Your free enquiry
inter airport Europe

inter airport Europe

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Космически и летищни технологии
Organizer
Organizer:
Mack Brooks Exhibitions Ltd
Event website
Event website:
inter airport Europe
Frequency
Frequency:
2 years

Изданието на Inter Airport Europe за 2021 г. ще бъде изтеглено, както е планирано от 9 ноември до 12 ноември в Messe München в Мюнхен, Германия. Винаги съзнавайки опасения относно пандемията на коронавируса, организаторите уверяват, че протоколите за предотвратяване на коронавирус като санитиране и социално дистанциране ще бъдат стриктно прилагани.

Въведение

За да видите тенденциите в оборудването на терминали и летища, трябва да посетите inter airport Europe - най-добре познатото и уважавано международно изложение, което е поставило в ъгъла пазара за проектиране на летищни пространства. Изложението има повече от 40 години под своя пояс, за да служи като двигател за нови стандарти и технически напредък, както и да свърже доставчиците с известни купувачи.

Първото издание се е проведло през 1977 г. Международното изложение в Европа е разделено на четири тематични зони - interRAMP, interTERMINAL, interDESIGN и interDATA. Заедно те изследват най-новото по цялата верига на стойността: изграждане и инсталации на терминали, обработка на пътници и информационни технологии, оборудване за сигурност, обработка на багаж и товари, PCA системи, терминална инфраструктура и контрол на въздушното движение.

Логистиката

inter airport Europe се провежда в град Мюнхен, Германия и изданията обикновено се провеждат през последното тримесечие на годината - най-вероятно в началото на октомври. Всяко издание трае четири дни и пада в нечетни години, тъй като панаирът се провежда само веднъж на две години

Mack Brooks Exhibitions Ltd е идеята на събитието и Messe München посреща професионалисти в своите зали с най-новите иновации. Работното време е между 09:00 ч. Сутринта и 17:00 ч. Следобед, като едва четвъртият ден завършва в 15:00 ч. Германските изложбени центрове са напълно интегрирани в съответната инфраструктура на техния град, поради което е лесно да стигнете до Мюнхен Метро с метрото и крайградските влакове, както и с кола.

Какво казват хората?

„Inter airport Europe е идеалната платформа за нас, за да проведем експертни дискусии и да представим нови продукти на нашите международни клиенти.“ - Карстен Шимкат, управляващ директор, Trepel Airport Equipment GmbH;

„Inter airport Europe ви предлага възможността да получите информация за развитието на всички основни теми - оборудване за обработка, ИТ, логистика. Личният обмен с доставчици и други доставчици на наземни услуги е особено предимство на този панаир. Ясна препоръка!“ - Майкъл Рихтер, управляващ директор, WISAG Ground Service Holding GmbH & Co. KG

„Посетих за първи път Inter airport Europe през 2017 г. Смятах, че това е изключително интересно и полезно за нашата компания и бих го препоръчал като най-важното годишно събитие за професионалисти в индустрията в Европа.“ - Hjalti S. Hjaltason, ръководител, Оборудване за проверка на сигурността, Isavia

Аудитория и статистика

inter airport Europe поддържа доста задоволителна избирателна активност, което го прави още по-доходоносен за изложителите. Последното издание видя продукти и решения от над 650 изложители и аудитория от над 13 000 търговски посетители

Въпреки че са домакини в Германия, по-голямата част от професионалистите (73%) са чуждестранни граждани и пътуват до Мюнхен с изричните цели за покупки, мрежи и пазарни проучвания. Това определено отваря бизнеса ви за голяма публичност в цяла Европа и останалия свят. Да не говорим как се позиционирате да пробиете на нови пазари.

Що се отнася до видовете посетители, които ще намерите на Inter airport Europe, има голямо разнообразие от позиции - купувачи, търговци на дребно, консултанти, разработчици и архитекти от цялата летищна среда присъстват на производството!

Настаняване

Тъй като се очакват много посетители, посещаването на Inter airport Europe е абсолютно задължително и това със сигурност предполага предварително намиране на подходящи хотелски стаи в Мюнхен. Тук се намесва Trade Fair Trips ltd, за да организира цялото ви работно пътуване. Познаваме пътя си в Мюнхен и работим с всякакви имоти на всяка цена.

Възползвайте се от най-добрите хотелски цени по време на Inter airport Europe и достъп до обществен транспорт. Ние се грижим да имате селекция от хотели в близост до Messe München. С Trade Fair Trips Ltd ще бъдете в отлично настаняване, което отговаря на всичките ви очаквания, но това е само началото. Изложителите могат да поискат инсталирането на своята изложбена кабина до последния детайл или да направят резервация в съоръженията за срещи!

Full list of
hotels for
inter airport Europe

Book Now
How to get to inter airport Europe

Similar trade shows