Your free enquiry
IFA Berlin

IFA Berlin

Berlin ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Телекомуникации, Компютърни мрежи, Интернет и интранет
Organizer
Organizer :
Messe Berlin
Event website
Event website :
IFA Berlin
Frequency
Frequency:
1 year

Организаторите потвърждават, че IFA Berlin 2021 ще се случи като физическо събитие в Берлин ЕкспоЦентър Сити. Посетителите и изложителите ще се съберат, за да изпитат най-новите технологии от 3 до 7 септември при строги защитни мерки срещу корона вируса.

Въведение

Искате ли да видите актуалните иновации, които превземат света на потребителската електроника? По-добре закръглете датите за IFA Берлин във вашия календар. Професионалистите от потребителската електронна техника също могат да видят този международен търговски панаир просто като IFA или като Internationale Funkausstellung IFA Berlin в оригиналния немски език.

IFA Берлин е готов да отпразнува 100-годишна история, тъй като първото издание се проведе през 1924 г., което означава, че панаирът демонстрира всяка основна тенденция в сектора, откакто електричеството стана широко достъпно. Това наследство твърдо циментира IFA Berlin като задължителен търговски панаир и това се отразява в неговия размер и обхват.

Продуктовото портфолио се простира на аудио-визуални технологии, телевизионни технологии, информационни технологии, пренос на данни, музикална електроника, електрически домакински уреди и мултимедия.

Логистиката

IFA Berlin се провежда ежегодно, като изданията се провеждат през септември. Всяко издание е с пълен курс от шест дни и вратите му са отворени както за професионални посетители, така и за широката публика в Германия.

Международният търговски панаир се провежда в Берлин ЕкспоЦентър Сити, който също изпълнява двойно задължение като официален организатор в партньорство с gfu Consumer & Home Electronics GmbH. Работното време на изложбените площадки е от 10:00 сутринта до 18:00 следобед, но подлежи на промяна, след като официалната програма бъде финализирана.

Берлин Експоцентър Сити е един от най-добре свързаните изложбени центрове в света и е напълно интегриран в инфраструктурата на Берлин. Най-лесно е да стигнете с кола или с такси, но ако трябва да използвате градски транспорт, имате избор между метро, ​​леки железопътни и автобусни линии.

Какво казват хората?

„Надяваме се, че интерфейсът на Япония с внимание и разумност е вдъхновил посетителите на IFA да прегърнат бъдещето и да продължат по пътя на иновациите. Като първата страна партньор на IFA NEXT - очакваме с нетърпение да поддържаме връзка с вас “- Кейта Нишияма, генерален директор на търговската и информационното бюро, Министерство на икономиката, търговията и индустрията;

„Доволни сме от резултатите на IFA 2019. Съответно индустрията на домакинските уреди изглежда оптимистична за бъдещето. И тази година IFA затвърди позицията си като значимо световно изложение за домакински уреди и даде положителен принос за развитието на пазара“ - д-р Райнхард Зинкан, председател на ZVEI;

„Като важна движеща сила за търговията и индустрията и най-важната в света платформа за потребителска електроника и домакински уреди, IFA 2019 отговори на високите очаквания“ - Ханс-Йоахим Камп, председател на надзорния съвет на организатора на IFA gfu Consumer & Home Electronics

Аудитория и статистика

IFA Берлин продължава да се разраства, тъй като последното издание успя да увеличи своите изложители до почти 2000 и тъй като изложението е отворено както за професионални посетители, така и за широката публика, в момента то достига над 244 000 посетители. Това постижение и гарантира, че вие ​​като изложител получавате цялото внимание, осигурявайки както осведоменост за марката, така и висока репутация.

По отношение на професионалните посетители виждаме ключови търговци на дребно, купувачи и експерти от бранша. Голямата наситеност на експерти, инженери и иноватори не е малка част благодарение на програмните акценти като IFA Keynotes, IFA + Summit, SHIFT Automotive и IFA Hosted Conferences.

Настаняване

Ние знаем от какво се нуждае пътуващият бизнесмен от настаняването им - точната цена. Това предлага Trade Fair Trips ltd: най-достъпните хотелски цени по време на IFA Берлин. Не е важно дали искате да сте близо до панаира или да търсите тихи стаи в покрайнините на града, ние знаем как се придвижваме из Берлин и работим с бюджети от всякакви размери.

Кажете ни колко искате да похарчите за настаняване и ние ви предлагаме хотели близо до Берлин ЕкспоЦентър Сити в този ценови диапазон. Всичко, което трябва да направите тогава, е да изберете най-подходящото. Освен хотелските услуги, ние също допълваме вашето работно пътуване, като предлагаме да резервирате съоръжения за срещи или да инсталираме вашия изложбен щанд вместо вас.

Full list of
hotels for
IFA Berlin

Book Now
How to get to IFA Berlin

Similar trade shows