Your free enquiry
it-sa

it-sa

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Telecommunications, Computers Networks, Internet & Intranet
Organizer
Organizer:
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website:
it-sa
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

It-sa 2023 ще се проведе като изложение на живо от 10-ти до 12-ти октомври 2023 в Messe Nuremberg. На мястото на провеждане няма да има строги мерки за превенция на Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията в Германия.

Въведение за събитието

it-sa е международно изложение за информационни и комуникационни технологии с акцент върху сигурността и защитата на данни. Специалисти в области като клауд, IT криминалистика, защита на данни и хостинг, разработчици, доставчици на продукти за IT сигурност се събират, за да представят и обсъдят новостите в бранша, на демонстрират решения и да се информират за тенденциите. Събитието е подходящо за малки и големи компании, за специалисти, които търсят нови възможности за развитие и за разширяване на мрежата от професионални контакти.

Поверете грижата за вашите хотелски резервации за it-sa на нас. Ние сме специалисти в търсенето онлайн на хотели за международни изложения. Ще ви предложим най-подходящите опции за настаняване за съответното събитие и ще организираме цялото ви пътуване. Включително ще ви осигурим трансфер от и до летището, информация за лесно придвижване из града с обществен транспорт, кола под наем (ако желаете) и конферентна зала (ако имате нужда от такава). С нас пестите време и имате възможност да се концентрирате по-пълноценно върху своите бизнес ангажименти.

Направете пътуването си удобно и ползотворно с наша помощ – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Минали издания

2021

It-sa 2021 се проведе като събитие лице в лице в Messe Nuremberg между 12.10.2021 и 14.10.2021. Мястото на провеждане включваше строги мерки за превенция на Ковид-19. Сред тях бяха необходимостта присъстващите да носят медицински маски, поддържане на социална дистанция и други стъпки. it-sa 2021 прие около 5200 търговски посетители и общо 274 изложители.

2022

По време на хибридното си провеждане it-sa 2022 привлече 693 изложители от 29 държави, 15 229 посетители на живо и 1848 виртуални потребители. Изложението включваше изложение на живо в Messe Nuremberg без приложени предпазни мерки за превенция на Ковид-19, както и цифрова платформа. Поради отмяната на ограниченията в Германия, свързани с пандемията, мястото на провеждане не включваше никакви превантивни мерки за аспекта "лице в лице". Събитието се проведе между 25-ти и 27-ми октомври 2022.

Full list of
hotels for
it-sa

Book Now
How to get to it-sa
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

Similar trade shows