Your free enquiry
interzum

interzum

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Decoration, Home & Office Design, Furniture, Lighting
Organizer
Organizer:
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website:
interzum
Frequency
Frequency:
2 years

Interzum и Covid-19

Изцяло виртуалното търговско изложение 2021 приключи и имаше голям успех. Въпреки че търговските изложения имаха трудна година през 2021 г., събитието успя да генерира бизнес потенциални клиенти и да помогне на участниците да поддържат своите бизнес мрежи. Според Koelnmesse GmbH следващото издание на interzum 2023 ще бъде хибридно събитие. Търговският панаир ще се проведе в Кьолн, Германия, от 9 май до 12 май 2023 г. Koelnmesse ще бъде домакин на хибридното събитие и неговите многобройни цифрови модули. Изложбените зали ще бъдат прецизно хигиенизирани като това ще бъде част от мерките за безопасност.

Въведение

Какви ще са новите тенденции в обзавеждането? Видяхте ли вече всички инструменти и материали за вътрешно строителство? interzum отговаря на тези въпроси, тъй като международният търговски панаир се подготвя за още една разнообразна на събития и продуктова гама програма.

Събитието е насочено към правене на бизнес, установяване на контакти с колеги и възможни бизнес партньори, както и генериране на потенциални клиенти. Марката е въведена за първи път през 1959 г. и оттогава interzum се разрасна с внушителни размери, за да покрие цялата верига на стойността, както и да се превърне в глобална точка за срещи на експерти и професионалисти.

Търговският панаир беше толкова успешен, че стартира сателитно събитие в Гуанджоу. interzum е е събитие с голям мащаб и на него ще видите всичко - машини, материали и компоненти за производство на мека мебел и матраци до материали за калъфи и иновативни материали.

Логистиката

Koelnmesse изпълнява двойната функция на официален организатор и място за interzum, което се провежда на всеки две години. Изданията продължават общо четири дни и обикновено се провеждат през май в нечетни години.

В Koelnmesse се допускат само търговски посетители, а работното време е от 09:00 до 18:00 часа. Работното време на изложителите започва един час по-рано и приключва един час по-късно.

Ако не пътувате с кола до Koelnmesse, не се притеснявайте. Това е един от изложбените центрове в Германия с най-много възможности за обществен транспорт. Мястото на провеждане на събитието е отлично свързано с обществения транспорт – имате избор между метростанции и трамвайни линии, както и четири градски железопътни линии, които обслужват местоположението.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Работата, която представяте в interzum, директно оформя следващите тенденции в дизайна и производството на мебели, така че можете да се позиционирате по-добре като пазарен лидер, определящ тенденциите в среда, която е ориентирана около процеса на предлагане и търсене;
  • В interzum лансирането на продукти е обичайно и лесен начин да предизвикате интерес към нов продукт или иновация, която може да искате да представите на пазара. Това е най-добрият начин да получите стойностно покритие и интерес от купувачите, както и да генерирате потенциални клиенти;
  • Има по-задълбочено разбиране на индустрията като цяло, защото interzum е едно от най-посещаваните събития в индустрията и можете да наблюдавате как вашият сектор в крайна сметка се променя.

Аудитория и статистика

Знаем какво искате да научите – interzum ще бъде ли добро място за популяризиране на марката ми? Предоставяме ви статистика в подкрепа на твърдението, че да, interzum е добър за бизнеса:

Първо, броят на изложителите е 1800 (увеличение от 100 нови изложители в сравнение с 2017 г.), а търговските посетители достигнаха 74 000 (увеличение от 5000 в сравнение с 2017 г.). Този ръст може да се види в чуждестранните акции на interzum – 75 спрямо 73 в изданието преди това.

Това е страхотно съотношение между национални и чуждестранни посетители и най-големите пазари, които са представени, включват Италия, Франция, Испания, Полша, Холандия и Обединеното кралство, които съставляват по-голямата част от европейските страни. Има забележим ръст на посетителите от Азия (в частност Китай отбеляза увеличение с 48%), Южна Америка и Източна Европа.

Настаняване

В случай, че все още не сте резервирали вашето хотелско настаняване, Trade Fair Trips ltd може да ви осигури най-добрите хотелски цени по време на interzum при това в рмките на един ден. Trade Fair Trips ltd рационализира и опростява резервирането на хотели за interzum, така че да можете да се съсредоточите върху това, което е важно и да оставите всички важни подробности на нас.

Вместо да прекарвате часове в търсене на хотели сами, вие определяте бюджет и идеално местоположение и ние ще ви предложим различниварианти. Ние ще вземем предвид вашите критерии и изисквания и ще ги използваме, за да изготвим персонализиран списък с хотели, които са близо до Koelnmesse и имат добри връзки с обществения транспорт.

Trade Fair Trips ltd може да ви бъде в помощ по различни начини за вашето работно пътуване, като например резервиране на зали за срещи или пълно инсталиране на вашия изложбен щанд.

Минали издания

2021 г

Interzum 2021 се проведе като виртуално изложение, известно като Дигиталното събитие се проведе между 4 май и 7 май 2021 г. Търговското изложение, според присъстващите и организаторите на събитието, беше много успешно. Значителният брой присъстващи, които включваше 10 000 професионални посетители и 142 изложители, допринесе за успеха на формата на събитието. В онлайн изданието на панаира бяха представени общо 132 държави.

Ако искате да проведете успешно бизнес пътуване, не се колебайте, а се свържете с екипа на Trade Fair Trips ltd, за да ви предложим страхотни оферти за хотелско настаняване, резервиране на работни помещения за срещи, както и монтиране на търговския ви изложбен щанд. Ще спестим времето и парите ви! 

Full list of
hotels for
interzum

Book Now
How to get to interzum
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By public transport
By public transport:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

Similar trade shows