InnoTrans 2024

InnoTrans 2024

Логистика и транспорт
Berlin, Germany
24-27 Sep 2024
Организатор:
Messe Berlin
Място на провеждане:
Messe Berlin
Честота:
2 years
Уебсайт:
InnoTrans

Най-мащабното събитие в сектора на железопътните технологии

Актуализация за събитие

 InnoTrans ще се проведе в периода 24.09.2024-27.09.2024. Събитието на живо ще се осъществи в Messe Berlin без въведени мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на факта, че Германия премахва всички ограничения, включително националните и тези, свързани с пътуванията до страната. 

Въведение

Създадена за първи път през 1996 г., InnoTrans внесе нов живот в индустрията на железопътния транспорт и е световен феномен, където се сключват някои от най-големите сделки и се представят авангардни иновации. Ще откриете, че цялата верига на стойността е успешно представена в голяма дълбочина, след като разгледате тематичните области.

Изложителите могат да определят тенденциите в следните области - обществен транспорт, строителство на тунели, железопътна инфраструктура, железопътни технологии, както и интериори, което е споделено пространство с Travel Catering & Comfort Services. Това е този ростор, мащаб и дълбочина в продуктовото портфолио, както и ангажиментът за по-нататъшно развитие на областта, което решително потвърждава InnoTrans като приключение, което трябва да се види!

Логистиката

InnoTrans следва двугодишен график, а изданията попадат в нечетни години. Организирано от Messe Berlin и проведено в Berlin ExpoCenter City, международното търговско изложение е основно събитие в Берлин, Германия, тъй като продължава общо шест дни, обикновено през септември.

Първите четири дни са запазени за професионални посетители и вратите са отворени от 09:00 до 18:00 часа. Последните два дни са запазени за всички останалите посетители, които искат да посетят събитието, а работното време е от 10:00 до 18:00 часа.

По отношение на достъпа до работното място, Berlin ExpoCenter City прави ежедневното ви пътуване без усилие, тъй като това е един от най-добре свързаните изложбени центрове в света. Не само имате бързи връзки с магистралната система, но и изобилие от линии на метрото, леки железопътни линии и автобусни линии.

Какво казват хората?

„Задвижващи системи с батерии и водород, дигитализация, киберсигурност – бъдещето на мобилността вече е факт. Този водещ международен търговски панаир даде завладяваща демонстрация на иновативните възможности на нашата индустрия. По целия свят ние разширяваме границите на това, което може да бъде постигнато по отношение на опазването на нашия климат и предлагането на качество на клиентите.“ - д-р Бен Мьобиус, главен изпълнителен директор, Асоциация на германските железници;

„С всяко издание InnoTrans се доказва като най-атрактивното изложение за железопътната индустрия в света и мястото, където трябва да бъдат професионалистите в железопътния транспорт.“ - Филип Ситроен, генерален директор, Асоциация на европейската железопътна индустрия;

„Много авангардни инвестиции в подвижен състав и батерии, както и в нови подходи за управление на железопътни системи, са изложени на панаира InnoTrans в много концентрирана форма. Панаирът ни предлага широк преглед и възможност да бъдем информирани за много нови разработки за кратък период от време.“ - Чад Едисън, заместник-секретар по транспорта, Калифорнийска държавна транспортна агенция

Аудитория и статистика

Няма по-добър начин да ви убедим колко ценен може да бъде InnoTrans за вашия бизнес от това да оставите числата и статистиката на посещаемостта да говорят сами за себе си. Последното издание успя да привлече участието на над 3000 изложители, които разкриха продукти, общуваха и преговаряха с над 161 000 посетители от цял свят.

Публиката представлява както професионалисти, така и публика, което създава силно разпознаване на марката на всички нива. Приблизително над половината от всички посетители, които идват, не са германски граждани, а са представители на търговската аудитория при това над 70% имат правомощия за вземане на решения и бюджет, за да направят времето ви в InnoTrans още по-доходоносно и полезно за бизнеса ви.

Виждате също голямото разнообразие в професионалния опит на всички присъстващи. Ще се срещнете с миньори, строителни компании, инженери, търговски асоциации и институции, производители и доставчици на транспортни технологии, публични администратори, държавни органи, министерства и консултанти.

Настаняване

И така, какво чакате още? Направете онлайн резервация за хотел за InnoTrans и бъдете сигурни, че вашето работно пътуване е в сигурни ръце. Trade Fair Trips ltd работи от много години и екипът ни е специализиран в редица услуги, в помощ на бизнеса. Чрез нас можете да наемете съоръжения за срещи на ваше име преди пристигането ви, както и да делегирате процеса за инсталирането на вашия изложбен щанд.

С толкова дългогодишен опит зад гърба ни, можете да сте сигурни, че ще направим всичко възможно, за да задоволим вашите нужди и да намалим разходите ви. Ние познаваме пътя си в Берлин и ви предоставяме най-добрите хотели в близост до Berlin ExpoCenter City. Всичко, което трябва да направите, е да ни посочите ценови диапазон и ние ще ви изпратим нашите топ цени на хотели по време на InnoTrans в рамките на един ден!

Trade Fair Trips ltd – помощникът, от който се нуждаете, за да организирате своето бизнес пътуване. Защо ли? Защото екипът ни ще спести вашето време и бюджет! Ако имате нужда от наемане на зала за срещи, хотелско настаняване, или монтиране на изложбения ви щанд – ние сме на среща! Така ще бъдете сигурни, че ще имате ползотворно работно пътуване! 

Предишни издания

2022

InnoTrans 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 20-ти септември и 22-ти септември 2022. Поради премахването на съответните вътрешни ограничения, мястото на провеждане не включваше предпазни мерки срещу Ковид-19. Изложението привлече над 140 000 посетители от над 131 държави и 2834 изложители от 56 страни. Изложителите показаха 250 световни премиери, както и 128 автомобила. 56% от участниците бяха посетители, които посещават изложението за първи път, а 57,3% бяха чуждестранни участници.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Berlin Brandenburg Airport (Летище Берлин Бранденбург)

Не е препоръчително при пътуване от Berlin Hauptbahnhof (Централна Гара Берлин)

 

С кола
С кола:

25 минути при пътуване от Berlin Brandenburg Airport (Летище Берлин Бранденбург)

25 минути при пътуване от Berlin Hauptbahnhof (Централна Гара Берлин)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

60 минути при пътуване от Berlin Brandenburg Airport (Летище Берлин Бранденбург)

30 минути при пътуване от Berlin Hauptbahnhof (Централна Гара Берлин)

 

map

Хотели около InnoTrans

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
InnoTrans 2024 Berlin Leonardo Hotel Berlin 2.2 Berlin от € 291.00 EUR Запази сега
InnoTrans 2024 Berlin A&O Berlin Hauptbahnhof 7.1 Berlin от € 154.00 EUR Запази сега
InnoTrans 2024 Berlin Catalonia Berlin Mitte 10.8 Berlin от € 399.00 EUR Запази сега
AMERON Hotel Abion Spreebogen Berlin 6.9 Berlin от € 396.00 EUR Запази сега
InnoTrans 2024 Berlin Happy Hotel Berlin 6.2 Berlin от € 177.00 EUR Запази сега
InnoTrans 2024 Berlin Classik Hotel Hackescher Markt 10.2 Berlin от € 276.00 EUR Запази сега
InnoTrans 2024 Berlin Leonardo Hotel Berlin KU'DAMM 3.5 Berlin от € 476.00 EUR Запази сега
InnoTrans 2024 Berlin Best Western Plus Plaza Berlin Kurfurstendamm 3.4 Berlin от € 276.00 EUR Запази сега
InnoTrans 2024 Berlin Goodman's Living 2.2 Berlin от € 227.00 EUR Запази сега
InnoTrans 2024 Berlin Novum Hotel City B Berlin Centrum 6.2 Berlin от € 186.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до InnoTrans 2024 Изпрати

InnoTrans акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.