Most booked hotels
Your free enquiry
MOTORTEC AUTOMECHANIKA MADRID

MOTORTEC AUTOMECHANIKA MADRID

Madrid ,Spain
Индустрия
Индустрия:
Автомобилна и железопътна индустрия, Велосипеди, Мотоциклети
Organizer
Organizer :
Messe Frankfurt GmbH
Frequency
Frequency:
2 years

Международен търговски панаир Motortec Automechanika Madrid се провежда в Испания. Той привлича изложители от цял свят и посетители най-вече от Испания, Португалия, Латинска Америка и Северна Африка. Събитието е част от Automechanika – водещите световни панаири за автомобили и резервни части. 

Изложителите – 469 фирми от 20 страни – са производители на резервни части, оборудване за сервизи, както и фирми за услуги: ремонт и поддръжка, аксесоари и тунинг, управление на сервизи, бензиностанции и автомивки. Панаирът привлича над 41 000 посетители. 

Ако сте решили да посетите събитието, обърнете се към нас за организацията на пътуването. Ние ще ви спестим време, ще ви осигурим спокойствие, за да се занимавате с бизнеса си и ще се погрижим всичко това да е изгодно за вас. Нашите услуги ползвате безплатно. Взимаме комисионна само от фирмите, които изберете да ползвате по време на престоя си. Вместо сами да търсите онлайн хотели. Доверете ни се. Работим с много хотели в Мадрид и ще ви предложим най-добрите хотели за Motortec Automechanika Madrid. Ще ви осигурим летищен трансфер, ще улесним максимално придвижването ви из града. Ние сме „Трейд Феър Трипс” ЕООД – вашият нов професионален помощник в организацията на бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
MOTORTEC AUTOMECHANIKA MADRID

Book Now
How to get to MOTORTEC AUTOMECHANIKA MADRID

Similar trade shows