Most booked hotels
Your free enquiry
INTERMOT Cologne

INTERMOT Cologne

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Автомобилна и железопътна индустрия, Велосипеди, Мотоциклети
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
INTERMOT Cologne
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за INTERMOT Кьолн 2022

INTERMOT Cologne 2022 ще се проведе като изложение на живо в Messe Cologne от 04.10.2022 г. до 09.10.2022 г. Първите два дни на събитието (04.10.2022 г. и 05.10.2022 г.) ще бъдат определени като дни за търговски посетители и журналисти. Всички участници, включително публичните посетители, ще могат да посещават останалите дни (от 06.10.2022 г. до 09.10.2022 г.). На територията на Messe Cologne ще бъдат въведени най-новите мерки за безопасност от Ковид-19. Това ще намали риска от заразяване с коронавируса по време на събитието. Като мерки за безопасност ще бъдат приложени социалното дистанциране, задължителните защитни маски за лице и 3G политиката за влизане. От участниците ще се изисква да представят документи като отрицателни резултати от изследвания или доказателство за възстановяване, преди да бъдат допуснати. От участниците ще се изисква също така да поддържат социална дистанция от 1,5 метра през цялото време. На места като конферентните зали и изложбените зали те трябва да носят и хирургически маски. Участниците в INTERMOT Кьолн 2022 ще трябва да покажат 3G документи при пристигането си в Германия поради настоящите ограничения за пътуване.

Въведение

INTERMOT Cologne (на немски е INTERMOT Köln) е универсалното международно изложение за велосипеди, скутери и мотоциклети, тъй като не само дава професионални възможности на индустрията за водене на бизнес и обсъждане на отрасловите тенденции, но също така приветства широката общественост. Това дава възможност на изложителите да получат обратна връзка от крайния потребител. INTERMOT Cologne отдавна е част от по-голямото шоу на IFMA, което е насочено към велосипеди, но събитието се раздели на собствена организация през 1998 г., когато интересът към мотоциклетите се оказа достатъчно силен, за да оправдае отделно събитие. Изложителите представляват невероятното богатство на двуколесни и всички свързани с тях продуктови категории - електрическо оборудване, мотоциклети, скутери, електронни велосипеди, части на двигатели, двигатели, трансмисионно масло, инфраструктура, велосипедни каски, чанти за велосипеди, електрически велосипеди, кутия за транспорт на мотоциклети и странични автомобили.

Логистиката

INTERMOT Cologne се случва в Кьолн, Германия на всеки две години, като изданията падат дори на четни години. Събитието е планирано за по-късно през годината, като октомври е негов месец и продължава пет дни. Koelnmesse служи като официален домакин и споделя организационните задължения с Германската асоциация на мотоциклетната индустрия. Приемът се дава на професионални посетители, както и на широката публика, а работното време все още не е обявено за изданието. Пътуването до Koelnmesse е проста задача. Ако нямате кола, която да ви кара по отличната магистрална система, все още имате богат избор в обществения транспорт. Градската железница има четири линии, но има и трамвай и метро, ​​които да ви помогнат да стигнете до изложбената площадка.

Какво казват хората?

  • „Още по-важно от привлекателността на посетителите е ясното изявление на водещи участници в индустрията, че INTERMOT в Кьолн играе ключова роля в света на моторизираните двуколесни мотоциклети“, - Джералд Бьозе, главен изпълнителен директор на Koelnmesse;
  • „За първи път в историята на индийските мотоциклети представихме световна премиера извън Съединените щати ... Взехме съвсем съзнателно решение да организираме този старт в INTERMOT в Кьолн - събитието е много международно, а Германия е изключително важен пазар за индийския. Отговорът, който получихме на новите модели от международни служители и журналисти, е поразителен. “ - Грант Бестер, вицепрезидент / генерален директор EMEA в Polaris Industries EMEA;
  • „Германия е барометърът за бъдещото развитие на европейския пазар и INTERMOT играе решаваща роля тук като незаменим двигател на пазара,“ - Райнер Брендике, генерален изпълнителен директор на Асоциацията на немската мотоциклетна индустрия e.V. (IVM).

Аудитория и статистика

INTERMOT Cologne е мощна сила на търговско изложение и ще бъдете повече от доволни от резултатите си в края на изданието. Последното издание видя над 1000 международни изложители и публика, която се увеличи до 220 000 международни посетители. Сместа между професионалисти и ентусиасти ви дава ценна обратна връзка за жизнеспособността на вашите продукти, да не говорим за това как повишавате разпознаваемостта на вашата марка. По отношение на професионалния произход имате производители, търговци на дребно, купувачи и търговци на едро, доставчици на компоненти, техници, вземащи решения, вносители и износители. От другата страна на спектъра, динамичната програма, която включва драг състезания и демо състезания, генерира интерес към професионални състезатели и каскадьори. Няма да намерите по-поцинкована публика никъде другаде освен INTERMOT Cologne.

Настаняване

Цифрите по-горе трябва да съобщават две неща - трябва да изложите в INTERMOT Cologne и трябва да резервирате хотели в близост до Koelnmesse рано. Trade Fair Trips ltd е компанията, която ще надмине всички ваши очаквания със своите професионални услуги и разумни цени. Ако искате да намерите подходящо настаняване за пътувания, нашият екип от експерти е вашият надежден партньор! Ние също така можем да направим резервации за съоръжения за срещи предварително, както и да инсталираме вашето шоу щанд едновременно. Резервирайте хотели за INTERMOT Cologne в рамките на вашия идеален ценови диапазон и изпратете най-добрите оферти на пазара на вашата пощенска кутия в рамките на часове от първоначалната ви консултация. Толкова е лесно да планирате работното си пътуване.

Full list of
hotels for
INTERMOT Cologne

How to get to INTERMOT Cologne

Similar trade shows