interzum 2025

interzum 2025

Строителство и конструкция Декорации Мебели Осветление
Köln, Germany
20-23 May 2025
Организатор:
Koelnmesse GmbH
Място на провеждане:
Messe Cologne
Честота:
2 years
Уебсайт:
interzum

Водещото търговско изложение за мебелната индустрия

Какви ще са новите тенденции в обзавеждането? Видяхте ли вече всички инструменти и материали за вътрешно строителство? interzum отговаря на тези въпроси, тъй като международният търговски панаир се подготвя за още една разнообразна на събития и продуктова гама програма.

Събитието е насочено към правене на бизнес, установяване на контакти с колеги и възможни бизнес партньори, както и генериране на потенциални клиенти. Марката е въведена за първи път през 1959 г. и оттогава interzum се разрасна с внушителни размери, за да покрие цялата верига на стойността, както и да се превърне в глобална точка за срещи на експерти и професионалисти.

Търговският панаир беше толкова успешен, че стартира сателитно събитие в Гуанджоу. interzum е е събитие с голям мащаб и на него ще видите всичко - машини, материали и компоненти за производство на мека мебел и матраци до материали за калъфи и иновативни материали.

Interzum 2025

Според Koelnmesse GmbH следващото издание на interzum 2025 ще бъде събитие на живо. Търговското изложение ще се проведе в Кьолн, Германия, от 20.05.2025 до 23.05.2025. Koelnmesse ще бъде домакин на събитието и на многобройните му цифрови модули. Изложбените зали няма да включват мерки за защита от Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната.

Настаняване

В случай, че все още не сте резервирали вашето хотелско настаняване, Trade Fair Trips ltd може да ви осигури най-добрите хотелски цени по време на interzum при това в рмките на един ден. Trade Fair Trips ltd рационализира и опростява резервирането на хотели за interzum, така че да можете да се съсредоточите върху това, което е важно и да оставите всички важни подробности на нас.

Вместо да прекарвате часове в търсене на хотели сами, вие определяте бюджет и идеално местоположение и ние ще ви предложим различниварианти. Ние ще вземем предвид вашите критерии и изисквания и ще ги използваме, за да изготвим персонализиран списък с хотели, които са близо до Koelnmesse и имат добри връзки с обществения транспорт.

Trade Fair Trips ltd може да ви бъде в помощ по различни начини за вашето работно пътуване, като например резервиране на зали за срещи или пълно инсталиране на вашия изложбен щанд.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

map

Хотели около interzum

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
interzum 2025 Köln Holiday Inn Dusseldorf City – Toulouser Allee Düsseldorf от € 286.00 EUR Запази сега
interzum 2025 Köln NH Dusseldorf City 45.21 Düsseldorf от € 476.00 EUR Запази сега
interzum 2025 Köln Hilton Dusseldorf 40.9 Düsseldorf от € 225.00 EUR Запази сега
interzum 2025 Köln Hotel Villa Stockum Düsseldorf от € 496.00 EUR Запази сега
interzum 2025 Köln Radisson Blu Conference Hotel 47.9 Düsseldorf от € 532.00 EUR Запази сега
interzum 2025 Köln Novum Hotel Madison Düsseldorf Hauptbahnhof 37.6 Düsseldorf от € 469.00 EUR Запази сега
interzum 2025 Köln Trip Inn Hotel Esplanade 46.14 Düsseldorf от € 296.00 EUR Запази сега
interzum 2025 Köln PLAZA Premium Koln 3.4 Köln от € 296.00 EUR Запази сега
interzum 2025 Köln Hotel An der Philharmonie 1.6 Köln от € 436.00 EUR Запази сега
interzum 2025 Köln the niu Mill 2.83 Köln от € 518.00 EUR Запази сега

Koelnmesse изпълнява двойната функция на официален организатор и място за interzum, което се провежда на всеки две години. Изданията продължават общо четири дни и обикновено се провеждат през май в нечетни години.

В Koelnmesse се допускат само търговски посетители, а работното време е от 09:00 до 18:00 часа. Работното време на изложителите започва един час по-рано и приключва един час по-късно.

Ако не пътувате с кола до Koelnmesse, не се притеснявайте. Това е един от изложбените центрове в Германия с най-много възможности за обществен транспорт. Мястото на провеждане на събитието е отлично свързано с обществения транспорт – имате избор между метростанции и трамвайни линии, както и четири градски железопътни линии, които обслужват местоположението.

 

  • Работата, която представяте в interzum, директно оформя следващите тенденции в дизайна и производството на мебели, така че можете да се позиционирате по-добре като пазарен лидер, определящ тенденциите в среда, която е ориентирана около процеса на предлагане и търсене;
  • В interzum лансирането на продукти е обичайно и лесен начин да предизвикате интерес към нов продукт или иновация, която може да искате да представите на пазара. Това е най-добрият начин да получите стойностно покритие и интерес от купувачите, както и да генерирате потенциални клиенти;
  • Има по-задълбочено разбиране на индустрията като цяло, защото interzum е едно от най-посещаваните събития в индустрията и можете да наблюдавате как вашият сектор в крайна сметка се променя.

Знаем какво искате да научите – interzum ще бъде ли добро място за популяризиране на марката ми? Предоставяме ви статистика в подкрепа на твърдението, че да, interzum е добър за бизнеса:

Първо, броят на изложителите е 1800 (увеличение от 100 нови изложители в сравнение с 2017), а търговските посетители достигнаха 74 000 (увеличение от 5000 в сравнение с 2017). Този ръст може да се види в чуждестранните акции на interzum – 75 спрямо 73 в изданието преди това.

Това е страхотно съотношение между национални и чуждестранни посетители и най-големите пазари, които са представени, включват Италия, Франция, Испания, Полша, Холандия и Обединеното кралство, които съставляват по-голямата част от европейските страни. Има забележим ръст на посетителите от Азия (в частност Китай отбеляза увеличение с 48%), Южна Америка и Източна Европа.

Interzum 2021

Interzum 2021 се проведе като виртуално изложение, известно като interzum@home. Дигиталното събитие се проведе между 4-ти май и 7-ми май 2021. Търговското изложение, според присъстващите и организаторите на събитието, беше много успешно. Значителният брой присъстващи, които включваше 10 000 професионални посетители и 142 изложители, допринесе за успеха на формата на събитието. В онлайн изданието на панаира бяха представени общо 132 държави.

Interzum 2023

Interzum 2023 се проведе във формат на търговско изложение на живо в Messe Cologne. Мястото на провеждане не включваше мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията. Изданието беше посетено от около 62 000 посетители от 150 държави (76% от чужбина) и приблизително 1600 изложители от 59 държави (84% от чужбина).

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до interzum 2025 Изпрати

interzum акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.