Your free enquiry
IAA Cars

IAA Cars

Munich ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Автомобилна и железопътна индустрия, Велосипеди, Мотоциклети
Organizer
Organizer :
Messe Munich
Event website
Event website :
IAA Cars
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

IAA Cars отваря нова глава в своята история. Голямото международно автомобилно изложение се провежда от самото начало на автомобилната индустрия с първото му издание, проведено през 1897 г. и показва само 8 автомобила. Оттогава IAA се превърна в едно от най-големите и влиятелни събития в световен мащаб и сега обхваща бъдещето. IAA Cars сега се трансформира в IAA Mobility - търговско изложение, което е в челните редици на екологичните технологии, технологиите и решенията за цифрова мобилност. Продуктовата група изследва повече от купета, комби, джипове, високопроходими автомобили и супер спортни автомобили. Посетителите могат също така да изпитат свързано и автономно шофиране, електромобилност, алтернативни задвижвания, концепции за градска и цифрова мобилност. Гражданите могат да извлекат максимума от тези концепции в The Blue Line, разположен в центъра на Франкфурт.

Логистиката

IAA Mobility се провежда в продължение на шест дни в началото на есента. Изданията са насрочени на всеки две години около септември и IAA Mobility се провежда на нечетни години, докато сестра му IAA Commercial Vehicles на четни години. Verband der Automobilindustrie - VDA - служи като официален организатор на международния търговски панаир и Messe Frankfurt организира производства всяка година. Допускат се както професионалисти в индустрията за мобилност, така и частни посетители, които идват със семействата си, за да се насладят на бъдещето на транспорта и мобилността. Не забравяйте предварително да проверите работното време за работно време. Messe Франкфурт се обслужва добре от огромната градска транспортна система. Можете да стигнете до изложбените площадки чрез метро линия 4, S3, S4 и S6 крайградски влакови линии и 16 и 17 трамвайни линии. Това означава, че имате лесно пътуване до всяка точка във Франкфурт, Германия.

Какво могат да очакват изложителите

Сега IAA Mobility е нещо повече от автомобилно изложение, тъй като е настроено към пълните нужди и опит на мобилността на 360 °. Изложителите имат възможност да се ангажират не само със своите клиенти и основни доставчици, но и с гражданите по по-ангажиран начин;

Мобилността на IAA е свързана с иновации и новаторски концепции в мобилността, мотивирани от тенденциите в дигитализацията и екологичните проблеми, така че най-добрите индустриални гиганти ще дадат на гражданите на Франкфурт шанс да изпитат бъдещето в областта на отвореното пространство

IAA Summit дава на изложителите централната сцена, за да демонстрират своите технологии и превозни средства пред пресата, доставчиците и купувачите чрез презентации на марки и продукти, свързани със съдържание.

Аудитория и статистика

 IAA Mobility управлява невероятна избирателна активност както за търговци, така и за частни посетители. Последното издание събра общо над 560 000 международни посетители с приблизително една четвърт от пътуващите от чужбина. Всяка функция на шоуто имаше големи числа, като 227 високоговорителя на конференцията и 8600 тестови шофирания на IAA Experience. Професионалните посетители, които ще се съберат в Messe Frankfurt, включват глобални играчи в автомобилната индустрия, доставчици на нови решения за мобилност, доставчици, иновативни високотехнологични компании и амбициозни стартиращи компании. Те идват от цяла Европа, а не само от Европейския съюз и обхватът на това международно шоу е доста глобален. Разбира се, всяка секция на IAA Mobility има своя специализирана аудитория. Студенти, участници в кариерата и утвърдени професионалисти идват да започнат или да продължат кариерата си в раздела за кариера на IAA. Конференцията привлича топ изпълнителни директори, визионери, нестандартни мислители и фигури от света на науката, политиката, обществото и международната автомобилна и високотехнологична сцена.

Настаняване

Направете вашата резервация на хотел за IAA Mobility предварително и качете най-добрите хотелски цени във Франкфурт в рамките на един работен ден! Trade Fair Trips ltd поема цялото планиране на вашето бизнес пътуване и го прави при всеки ценови диапазон. Знаем колко е важно да останем на бюджета и знаем всички добри сделки из града. Всичко, което трябва да направите, е да ни дадете цена и колко стаи имате нужда. Разбираме, че удобството е на първо място за бизнес пътуващите, затова винаги избираме хотели в близост до Messe Frankfurt и с достъп до обществен транспорт, за да можете да се насладите на по-кратко пътуване до работното място. Можете да се свържете с Trade Fair Trips ltd за други услуги. Успяваме да направим резервации за съоръжения за срещи преди време и да изпратим екип, който да изгради изложбения ви щанд. Доверете ни се с настаняването си за IAA Mobility.

Full list of
hotels for
IAA Cars

Book Now
How to get to IAA Cars

Similar trade shows