ISPO Munich 2024

ISPO Munich 2024

Спорт и фитнес
Munich, Germany
03-05 Dec 2024
Организатор:
Messe Munich
Място на провеждане:
Messe Munich
Честота:
1 year
Уебсайт:
ISPO Munich

Hай-значимото търговско събитие за спортния сектор

Следете модните тенденции, независимо дали говорите за конфекция или най-доброто в спортното облекло в ISPO Munich. Международният търговски панаир е сензация от стартирането си през 1970 г. и сега интересът към него е още по-голям и по-стилен отвсякога.

Търговският панаир се радва на голям интерес от страна на дистрибутори и купувачи, които търсят най-горещата нова колекция, така че потенциалът ви да спечелите много с директни продажби е голям. Когато казваме, че ISPO Munich е голяма работа, имаме предвид това, тъй като марката е достатъчно успешна, за да бъде пренесена в Пекин и Шанхай.

Имате целия диапазон от спортове под един покрив – на открито, ски, борд, бягане, фитнес, спортно облекло, плажно облекло, отборни спортове, футбол, скандинавски спортове, колоездене, ракета, триатлон и деца.

ISPO Munich 2024

Спортни ентусиасти и експерти ще могат да се срещнат лице в лице по време на изданието на ISPO Мюнхен за 2024. Събитието ще се проведе като изложение на живо. Изданието за 2024 ще се проведе между 03.12.2024 и 05.12.2024 в Messe Munich в Мюнхен, Германия.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd е най-бързият и най-добрият начин да постигнете най-добрите хотелски цени по време на ISPO Munich и да се насладите на звездно настаняване на централно място. Нашият екип работи с множество заведения в Мюнхен, Германия, което от своя страна гарантира, че ще откриете най-подходящия за вас и вашия бюджет.

Наш основен приоритет е да намалим времето за вашето пътуване до работното място, така че това означава да ви предложим хотели близо до Messe Munich. Можете да планирате цялото си пътуване по часове и да спечелите значително по отношение на качество и цена. Има още какво да очакваме от нас. Trade Fair Trips ltd може да ви помогне и с резервации за заседателни зали. 

Освен това, ако имате нужда от представяне на бизнеса си чрез фирмен щанд на изложението, Trade Fair Trips ltd е насреща, за да ви помогне и с тази логистична задача. Ще изградим вместо вас търговския ви щанд на изложението, за да може вие да се фокусирате единствено и само върху своите бизнес цели. 

Свържете се с нас, за да получите персонализирана оферта за хотелско настаняване за ISPO Munich, за конфернетна зала, или за изграждане на търговския ви щанд. Нашият екип от професионалисти ще поемат цялата логистична работа, свързана с вашето бизнес пътуване, за да бъде то успешно! 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

map

Хотели около ISPO Munich

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
ISPO Munich 2024 Munich Hotel Torbrau 9.7 Munich от € 370.00 EUR Запази сега
ISPO Munich 2024 Munich Holiday Inn Munich - Leuchtenbergring, an IHG Hotel 6.6 Munich от € 316.00 EUR Запази сега
ISPO Munich 2024 Munich elaya hotel munich city 11.9 Munich от € 316.00 EUR Запази сега
ISPO Munich 2024 Munich Hilton Garden Inn Munich City West 13 Munich от € 486.00 EUR Запази сега
ISPO Munich 2024 Munich Hotel MIO by AMANO 10.6 Munich от € 334.00 EUR Запази сега
ISPO Munich 2024 Munich Holiday Inn Munich - City East 6.1 Munich от € 302.00 EUR Запази сега
AppartementPension Zum Zacherl 2.4 Feldkirchen от € 312.00 EUR Запази сега
ISPO Munich 2024 Munich Hotel Obermaier 2.9 Munich от € 206.00 EUR Запази сега
ISPO Munich 2024 Munich H2 Hotel München Olympiapark 14.4 Munich от € 301.00 EUR Запази сега
ISPO Munich 2024 Munich Ramada Encore by Wyndham Munich Messe 2.7 Munich от € 492.43 EUR Запази сега

ISPO Munich е плод на въображението на Messe Munich, който функционира и като официален домакин, заедно с щедрата подкрепа и спонсорство от VDS (Verband Deutscher Sportfachhandel) и BSI (Bundesverband der Deutschen Sportartikel-Industrie) – две забележителни спортни организации в Германия.

Изданията пристигат рано всяка година, в края на януари или началото на февруари. Продължават общо четири дни. Допускат се само професионални посетители, а работното време е от 09:00 до 18:00 часа. Четвъртият ден приключва един час по-рано в 17:00 часа.

Ако не пътувате с кола до Messe Munich, можете лесно да разчитате на обществен транспорт, за да стигнете до там. Между крайградските влакове и метрото, всички сте готови за бързо пътуване.

  • „Имахме фантастичен сезон и страхотен ISPO Мюнхен. Миналата година хората казаха, че ските са мъртви – но всъщност е точно обратното! Ранният сняг вдъхнови всички. Забавно е да си тук. ISPO е изключително важно, особено за нашите международни клиенти. Успяхме да привлечем почти всеки добър международен клиент чрез търговския панаир,” – Ханс Таубенбергер, главен изпълнителен директор на Toni Sailer;
  • „Разбира се, търговските панаири днес служат за различна цел от преди - когато можете да извлечете финансовата стойност на панаира директно от поръчките. Днес става въпрос за обсъждане на визии и стратегии за нашите клиенти,” - Мартин Нордин, главен изпълнителен директор Fenix Outdoor International AG;
  • „ISPO създаде платформа за обединяване и по-нататъшно развитие на възможностите на дигиталната трансформация за търговци на дребно и марки. Ние се завръщаме като пазарни лидери, за да демонстрираме открито и прозрачно нашия ангажимент с търговците на дребно, които виждат това като ясна възможност,” Роланд Аушел, член на изпълнителния борд на Adidas.

Както прочетохте по-горе, някои изключителни марки излагат на ISPO Munich, което трябва да ви подкани да го направите. И все пак, ако искате да разберете колко доходоносно е търговското изложение, обърнете внимание на числата, които генерира това събитие. Над 2800 изложители изпълват залите на Messe Munich и това от своя страна привлича над 80 000 професионални посетители. Географската разбивка на аудиторията разкрива, че най-големите пазари, които имате достъп, са Италия, Австрия, Франция, Швейцария, Великобритания и Руската федерация.

Като цяло има почти единодушно удовлетворение от ISPO Munich както сред изложителите, така и сред посетителите – високите 90-те години по отношение на проценти. По отношение на професионалната подготовка вие се срещате с професионалисти, занимаващи се с права и лицензи, дизайнери, търговци на дребно и дистрибутори, производители на марки, спортни директори, спортни лекари и търговци на едро.

ISPO Munich 2022

На ISPO Мюнхен 2022 присъстваха над 40 000 посетители от общо 117 държави и над 1 700 фирми изложители. Мястото на провеждане не приложи предпазни мерки за защита от Ковид-19 поради подобрената пандемична ситуация.

ISPO Munich 2023

ISPO MUNICH 2023 се проведе като търговско изложение на живо между 28.11.2023 и 30.11.2023 в Messe Munich. На събитието присъстваха повече от 2400 изложители от 54 държави, като 93% от тях пътуваха от чужбина. Това представляваше 57% увеличение на общото присъствие на изложителите и 64% увеличение на присъствието на чуждестранни изложители. Сред участващите изложители бяха и 93 стартиращи предприятия. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до ISPO Munich 2024 Изпрати

ISPO Munich акценти

Отзиви

Helen / SIGMAX Europe - ISPO MUNICH 2017 - Ibis Muenchen City Ost
Hi Megan, Everything was fine with your service thanks, but the hotel staff was not so friendly! Thanks, Helen 

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.