INTERMOT Cologne 2024

INTERMOT Cologne 2024

Motorcycles Велосипеди
Köln, Germany
05-08 Dec 2024
Организатор:
Koelnmesse GmbH
Място на провеждане:
Messe Cologne
Честота:
2 years
Уебсайт:
INTERMOT Cologne

Обединяващият център на международната мотоциклетна общност

INTERMOT Cologne (написано като INTERMOT Cologne на немски език) е международният търговски панаир за велосипеди, скутери и мотоциклети на едно гише, тъй като не само дава професионални възможности на индустрията да правят бизнес и да обсъждат тенденциите в индустрията, но също така приветства обществеността. Това дава възможност на изложителите да получат обратна връзка от крайния потребител. INTERMOT Cologne отдавна е част от по-голямото изложение IFMA, което е насочено към велосипедите, но събитието се раздели на отделно през 1998 г., когато интересът към мотоциклетите се оказа достатъчно силен, за да оправдае самостоятелно събитие. Изложителите представят невероятното богатство от двуколесни превозни средства и всички свързани продуктови категории – електрическо оборудване, мотоциклети, скутери, електронни велосипеди, части за двигатели, двигатели, трансмисионно масло, инфраструктура, велосипедни каски, велосипедни чанти, електрически велосипеди, транспортни кутии за мотоциклети и странични колички.

Актуализация за INTERMOT Cologne 2024

INTERMOT Cologne 2024 ще бъде изложба на живо в Messe Cologne от 05.12.2024 до 08.12.2024. Най-новите мерки за безопасност Covid-19 няма да бъдат въведени в Messe Cologne. Това се дължи на премахването на ограниченията, свързани с пандемията. Организаторите заявиха, че ще продължат да следят пандемичната ситуация и ще коригират политиките, ако е необходимо. 

Настаняване

Трябва да изложите в INTERMOT Cologne и трябва да резервирате хотели в близост до Koelnmesse отрано. Trade Fair Trips ltd е компанията, която ще надхвърли всички ваши очаквания с професионалните си услуги и разумни цени. Ако искате да намерите подходящо място за настаняване за пътуване, нашият екип от експерти е вашият надежден партньор! Също така сме в състояние да направим резервации за заседателни зали предварително, както и да инсталираме вашия щанд едновременно. Резервирайте хотели за INTERMOT Cologne в рамките на вашия идеален ценови диапазон и получете най-добрите оферти на пазара, изпратени във вашата пощенска кутия в рамките на часове след първоначалната ви консултация. Толкова е лесно да планирате работното си пътуване. 

Хотелско настаняване, близо до INTERMOT Cologne с бюджет, определен от вас, резериране на заседателна зала и изграждане на изложбения ви щанд – за всичко това може да разчитате на Trade Fair Trips ltd! Ние сме насреща, за да реализирате своето успешно бизнес пътуване! 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

map

Хотели около INTERMOT Cologne

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
INTERMOT Cologne 2024 Köln Holiday Inn Dusseldorf City – Toulouser Allee Düsseldorf от € 286.00 EUR Запази сега
INTERMOT Cologne 2024 Köln PLAZA Premium Koln 3.4 Köln от € 296.00 EUR Запази сега
INTERMOT Cologne 2024 Köln Leonardo Royal Hotel Koln - Am Stadtwald 5.8 Köln от € 432.00 EUR Запази сега
INTERMOT Cologne 2024 Köln Hilton Dusseldorf 40.9 Düsseldorf от € 225.00 EUR Запази сега
INTERMOT Cologne 2024 Köln Hotel Villa Stockum Düsseldorf от € 496.00 EUR Запази сега
INTERMOT Cologne 2024 Köln Hotel An der Philharmonie 1.6 Köln от € 436.00 EUR Запази сега
INTERMOT Cologne 2024 Köln Radisson Blu Conference Hotel 47.9 Düsseldorf от € 532.00 EUR Запази сега
INTERMOT Cologne 2024 Köln Novum Hotel Madison Düsseldorf Hauptbahnhof 37.6 Düsseldorf от € 469.00 EUR Запази сега
INTERMOT Cologne 2024 Köln Trip Inn Hotel Esplanade 46.14 Düsseldorf от € 296.00 EUR Запази сега
INTERMOT Cologne 2024 Köln NH Dusseldorf City 45.21 Düsseldorf от € 476.00 EUR Запази сега

INTERMOT Cologne се провежда в Кьолн, Германия, на всеки две години, като изданията попадат в четни години. Събитието е насрочено за по-късно през годината, като месецът е октомври и продължава пет дни. Koelnmesse служи като официален домакин и споделя организационните задължения с Германската асоциация на мотоциклетната индустрия. Допускат се както професионални посетители, така и публика, като работното време на изданието предстои да бъде обявено. Пътуването до Koelnmesse е проста задача. Ако нямате кола, която да ви кара по отличната магистрала, все още имате богат избор в обществения транспорт. Градската железница има четири линии, но има и трамвай и метро, ​​за да ви помогнат да стигнете до изложбените площи. 

  • „Още по-важно от силната привлекателност на посетителите е ясното изявление на водещите участници в индустрията, че INTERMOT в Кьолн играе ключова роля в света на моторизираните двуколесни превозни средства,“ - Гералд Бьозе, главен изпълнителен директор на Koelnmesse;
  • „За първи път в историята на Indian Motorcycle представихме световна премиера извън Съединените щати... Взехме много съзнателно решение да организираме това представяне на INTERMOT в Кьолн – събитието е много международно, а Германия е изключително важен пазар за Индия. Отговорът, който получихме за нашите нови модели от международни служители по закупуване и журналисти, е огромен.” - Грант Бестър, вицепрезидент/генерален мениджър EMEA в Polaris Industries EMEA;
  • „Германия е барометърът за бъдещото развитие на европейския пазар и INTERMOT играе решаваща роля тук като незаменим пазарен двигател“, - Райнер Брендике, генерален изпълнителен директор на Германската асоциация на мотоциклетната индустрия e.V. (IVM).

INTERMOT Cologne е мощен център на търговско изложение и вие ще бъдете повече от доволни от резултатите си в края на изданието. Последното издание видя над 1000 международни изложители и публика, която достигна общо 220 000 международни посетители. Комбинацията между професионалисти и ентусиасти ви дава ценна обратна връзка за жизнеспособността на вашия продукт, да не говорим как повишавате разпознаваемостта на вашата марка. Що се отнася до професионалния опит, имате производители, търговци на дребно, купувачи и търговци на едро, доставчици на компоненти, техници, лица, вземащи решения, вносители и износители. От другата страна на спектъра, динамичната програма, която включва драг състезания и демо състезания, предизвика интерес сред професионални състезатели и каскадьори. Няма да намерите по-активна публика никъде другаде освен INTERMOT Cologne. 

INTERMOT Cologne 2018

2018 INTERMOT Cologne (03.10.2018 г. и 07.10.2018 г.) постави нов крайъгълен камък за търговския панаир. Изложбата привлече 1041 изложители от 40 държави и приблизително 220 000 посетители от 100 страни. 66% от фирмите изложители и 35% от присъстващите са пътували от чужбина. 

INTERMOT Cologne 2022

Повторението на INTERMOT Cologne през 2022 г. (04.10.2022 г. до 09.10.2022 г.) привлече около 100 000 посетители от 75 държави (30% от които бяха пътували от чужбина) и приблизително 500 компании-изложители от 30 държави. В шоуто бяха представени над 1800 модела мотоциклети и скутери.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до INTERMOT Cologne 2024 Изпрати

INTERMOT Cologne акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.