Your free enquiry
InnoTrans

InnoTrans

Berlin ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Логистика и Транспортно инженерство, Товаро-разтоварна дейност, Съхранение
Organizer
Organizer :
Messe Berlin
Event website
Event website :
InnoTrans
Frequency
Frequency:
2 years

Досега не е имало препятствия по пътя на InnoTrans 2022. Дългоочакваното изложение за транспортни технологии ще оживее от 20 до 23 септември в Messe Berlin в Германия. Изложителите и търговските посетители ще се очаква да се съобразят със социалното дистанциране, протоколи за безопасност и санитария.

Въведение

Създаден за първи път през 1996 г., InnoTrans внесе нов живот в железопътния транспорт и е световен феномен, където някои от най-големите сделки се затварят и се представят авангардни иновации. Ще откриете, че цялата верига на стойността е представена успешно в дълбочина, след като погледнете тематичните области.

Изложителите могат да определят тенденциите в следните области - обществен транспорт, изграждане на тунели, железопътна инфраструктура, железопътна технология, както и интериори, което е общо пространство с Travel Catering & Comfort Services. Именно тази широчина и дълбочина в продуктовото портфолио, както и ангажиментът да допринесат за тази област, решително потвърждават InnoTrans като задължителна работа!

Логистиката

InnoTrans следва двугодишен график и изданията попадат в нечетни години. Организирано от Messe Berlin и проведено в Берлин ЕкспоЦентър Сити, международното търговско изложение е основна в Берлин, Германия, тъй като продължава общо шест дни, обикновено през септември.

Първите четири дни са запазени за професионални посетители и вратите са отворени от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Последните два дни са запазени за широката публика и работното време е от 10:00 до 18:00 часа.

Що се отнася до достъпа до пътуването до града, Berlin ExpoCenter City прави ежедневните ви пътувания без усилия, тъй като е един от най-добре свързаните изложбени центрове в света. Не само имате бързи връзки към магистралната система, но и изобилие от метро линии, леки железопътни линии и автобусни линии.

Какво казват хората?

  • „Задвижвания с батерии и водород, цифровизация, киберсигурност - бъдещето на мобилността е готово да тръгне сега. Това водещо международно търговско изложение даде завладяваща демонстрация на иновативните възможности на нашата индустрия. По света ние разширяваме границите на това, което може да се постигне по отношение на защитата на нашия климат и предлагането на качество на клиентите.“ - д-р Бен Мьобиус, главен изпълнителен директор на Германската железопътна асоциация;
  • „С всяко издание InnoTrans се доказва като най-атрактивното изложение за железопътната индустрия в света и мястото, което трябва да бъде за професионалистите в железопътния транспорт.“ - Филип Ситроен, генерален директор, Асоциация на европейската железопътна индустрия;
  • „Много съвременни инвестиции в подвижен състав и батерии, както и в нови подходи за управление на железопътните системи, са изложени на панаира InnoTrans в много концентрирана форма. Панаирът ни предлага широк преглед и възможност да бъдем информирани за много нови разработки за кратък период от време." - Чад Едисон, заместник-секретар по транспорта, Калифорнийска държавна транспортна агенция;

Аудитория и статистика

Няма по-добър начин да ви убедя колко ценна може да бъде InnoTrans за вашия бизнес, отколкото да оставите цифрите да говорят сами за себе си. Последното издание успя да привлече участието на над 3000 изложители, които представиха продукти, мрежи и преговори с над 161 000 посетители от цял ​​свят.

Публиката представлява както професионалисти, така и широката публика, което създава силно разпознаване на марката на всички нива. Приблизително малко над половината от всички посетители, които идват, не са граждани на Германия, а сред търговската аудитория над 70% имат правомощия за вземане на решения и бюджета, за да направят времето ви в InnoTrans още по-доходоносно.

Също така виждате доста разнообразие в професионалните среди на всички присъстващи. Ще срещнете миньори, строителни компании, инженери, търговски асоциации и институции, производители и доставчици на транспортни технологии, публични администратори, държавни органи, министерства и консултанти.

Настаняване

И така, какво чакаш? Направете онлайн резервация на хотел за InnoTrans и бъдете сигурни, че вашето работно пътуване е в сигурни ръце. Trade Fair Trips ltd е активна от много години и ние сме специализирани в редица услуги. Чрез нас можете да наемете съоръжения за срещи преди пристигането на ваше име, както и да делегирате процеса зад инсталирането на вашата изложбена кабина.

С толкова години опит под нашия пояс, можете да сте сигурни, че ще направим всичко възможно, за да задоволим вашите нужди и да намалим разходите. Познаваме пътя си из Берлин и ви предоставяме най-добрите хотели близо до Берлин ЕкспоЦентър Сити. Всичко, което трябва да ни направите, ни дава ценови диапазон и ние ще ви изпратим нашите най-добри хотелски цени по време на InnoTrans в рамките на един ден!

Full list of
hotels for
InnoTrans

Book Now
How to get to InnoTrans

Similar trade shows