Your free enquiry
ISPO Munich

ISPO Munich

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Sports, Horses, Hunting, Fishing, Yachting
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
ISPO Munich
Frequency
Frequency:
1 year

ISPO Мюнхен и Covid-19

Спортни ентусиасти и експерти ще могат да се срещнат лице в лице по време на изданието на ISPO Мюнхен за 2023. Събитието ще се проведе като изложение на живо и няма да включва строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че правителството на страната премахва ограниченията си, свързани с пандемията. Изданието за 2023 ще се проведе между 28.11.2023 и 30.11.2023 в Messe Munich в Мюнхен, Германия.

Въведение

Следете модните тенденции, независимо дали говорите за конфекция или най-доброто в спортното облекло в ISPO Munich. Международният търговски панаир е сензация от стартирането си през 1970 г. и сега интересът към него е още по-голям и по-стилен отвсякога.

Търговският панаир се радва на голям интерес от страна на дистрибутори и купувачи, които търсят най-горещата нова колекция, така че потенциалът ви да спечелите много с директни продажби е голям. Когато казваме, че ISPO Munich е голяма работа, имаме предвид това, тъй като марката е достатъчно успешна, за да бъде пренесена в Пекин и Шанхай.

Имате целия диапазон от спортове под един покрив – на открито, ски, борд, бягане, фитнес, спортно облекло, плажно облекло, отборни спортове, футбол, скандинавски спортове, колоездене, ракета, триатлон и деца.

Логистиката

ISPO Munich е плод на въображението на Messe Munich, който функционира и като официален домакин, заедно с щедрата подкрепа и спонсорство от VDS (Verband Deutscher Sportfachhandel) и BSI (Bundesverband der Deutschen Sportartikel-Industrie) – две забележителни спортни организации в Германия.

Изданията пристигат рано всяка година, в края на януари или началото на февруари. Продължават общо четири дни. Допускат се само професионални посетители, а работното време е от 09:00 до 18:00 часа. Четвъртият ден приключва един час по-рано в 17:00 часа.

Ако не пътувате с кола до Messe Munich, можете лесно да разчитате на обществен транспорт, за да стигнете до там. Между крайградските влакове и метрото, всички сте готови за бързо пътуване.

Какво казват хората?

„Имахме фантастичен сезон и страхотен ISPO Мюнхен. Миналата година хората казаха, че ските са мъртви – но всъщност е точно обратното! Ранният сняг вдъхнови всички. Забавно е да си тук. ISPO е изключително важно, особено за нашите международни клиенти. Успяхме да привлечем почти всеки добър международен клиент чрез търговския панаир,” – Ханс Таубенбергер, главен изпълнителен директор на Toni Sailer;

„Разбира се, търговските панаири днес служат за различна цел от преди - когато можете да извлечете финансовата стойност на панаира директно от поръчките. Днес става въпрос за обсъждане на визии и стратегии за нашите клиенти,” - Мартин Нордин, главен изпълнителен директор Fenix Outdoor International AG;

„ISPO създаде платформа за обединяване и по-нататъшно развитие на възможностите на дигиталната трансформация за търговци на дребно и марки. Ние се завръщаме като пазарни лидери, за да демонстрираме открито и прозрачно нашия ангажимент с търговците на дребно, които виждат това като ясна възможност,” Роланд Аушел, член на изпълнителния борд на Adidas.

Аудитория и статистика

Както прочетохте по-горе, някои изключителни марки излагат на ISPO Munich, което трябва да ви подкани да го направите. И все пак, ако искате да разберете колко доходоносно е търговското изложение, обърнете внимание на числата, които генерира това събитие. Над 2800 изложители изпълват залите на Messe Munich и това от своя страна привлича над 80 000 професионални посетители. Географската разбивка на аудиторията разкрива, че най-големите пазари, които имате достъп, са Италия, Австрия, Франция, Швейцария, Великобритания и Руската федерация.

Като цяло има почти единодушно удовлетворение от ISPO Munich както сред изложителите, така и сред посетителите – високите 90-те години по отношение на проценти. По отношение на професионалната подготовка вие се срещате с професионалисти, занимаващи се с права и лицензи, дизайнери, търговци на дребно и дистрибутори, производители на марки, спортни директори, спортни лекари и търговци на едро.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd е най-бързият и най-добрият начин да постигнете най-добрите хотелски цени по време на ISPO Munich и да се насладите на звездно настаняване на централно място. Нашият екип работи с множество заведения в Мюнхен, Германия, което от своя страна гарантира, че ще откриете най-подходящия за вас и вашия бюджет.

Наш основен приоритет е да намалим времето за вашето пътуване до работното място, така че това означава да ви предложим хотели близо до Messe Munich. Можете да планирате цялото си пътуване по часове и да спечелите значително по отношение на качество и цена. Има още какво да очакваме от нас. Trade Fair Trips ltd може да ви помогне и с резервации за заседателни зали. 

Освен това, ако имате нужда от представяне на бизнеса си чрез фирмен щанд на изложението, Trade Fair Trips ltd е насреща, за да ви помогне и с тази логистична задача. Ще изградим вместо вас търговския ви щанд на изложението, за да може вие да се фокусирате единствено и само върху своите бизнес цели. 

Свържете се с нас, за да получите персонализирана оферта за хотелско настаняване за ISPO Munich, за конфернетна зала, или за изграждане на търговския ви щанд. Нашият екип от професионалисти ще поемат цялата логистична работа, свързана с вашето бизнес пътуване, за да бъде то успешно! 

Предишни издания

ISPO Munich 2022

На ISPO Мюнхен 2022 присъстваха над 40 000 посетители от общо 117 държави и над 1 700 фирми изложители. Мястото на провеждане не приложи предпазни мерки за защита от Ковид-19 поради подобрената пандемична ситуация.

Full list of
hotels for
ISPO Munich

Book Now
How to get to ISPO Munich
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

By public transport
By public transport:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

Similar trade shows