Your free enquiry
Automechanika Istanbul

Automechanika Istanbul

Istanbul ,Turkey
Индустрия
Индустрия:
Автомобилна и железопътна индустрия, Велосипеди, Мотоциклети
Organizer
Organizer :
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website :
Automechanika Istanbul
Frequency
Frequency:
1 year

Автомеханика Истанбул е отложено за 18 ноември до 21 ноември, поради продължаващата ситуация с COVID-19. Следващото издание на живо ще се проведе в конгресния и конгресен център Tüyap Fair. Организаторите са осигурили прилагането на различни мерки за безопасност и безопасност на COVID-19.

Въведение

Automechanika Istanbul продължава дългогодишната традиция на Automechanika във Франкфурт като основна платформа за обществени поръчки за автомобилната индустрия. Основано през 2001 г., това международно търговско изложение е едно от 17-те други събития, простиращи се чак до Буенос Айрес, Мексико Сити и Дубай. Посетителите на търговията получават достъп до цялата верига за създаване на стойност, заедно с пускането на продукти, иновации и първокласна програма за подкрепа.

Силно представените продуктови групи включват оборудване за работилници, тунинг, автомивки, електроника, автомобилни части, аксесоари, поддръжка, лакове, дезинфекция, продукти за грижа, опазване на околната среда и свързани услуги като финансиране и застраховане. На фона на всичко това изложителите могат да представят и нови модели автомобили и комунални превозни средства. Автомобилният сектор не се забавя, така че Automechanika Istanbul дава възможност на местните изложители да достигнат нови пазари и да останат в крак с тенденциите в индустрията.

Логистиката

Automechanika Istanbul следва формата на своя известен немски автор. Международният панаир за автомобилната индустрия пристига всяка година в началото на пролетта - или в началото на април, или в началото на май. Домът му в Истанбул, Турция, се намира в конгресния и конгресния център на панаира Tüyap, където изданията се изпълняват общо четири дни, а допускането се дава само на вътрешни лица от бранша.

Работното време е определено средно от 10:00 сутринта до 18:00 следобед средно, но не забравяйте да проверите още веднъж работното време след разкриването на програмата на новото издание. Организаторите на събитието са Messe Frankfurt Истанбул Uluslararasi Fuarcilik и Hannover Fairs Turkey Fuarcilik.]

Панаирният конгресен център Tüyap се оказва отстранен от центъра на града, тъй като се намира в Beylikdüzü - на 45 минути път с кола, но има много таксита и транспорт с автобус за пътуване до работното място. Международното летище Ататюрк се намира на 25 минути път с кола.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Automechanika Istanbul има стратегическо предимство в сравнение с други автомобилни изложения, тъй като се намира точно между Европа, Близкия изток, Северна Африка и региона на ОНД, така че изложителите са в идеална позиция да разнообразят клиентската си база;
  • Automechanika Istanbul също се счита за най-голямата дори по рода си в Близкия изток именно поради тази причина и изложителите имат допълнителни причини да присъстват, тъй като Турция инвестира сериозно в автомобилната индустрия;
  • Automechanika Istanbul представя на търговските посетители невероятна програма за подкрепа. Семинарите, лекциите и семинарите са в менюто. Шоуто непрекъснато се развива и за първи път в историята си парче от програмата му ще бъде посветено на жените в автомобилния сектор;

Аудитория и статистика

Голяма подкрепа идва от турското правителство чрез Министерството на търговията, както и големи асоциации и федерации от Европа и Турция като ASA, EGEA, TAYSAD и ZDK. В предишни издания Automechanika Istanbul е реализирала впечатляващи печалби за турските автомобилни производители - 32 милиарда долара. Броят на присъстващите отразява този впечатляващ успех с около 1400 местни и международни изложители и публика, достигаща до 48 000 търговски посетители от 130 страни.

Automechanika Istanbul привлича турски производители от всякакви размери в своите изложбени зали, главно защото търговското изложение отваря врати за други пазари на Запад и Изток - доста ефективно средство за достъп до иначе недостъпни региони на относително ниски разходи. Посетителите на изложението представляват основно купувачи, износители и доставчици, търсещи качествени продукти.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd помага на бизнес пътуващите да организират настаняване в хотели за търговски панаири и изложения, независимо от дестинацията. Познаваме пътищата около Истанбул, Турция и лесно резервираме хотелски стаи на добра цена по време на Automechanika Istanbul. Процесът на резервация е лесен и може да отнеме до един работен ден, за да потвърдите резервацията си в хотела.

Разбираме какво искат нашите клиенти в хотелска стая - удобство! Ето защо стесняваме най-добрите хотелски стаи в Beylikdüzü в близост до конгресния и конгресен център Tüyap Fair в близост до маршрутите на shuttle bus и дори на пешеходно разстояние.

Клиентите също идват при нас, когато искат да резервират съоръжения за срещи преди време и ние сме в състояние да изберем стаи с правилното A / V оборудване на добри цени. Освен това ние се намесваме, за да завършим инсталирането на щандове за търговски панаири. Смесете и съчетайте всяка услуга, от която се нуждаете, в персонализиран, достъпен пакет.

Full list of
hotels for
Automechanika Istanbul

Book Now
How to get to Automechanika Istanbul

Similar trade shows