Your free enquiry
ISPO Munich

ISPO Munich

Munich ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Спорт, Коне, Лов, Риболов, Яхтинг
Organizer
Organizer :
Messe Munich
Event website
Event website :
ISPO Munich
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Спортните ентусиасти и експерти ще трябва да се срещнат дигитално за тазгодишното издание на ISPO Munich сред опасения за здравето и безопасността. Изданието за следващата година ще бъде на живо между 28-ти и 30-ти ноември 2022 в Messe München в Мюнхен, Германия.

Въведение

Поддържайте пулса си върху модните тенденции, независимо дали говорите за готови артикули или най-доброто в спортното облекло в ISPO Мюнхен. Международният търговски панаир е сензация от старта си през 1970 и сега е дори по-голям и по-стилен от всякога.

Панаирът вижда голям интерес от дистрибутори и купувачи, търсейки най-горещата нова колекция, така че потенциалът ви да спечелите големи с директни продажби е голям. Когато казваме, че ISPO Мюнхен е голяма работа, ние имаме предвид това, тъй като марката е достатъчно успешна, за да бъде доставена в Пекин и Шанхай.

Разполагате с целия речник от спортове под един покрив - на открито, ски, борд, бягане, фитнес, спортно облекло, плажно облекло, отборен спорт, футбол, скандинавски спортове, колоездене, ракета, триатлон и деца.

Логистиката

ISPO Мюнхен е идеята на Messe München, който също функционира като официален домакин, заедно с щедрата подкрепа и спонсорство от VDS (Verband Deutscher Sportfachhandel) и BSI (Bundesverband der Deutschen Sportartikel-Industrie) - две забележителни спортни организации Германия.

Изданията пристигат рано всяка година, или в края на януари, или в началото на февруари, и продължават общо четири дни. Допускат се само търговски посетители и работното време е от 09:00 до 18:00. Четвъртият ден затваря един час по-рано в 17:00 ч.

Ако не пътувате с кола до Messe München, можете лесно да разчитате на обществения транспорт, за да стигнете до там. Между крайградските влакове и метрото сте готови за бързо пътуване до работното място.

Какво казват хората?

  • „Имахме фантастичен сезон и страхотен ISPO Мюнхен. Миналата година хората казаха, че карането на ски е мъртво - но всъщност е точно обратното! Ранният сняг е вдъхновил всички. Забавно е да си тук. ISPO е изключително важно, особено за нашите международни клиенти. Успяхме да получим почти всеки добър международен клиент чрез търговския панаир.“- Ханс Таубенбергер, главен изпълнителен директор в Toni Sailer;
  • „Разбира се, панаирите днес служат за различна цел от преди, когато можете да извлечете финансовата стойност на панаира директно от поръчките. Днес става въпрос за разглеждане и обсъждане на нашите клиенти.“, - Мартин Нордин, главен изпълнителен директор Fenix ​​Outdoor International AG;
  • „ISPO създаде платформа за обединяване и по-нататъшно развитие на възможностите на дигиталната трансформация за търговци и марки. Върнахме се като лидери на пазара, за да демонстрираме открито и прозрачно ангажираността си с търговците на дребно, които виждат това като ясна възможност.“, Роланд Аушел, член на изпълнителния съвет на Adidas

Аудитория и статистика

Както прочетохте по-горе, някои изключителни марки се представят в ISPO Мюнхен, което би трябвало да ви подкани да го направите, но ако искате да разберете колко доходоносно е търговското изложение, нека поговорим за числата, генерирани от това събитие. Над 2800 изложители запълват залите в Messe München и това от своя страна привлича над 80 0000 търговски посетители. Географската разбивка на аудиторията разкрива, че най-големите пазари, до които имате достъп, покриват Италия, Австрия, Франция, Швейцария, Великобритания и Руската федерация.

Като цяло има почти единодушно удовлетворение от ISPO Munich сред изложителите и посетителите - високи 90-те по отношение на процентите. По отношение на професионалния опит се срещате с професионалисти, занимаващи се с права и лицензи, дизайнери, търговци и дистрибутори, производители на марки, спортни директори, спортни лекари и търговци на едро.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd е най-бързият и най-добрият начин да постигнете най-добрите хотелски цени по време на ISPO Мюнхен и да се насладите на звездно настаняване на централно място. Нашият екип работи с многобройни хотели в Мюнхен, Германия, което от своя страна гарантира, че ще откриете подходящото за вас и вашия бюджет.

Нашият приоритет е да намалим пътуването до изложбената площ, така че това означава да ви свържем с хотели близо до Мюнхен. Можете да планирате цялото си пътуване по часове и да се възползвате значително по отношение на качество и цена. Има още какво да очакваме от нас. Trade Fair Trips ltd може да Ви подкрепи с резервации за конферентни зали и резервации за конферентни съоръжения.

Full list of
hotels for
ISPO Munich

Book Now
How to get to ISPO Munich

Similar trade shows