Your free enquiry
IFA Berlin

IFA Berlin

Berlin, Germany
Индустрия
Индустрия:
Телекомуникации, Компютърни мрежи, Интернет и интранет
Organizer
Organizer:
Messe Berlin
Event website
Event website:
IFA Berlin
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализацив за събитието

Организаторите потвърждават, че IFA Berlin 2023 ще се проведе като физическо събитие в Messe Berlin. Посетителите и изложителите ще се съберат, за да се запознаят с най-новите технологии от 1-ви до 5-ти септември 2023. Понастоящем Messe Berlin не разполага с предпазни мерки срещу Ковид-19 поради отмяната на националните ограничения в страната през април и май 2022. Участниците обаче трябва да имат предвид, че поради променящия се характер на пандемията такива ограничения могат да бъдат въведени отново.

Въведение

Искате ли да видите текущите иновации, които завладяват света на потребителската електроника? По-добре запазете датите за IFA Berlin в календара си. Професионалистите в областта на потребителската електроника може също да видят този международен търговски панаир просто като IFA или като Internationale Funkausstellung IFA Berlin на оригиналния немски език. 

IFA Берлин е готов да отпразнува 100 години история, тъй като първото издание е проведено през 1924 г., което означава, че търговският панаир е видял и демонстрирал всяка основна тенденция в сектора, откакто електричеството е станало широко достъпно. Това наследство твърдо затвърждава IFA Berlin като задължителен търговски панаир и това се отразява в неговия размер и обхват. 

Продуктовото портфолио обхваща аудио-визуални технологии, телевизионни технологии, информационни технологии, предаване на данни, музикална електроника, електрически домакински уреди и мултимедия. 

Логистиката

IFA Berlin се провежда ежегодно с издания през септември. Всяко издание е с пълен курс от шест дни и вратите му са отворени както за професионални посетители, така и за широката публика в Берлин, Германия. 

Международният търговски панаир се провежда в Berlin ExpoCenter City, който има двойна роля- като домакин и като официален организатор в партньорство с gfu Consumer & Home Electronics GmbH. Работното време на изложбените площи е от 10:00 сутринта до 18:00 следобед, но подлежи на промяна след финализиране на официалната програма. 

Berlin ExpoCenter City е един от най-добре свързаните изложбени центрове в света и е напълно интегриран в инфраструктурата на Берлин. Най-лесно е да стигнете с кола или такси, но ако трябва да използвате обществен транспорт, имате избор между метро, железопътен транспорт и автобусни линии. 

Какво казват хората? 

„Надяваме се, че японският интерфейс с внимание и чувствителност е вдъхновил посетителите на IFA да прегърнат бъдещето и да продължат по пътя на иновациите. Като първа страна партньор на IFA NEXT – очакваме с нетърпение да поддържаме връзка с вас,” - Кейта Нишияма, генерален директор на Търговска и информационна политика - Бюро, Министерство на икономиката, търговията и промишлеността; 

„Доволни сме от резултатите на IFA 2019. Съответно, индустрията за домакински уреди е оптимистично настроена за бъдещето. И тази година IFA затвърди позицията си на значимо световно търговско изложение за домакински уреди и даде положителен принос за развитието на пазара,” - д-р Райнхард Зинкан, председател на ZVEI; 

„Като важна движеща сила за търговията и индустрията и най-важната платформа в света за потребителска електроника и домакински уреди, IFA 2019 отговори на високите очаквания,“ - Ханс-Йоахим Камп, председател на Надзорния съвет на организатора на IFA gfu Consumer & Home Electronics. 

Аудитория и статистика

IFA Berlin продължава да расте, тъй като последното издание успя да увеличи своите изложители до почти 2000 и тъй като търговският панаир е отворен както за професионални посетители, така и за широката публика, в момента има над 244 000 посетители. Това е голямо постижение и гарантира, че вие като изложител получавате цялото внимание, осигурявайки както познаваемост на марката, така и висока репутация. 

По отношение на професионалните посетители виждаме ключови търговци на дребно, купувачи и експерти от индустрията. Високата концентрация на експерти, инженери и иноватори в не малка степен се дължи на програмата, която включва IFA Keynotes, IFA+ Summit, SHIFT Automotive и IFA Hosted Conferences. 

Настаняване

Ние знаем от какво се нуждае един пътуващ бизнесмен от своето настаняване – правилната цена. Това предлага Trade Fair Trips ltd: най-достъпните хотелски цени по време на IFA Berlin. Няма значение дали искате да сте близо до панаирните площадки или да търсите тихо настаняване в покрайнините на града, ние познаваме престоя в Берлин, Германия и работим с бюджети от всякакъв размер. 

Кажете ни колко искате да похарчите за настаняване и ние ще ви предоставим хотели в близост до Berlin ExpoCenter City в този ценови диапазон, който може да си позволите. Всичко, което трябва да направите е да изберете най-подходящия. Освен хотелските услуги за IFA Berlin, Trade Fair Trips ltd също така допълва вашето работно пътуване, като предлага резервиране на зали за срещи или инсталиране на вашия изложбен щанд вместо вас.

Full list of
hotels for
IFA Berlin

Book Now
How to get to IFA Berlin

Similar trade shows