istanbul 2024 Istanbul Mercure Istanbul Bakirkoy 28 Istanbul при поискване Заявка
Automechanika Istanbul 2024 Istanbul Paradise Airport Hotel Istanbul при поискване Заявка
Automechanika Istanbul 2024 Istanbul GK Regency Suites Istanbul при поискване Заявка
Automechanika Istanbul 2024 Istanbul Le Premier House Istanbul при поискване Заявка
Liva Suite Istanbul при поискване Заявка

Automechanika Istanbul следва формата на своя известен немски автор. Международният панаир за автомобилната индустрия пристига всяка година в началото на пролетта - или в началото на април, или в началото на май. Домът му в Истанбул, Турция, се намира в конгресния и конгресния център на панаира Tüyap, където изданията се изпълняват общо четири дни, а допускането се дава само на вътрешни лица от бранша.

Работното време е определено средно от 10:00 сутринта до 18:00 следобед средно, но не забравяйте да проверите още веднъж работното време след разкриването на програмата на новото издание. Организаторите на събитието са Messe Frankfurt Истанбул Uluslararasi Fuarcilik и Hannover Fairs Turkey Fuarcilik.]

Панаирният конгресен център Tüyap се оказва отстранен от центъра на града, тъй като се намира в Beylikdüzü - на 45 минути път с кола, но има много таксита и транспорт с автобус за пътуване до работното място. Международното летище Ататюрк се намира на 25 минути път с кола.

  • Automechanika Istanbul има стратегическо предимство в сравнение с други автомобилни изложения, тъй като се намира точно между Европа, Близкия изток, Северна Африка и региона на ОНД, така че изложителите са в идеална позиция да разнообразят клиентската си база;
  • Automechanika Istanbul също се счита за най-голямата дори по рода си в Близкия изток именно поради тази причина и изложителите имат допълнителни причини да присъстват, тъй като Турция инвестира сериозно в автомобилната индустрия;
  • Automechanika Istanbul представя на търговските посетители невероятна програма за подкрепа. Семинарите, лекциите и семинарите са в менюто. Шоуто непрекъснато се развива и за първи път в историята си парче от програмата му ще бъде посветено на жените в автомобилния сектор.

Голяма подкрепа идва от турското правителство чрез Министерството на търговията, както и големи асоциации и федерации от Европа и Турция като ASA, EGEA, TAYSAD и ZDK. В предишни издания Automechanika Istanbul е реализирала впечатляващи печалби за турските автомобилни производители - 32 милиарда долара. Броят на присъстващите отразява този впечатляващ успех с около 1400 местни и международни изложители и публика, достигаща до 48 000 търговски посетители от 130 страни.

Automechanika Istanbul привлича турски производители от всякакви размери в своите изложбени зали, главно защото търговското изложение отваря врати за други пазари на Запад и Изток - доста ефективно средство за достъп до иначе недостъпни региони на относително ниски разходи. Посетителите на изложението представляват основно купувачи, износители и доставчици, търсещи качествени продукти.

Automechanika Istanbul 2021

Изданието на Automechanika 2021 се проведе като хибридно събитие - Automechanika PLUS. Събитието се състоеше от изложение на живо и допълваща го цифрова платформа със същото име като изданието. Аспектът на изложението "лице в лице" се случи в Конферентния и конгресен център на панаира Тюяп. Като част от формата, мястото на провеждане разполагаше с най-новите мерки за превенция на Covid-19, включително 3G правило за влизане. Въпреки продължаващата пандемия панаирът прие общо 60 634 търговски посетители и 652 изложители, Сто двадесет и една държави присъстваха на панаира, включително Беларус, Русия и Германия.

Automechanika Istanbul 2022 

Automechanika Istanbul 2022 беше хибридно събитие, което се проведе между 2-ри и 5-ти юни 2022. Подобно на изданието от 2021, събитието включваше лично търговско изложение в конгресния център Tüyap Fair, както и цифрова платформа. На мястото на провеждане на събитието бяха приложени предпазни мерки за безопасност срещу Covid-19, като социално дистанциране и честа хигиена на ръцете. Събитието привлече 825 изложители от 28 нации и 48 354 посетители от 141 държави. Сред най-често представените сред 13 802 чуждестранни посетители държави бяха Иран, Египет, Ирак, Либия, България, Тунис, Йордания и Алжир. Турция, Италия, Пакистан, Мароко, Индия, Китай, Германия, Полша, Южна Корея и Литва бяха водещите нации сред изложителите.

Automechanika Istanbul 2023

Automechanika Istanbul 2023 се проведе като хибриден търговско изложение между 08.06.2023 и 11.06.2023. В събитието участваха 1437 изложители от 41 държави и 58 024 посетители. Допълнителната цифрова платформа се отличаваше с 62% увеличение на цифровите потребители в сравнение с 2022, като бяха осъществени над 60 000 взаимодействия.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Automechanika Istanbul 2024 Изпрати

Automechanika Istanbul акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.