IPM DUBAI

IPM DUBAI

Хобита Градинарство
Организатор:
Messe Essen GmbH
Честота:
1 year
Уебсайт:
IPM DUBAI

Водещо събитие за градинарство в Близкия изток

С 5000 посетители и над 150 изложители от 23 държави, миналогодишното издание на това цветарско изложение на Близкия изток помогна на много специалисти от областта да установят полезни партньорства. Тази година, очакваният брой посетители на IPM Dubai е дори още по-голям. Ето защо, ако искате да разширите своя бизнес на чужди пазари или да видите нови технологии, подходящи за него, непременно посетете това изложение.

Главните области на селскостопанския панаир ще бъдат:

  • Цветя и растения
  • Цветарство
  • Поддръжка на растения
  • Технологии
  • Логистика за растения
  • Стимулиране/Насърчаване на продажбите

Независимо от целта на посещението ви - дали за да видите новите технологии в отглеждането на растения или последните тенденции и техники в декорирането – и в двата случая трябва да резервирате хотел за престоя си. С помощта на Трейд Феър Трипс ЕООД, вашето пътуване гарантирано е в най-добрите ръце. През годините мнозина са спечелили много от нашите специални оферти и намаления, затова не отлагайте повече и се възползвайте максимално от нашите най-добри предложения и отлични резервационни услуги. С нашите професионални резервационни агенти всичко ще бъде организирано според вашите изисквания. Направете хотелска резервация сега и ние ще дадем всичко от себе си да ви удовлетворим!

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до IPM DUBAI Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.