MOTORTEC AUTOMECHANIKA MADRID
MOTORTEC AUTOMECHANIKA MADRID

MOTORTEC AUTOMECHANIKA MADRID

New Dates
27 апр 2022 - 30 апр 2022
Spain , Madrid

General Information

Organizer

Messe Frankfurt GmbH

Frequency

2 years

MOTORTEC AUTOMECHANIKA MADRID Map

Past Editions

13 - 16 Mar MOTORTEC AUTOMECHANIKA MADRID 2019

Международен търговски панаир Motortec Automechanika Madrid се провежда в Испания. Той привлича изложители от цял свят и посетители най-вече от Испания, Португалия, Латинска Америка и Северна Африка. Събитието е част от Automechanika – водещите световни панаири за автомобили и резервни части. 

Изложителите – 469 фирми от 20 страни – са производители на резервни части, оборудване за сервизи, както и фирми за услуги: ремонт и поддръжка, аксесоари и тунинг, управление на сервизи, бензиностанции и автомивки. Панаирът привлича над 41 000 посетители. 

Ако сте решили да посетите събитието, обърнете се към нас за организацията на пътуването. Ние ще ви спестим време, ще ви осигурим спокойствие, за да се занимавате с бизнеса си и ще се погрижим всичко това да е изгодно за вас. Нашите услуги ползвате безплатно. Взимаме комисионна само от фирмите, които изберете да ползвате по време на престоя си. Вместо сами да търсите онлайн хотели. Доверете ни се. Работим с много хотели в Мадрид и ще ви предложим най-добрите хотели за Motortec Automechanika Madrid. Ще ви осигурим летищен трансфер, ще улесним максимално придвижването ви из града. Ние сме „Трейд Феър Трипс” ЕООД – вашият нов професионален помощник в организацията на бизнес пътувания.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА