Your free enquiry
ILA

ILA

Berlin, Germany
Индустрия
Индустрия:
Aerospace, Airport Technology
Organizer
Organizer:
BDLI
Event website
Event website:
ILA
Frequency
Frequency:
2 years

ILA & Covid-19

Изданието на ILA за 2024 ще се проведе като събитие на живо между 05.06.2024 и 09.06.2024. Международното летище Бранденбург в Берлин ще бъде домакин на авиошоуто на живо. То няма да разполага със строги Ковид-19 мерки за безопасност, като например 3G регламент за влизане. Това се дължи на факта, че страната премахва вътрешните си ограничения и ограниченията за пътуване в резултат на подобряващата се пандемична ситуация.

Въведение

ILA заема много специфично място в историята на авиацията в Германия и Европа, защото съществува от зората на авиацията. Първото издание се състоя през 1909 г. и се разрасна само от тези скромни начала и съобщи новините за най-големите иновации в авиацията в продължение на повече от век. Не е изненадващо да се каже, че продуктовото портфолио се разпростира върху космическите технологии, отбранителните технологии, силовите агрегати, двигателите, компонентите, модерните материали, електронните системи, поддръжката. Това е пълната верига за създаване на стойност, но също така не можем да забравим забележителната гама от самолети. Посетителите могат да се разходят сред 200 машини, обхващащи хеликоптери, граждански и военни безпилотни самолетни системи и търговски въздушен транспорт

Логистиката

ILA излиза на сцената в Берлин, Германия на всеки две години и изданията са склонни да падат дори на четни години. Всяко издание се провежда някъде около пролетта (най-често през май) и се изпълнява общо пет дни. Авиационното изложение е плод на Messe Berlin с щедра подкрепа от BDLI, която е една от най-големите асоциации в Германия за авиационната индустрия. Процедурите естествено се провеждат на летището в Берлин ЕкспоЦентър и работното време е от 10:00 сутринта до 18:00 следобед, но не забравяйте да проверите за планирани промени в програмирането. Това местоположение на Messe Berlin е съседно на международното летище в Берлин, което означава, че има множество възможности за транспорт. Можете директно да дойдете след кацане на летището, да шофирате там или да вземете някоя от линиите на обществения транспорт.

Какво казват хората?

  • „ILA ни дава чудесна възможност да обсъдим както проблемите и предизвикателствата, които ни предстоят, така и решенията, които трябва да предложим“, Аластър Макинтош, управляващ директор в Rolls Royce Deutschalnd;
  • „ILA е мястото, където ние като Thales срещаме нашите клиенти, нашите граждански клиенти, както и военни клиенти и политически заинтересовани страни“, д-р Кристоф Хопе, главен изпълнителен директор, Thales Deutschland;
  • „ILA е отлична възможност за нас да адресираме всички наши продукти и всички наши възможности към съответните целеви групи,“ Райнер фон Борстел, главен изпълнителен директор, Diehl Aviation;
  • „Отговорността да обединим хората, да осъществим мечтата им за откриване на света и за устойчивост,“ д-р Йоханес Бусман, главен изпълнителен директор, LH Technik.

Аудитория и статистика

ILA свързва професионалния интерес към авиационния бизнес с ентусиазма на широката общественост за всички самолети и летателни занаяти заедно, което доведе до постоянен растеж на посещаемостта. В момента изданията се посещават от около 180 000 международни посетители, които идват да видят продуктите, самолетите и оборудването, представени от около 1110 международни изложители. Всичко това е добре за бизнеса, тъй като можете да установите името си сред широката общественост, като същевременно извършвате бизнес като най-високо ниво. Ако трябва да разгледаме малко по-задълбочено професионалния опит на посетителите, виждаме подробна картина, състояща се от военно и министерско представителство, експерти и доставчици, както и от висшето ръководство и ключовите заинтересовани страни. Само това си заслужава вашето участие като изложител.

Настаняване

Следващата логична стъпка, след като сте закупили изложбено пространство, е да резервирате хотели за ILA и Trade Fair Trips ltd е тук, за да ви помогне по всякакъв възможен начин. Ние сме ветерани, когато става въпрос за настаняване за изложби, но разширяваме услугите си в различни посоки. Можете да заявите съоръжения за срещи чрез нас или напълно да делегирате инсталирането на вашия щанд на търговското изложение на нас. Нещото, което правим най-добре, е да ви помогнем да спестите. Кажете ни бюджета си и ще получите списък с най-добрите хотелски цени по време на ILA. Те са на перфектната цена и идеалното местоположение с връзки с местния обществен транспорт. Дори не е нужно да чакате. Отнема ни само няколко часа, за да ви изпратим списък с оферти. Това е толкова лесно!

Минали издания

Издание 2022 

Между 22-ри и 26-ти юни 2022 се проведе събитието на живо ILA 2022. То се състоя без въведени предпазни мерки за безопасност срещу Covid-19. Премахването на съответните вътрешни разпоредби в страната през април 2022 доведе до това, мястото на провеждане, летище BER в Германия, да предприеме такава мярка. Федералното правителство беше добре представено на събитието, а търговските посетители бяха силно заинтересовани от новата мобилност и сигурността. На ILA 2022 присъстваха общо 72 000 търговски посетители и 550 изложители.

Full list of
hotels for
ILA

Book Now
How to get to ILA
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Berlin-Tegel Airport (Летище Берлин-Тегел)

Не е препоръчително при пътуване от Berlin Hauptbahnhof (Централна Гара Берлин)

By car
By car:

40 минути при пътуване от Berlin-Tegel Airport (Летище Берлин-Тегел)

45 минути при пътуване от Berlin Hauptbahnhof (Централна Гара Берлин)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Berlin-Tegel Airport (Летище Берлин-Тегел)

30 минути при пътуване от Berlin Hauptbahnhof (Централна Гара Берлин)

Similar trade shows