Your free enquiry
interzum

interzum

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
interzum
Frequency
Frequency:
2 years

Interzum и Ковид-19

Изцяло виртуалното търговско изложение 2021 приключи и беше доста успешно. Въпреки че търговските изложения имаха трудна година през 2021 г., събитието успя да генерира бизнес контакти и да помогне на участниците да поддържат своите бизнес мрежи. Според Koelnmesse GmbH следващото издание на interzum 2023 ще бъде хибридно събитие. Търговското изложение ще се проведе в Кьолн, Германия, от 9ти до 12ти май 2023 г. Koelnmesse ще бъде домакин на хибридното събитие и на многобройните му цифрови модули. Изложбените зали ще бъдат щателно дезинфекцирани като част от протоколите за здраве и безопасност.

Въведение

Какви ще бъдат новите мебелни тенденции? Виждали ли сте вече всички инструменти и материали за вътрешно строителство? interzum отговаря на тези въпроси, тъй като международният търговски панаир се подготвя за поредната наситена със събития програма и продуктова гама.

Събитието е насочено към правене на бизнес, установяване на контакти с колеги от индустрията и възможност за бизнес партньорства, както и генериране на потенциални клиенти. Марката е представена за първи път през 1959 г. и оттогава interzum е нараснала значително, за да обхване цялата верига на стойността, както и да се превърне в глобална среща за експерти и професионалисти.

Панаирът е толкова успешен, че стартира сателитно събитие в Гуанджоу. interzum е голям и ще видите всичко - машини, материали и компоненти за мека мебел и производство на матраци до покривни материали и иновативни материали.

Логистиката

Koelnmesse изпълнява двойната функция на официален организатор и място за interzum, което се провежда на всеки две години. Изданията се провеждат общо четири дни и обикновено са през май в нечетни години.

В Koelnmesse се допускат само търговски посетители и работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Работното време за изложителите започва един час по-рано и завършва един час по-късно.

Ако не шофирате до Kölnmesse, не се притеснявайте. Това е един от изложбените центрове в Германия с най-много възможности за обществен транспорт. Между метростанциите и трамвайните линии ще се ориентирате, но въпреки това има четири градски железопътни линии, които обслужват местоположението.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Работата, която представяте в interzum, директно оформя следващите тенденции в дизайна и производството на мебели, така че можете да се позиционирате по-добре като пазарен лидер и създател на тенденции в среда, изградена около търсенето и предлагането;
  • При interzum стартирането на продукти е често срещано явление и лесен начин да се засили интересът към нов продукт или иновация, който може да искате да представите на пазара. Тук е най-добрият начин за получаване на полезно покритие и измерване на интерес от купувачите, както и генериране на потенциални клиенти за продажби;
  • Има по-задълбочено разбиране за индустрията като цяло, защото interzum е едно от най-посещаваните събития в бранша и вие можете да наблюдавате как секторът ви в крайна сметка се променя.

Аудитория и статистика

Знаем какво искате да научите - дали interzum ще бъде добро място за популяризиране на моята марка? Представяме ви няколко жизненоважни числа в подкрепа на твърдението, че да, interzum е полезен за бизнеса:

На първо място, броят на изложителите е 1800 (ръст от 100 нови изложители в сравнение с 2017 г.), а търговските посетители са достигнали 74 000 (ръст от 5000 в сравнение с 2017 г.). Този ръст може да се види в чуждестранните акции на interzum - 75 в сравнение със 73 в изданието преди.

Това е страхотно съотношение между национални и чуждестранни посетители и най-големите представени пазари включват Италия, Франция, Испания, Полша, Холандия и Обединеното кралство, които съставляват по-голямата част от европейските страни. Има забележим ръст на посетителите от Азия (по-специално Китай отчита ръст от 48%), Южна Америка и Източна Европа.

Настаняване

В случай, че все още не сте резервирали настаняването си в хотел, ние можем да ви осигурим най-добрите хотелски цени по време на interzum за един ден. Trade Fair Trips ltd оптимизира и опростява резервирането на хотели за interzum, така че да можете да се съсредоточите върху важното и да оставите подробностите на нас.

Вместо да прекарате часове сами да търсите хотели, вие посочвате бюджет и идеално местоположение. Вземаме вашите критерии и ги използваме за изготвяне на персонализиран списък с хотели, които са близо до Koelnmesse и имат добри връзки с обществения транспорт.

ТФТ може да ви подкрепи по различни начини за вашето работно пътуване, като например резервиране на съоръжения за срещи или изцяло инсталиране на вашата изложбена кабина.

Full list of
hotels for
interzum

Book Now
How to get to interzum

Similar trade shows