Most booked hotels
Your free enquiry
MOTORTEC AUTOMECHANIKA MADRID

MOTORTEC AUTOMECHANIKA MADRID

Madrid, Spain
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

Международен търговски панаир Motortec Automechanika Madrid се провежда в Испания. Той привлича изложители от цял свят и посетители най-вече от Испания, Португалия, Латинска Америка и Северна Африка. Събитието е част от Automechanika – водещите световни панаири за автомобили и резервни части. 

Изложителите – 469 фирми от 20 страни – са производители на резервни части, оборудване за сервизи, както и фирми за услуги: ремонт и поддръжка, аксесоари и тунинг, управление на сервизи, бензиностанции и автомивки. Панаирът привлича над 41 000 посетители. 

Ако сте решили да посетите събитието, обърнете се към нас за организацията на пътуването. Ние ще ви спестим време, ще ви осигурим спокойствие, за да се занимавате с бизнеса си и ще се погрижим всичко това да е изгодно за вас. Нашите услуги ползвате безплатно. Взимаме комисионна само от фирмите, които изберете да ползвате по време на престоя си. Вместо сами да търсите онлайн хотели. Доверете ни се. Работим с много хотели в Мадрид и ще ви предложим най-добрите хотели за Motortec Automechanika Madrid. Ще ви осигурим летищен трансфер, ще улесним максимално придвижването ви из града. Ние сме „Трейд Феър Трипс” ЕООД – вашият нов професионален помощник в организацията на бизнес пътувания.

Предишни издания

Издание 2022

Между 20.04.2022 и 23.04.2022 IFEMA Мадрид беше домакин на MOTORTEC AUTOMECHANIKA MADRID 2022. За търговското изложение лице в лице бяха въведени предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Те включваха правилото, че посетителите трябва да поддържат социална дистанция. Повече от 52 000 посетители присъстваха на MOTORTEC AUTOMECHANIKA MADRID 2022. Сред тях бяха повече от 25 000 специалисти в областта на сервизното обслужване (приблизително 50%). На изложението представиха своите продукти 1 200 марки и повече от 500 фирми изложители. Участниците в съпътстващата програма наброяваха 4 233 души. Сред участниците имаше 20,34% механични работилници и 19,59% работилници на различни марки. Освен това сред посетителите имаше и независими работилници (14,97%). Също така сред посещаващите бяха включени ателиета за гуми (9,56 %) и работни станции за стъкло (3,76 %). 

Full list of
hotels for
MOTORTEC AUTOMECHANIKA MADRID

How to get to MOTORTEC AUTOMECHANIKA MADRID

Similar trade shows