Your free enquiry
IBERFLORA

IBERFLORA

Valencia, Spain
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
Feria Valencia
Event website
Event website:
IBERFLORA
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

IBERFLORA 2023 ще се проведе между 03.10.2023 и 05.10.2023. Събитието ще се състои под формата на изложение лице в лице във Валенсия, Испания. На мястото на провеждане няма да има строги мерки за превенция на Ковид-19 поради това, че правителството на страната премахна ограниченията, свързани с пандемията, включително тези, засягащи международните пътувания.

Представяне на събитието

Iberflora е международно изложение за растения и цветя, озеленяване, градинарство, технологии и „направи си сам” за градината. Цветари, представители на горски стопанства и други специалисти от зеления сектор от цял свят ще се съберат отново на следващото издание на Iberflora show.

Iberflora е важна платформа за срещи на всички компании, занимаващи се с дейности в областта на растениевъдството, грижи за градината, прибори и инструменти, декорация и градинска мебел, цветарство, машини и инсталации. Iberflora ще представи богата поддържаща програма, включваща дискусии, технически конференции, презентации, конгреси, уъркшопи за практическо обучение, професионални състезания и много други.

Трейд Феър Трипс ЕООД е осигурила най-добрите цени на хотели за дните на IBERFLORA и е готова да ви помогне с вашата резервация, затова свържете се с нашия екип още сега и резервирайте своя хотел за Iberflora без никакви усилия!

Минали издания

Издание от 2021

На изданието на IBERFLORA за 2021 присъстваха 400 изложители и 10 149 търговски посетители. Събитието се проведе между 5.10.2021 и 7.10.2021 като изложение лице в лице с въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Това включваше социално дистанциране, носене на медицински маски и други.

Издание за 2022

Изданието на IBERFLORA за 2022 отбеляза подобрение в посещаемостта. На него присъстваха 541 фирми изложители и 18 496 посетители, които изпълниха бизнес целите си на 40 089 м2 изложбена площ. Изданието се проведе във Валенсия, Испания, между 4-ти и 6-ти октомври 2022. По време на изложението от участниците не се изискваше да се придържат към мерки за превенция на Ковид-19 поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната.

Full list of
hotels for
IBERFLORA

Book Now
How to get to IBERFLORA
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Valencia Airport (Летище Валенсия)

Не е препоръчително при пътуване от Valencia Central Bus Station (Централна Автогара Валенсия)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Valencia Airport (Летище Валенсия)

9 минути при пътуване от Valencia Central Bus Station (Централна Автогара Валенсия)

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от Valencia Airport (Летище Валенсия)

30 минути при пътуване от Valencia Central Bus Station (Централна Автогара Валенсия)

Similar trade shows