Your free enquiry
Automechanika Frankfurt

Automechanika Frankfurt

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Automechanika Frankfurt
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация на Automechanika Frankfurt 2024

Обявени са датите за Automechanika Frankfurt 2024 - 10-ти септември - 14-ти септември 2024. Messe Frankfurt Exhibition GmbH заяви, че към момента Messe Frankfurt не разполага с превантивни мерки срещу Ковид-19. Това се дължи на факта, че през април 2022 правителството премахва свързаните с това вътрешни ограничения. Организаторите заявиха, че продължават да наблюдават ситуацията с пандемията и при необходимост ще адаптират политиките на мястото на събитието. Понастоящем в страната не са въведени ограничения за пътуване.

Въведение

Когато става въпрос за иновации и креативни решения в секторa на автомобилните услуги и части, не може да нмерите по – добро изложение от Automechanika Frankfurt. Automechanika Frankfurt е основното място за срещи и бизнес платформа за индустрията, търговията и сегмента за поддръжка и ремонт. Това е отразено в продуктовото портфолио, което включва автомобилна електроника, каросерия, шасита, резервоарни системи, монтаж на гуми, оборудване за ремонт и защита от корозия.

Акценти

• Посетителите имат достъп до интерактивни дисплеи като част от механичните игри – ездата на бикове и предизвикателството за състезателни коли са едни от популярните.

• Панаирът редовно привлича над 130 000 посетители от цял свят.

• Големи компании като Volkswagen Classic Parts, BASF Coatings, SKANDIX, Hoffmann Speedster представят своите частите и са редовни изложители.

• Вижте близо 5000 международни изложители, които представят най-добрите си продуктови линии.

Логистиката

Можете да видите най-новите продукти в действие и да предизвикате интереса си – всичко това се случва във Франкфурт, Германия в продължение на общо пет дни. Международното изложение се провежда в Messe Frankfurt GmbH, който е и домакин на изложението. Вратите се отварят за посетители от 09:00 часа сутринта и се затварят в 18:00 часа следобед. Само последният, пети ден завършва един час по-рано.

Аудитория и статистика

Automechanika Frankfurt е по-актуалн осъбитие за автомобилната индустрия от всякога, особено сега, когато целият сектор преминава към електромобилност и устойчиви технологии. Събитието е било успешно толкова много пъти, че има сателитни събития в 17 страни, едни от тях са Русия, Испания, Турция и Дубай. Търговски представители, доставчици на услуги, производители, работилници и гаражи сключват сделки, но също така се наслаждават на програмата за поддръжка, от която Mechanic Games е сред най-популярните.

Достъпни хотелски оферти близо до Messe Frankfurt

Резервирайте хотели близо до рано в Automechanika Frankfurt и намерете най-добрите отстъпки чрез Trade Fair Trips ltd – вашият доверен съветник на пътя. Вместо да харчите цялото си време, енергия и пари в търсене на квартира за Automechanika Frankfurt, оставете тежката работа на Trade Fair Trips ltd. Ние не само ще ви резервираме хотел близо до Messe Frankfurt, но също така можем да ви помогнем при инсталирането на вашия изложбен щанд. Ако трябва да изнесете презентация, но нямате работно място, Trade Fair Trips ltd може да организира работни зали за срещи за Вас!

Минали издания

Издание 2021

Изданието на Automechanika Frankfurt през 2021 г. съвпадна с Hypermotion Frankfurt. Домакин на събитието беше Automechanika Frankfurt Digital Plus. Събитието се проведе в Messe Frankfurt в периода 14- 16 септември 2021 в хибриден формат – на живо и дистанционно. То се състоеше от дигитална платформа и изложба на живо. Дигиталната платформа, която допълваше аспекта на живо на изданието, включваше услуги като предаване на живо и видео разговори. Участваха общо 388 изложители и около 10 000 търговски посетители от 70 нации. 53% от изложителите са решили да участват лично, което показва, че взаимодействието лице в лице остава жизненоважна част от воденето на бизнеса.

Всички участници се възползват от дигиталното общуване и инструменти, както и чатове на живо и видео разговори. Повечето от видеоклиповете, както и информацията за продуктите и фирмените профили на изложителите ще останат онлайн дори след като събитието приключи. 

Издание 2022

Automechanika Frankfurt се проведе като събитие на живо в Messe Frankfurt от 13-ти до 17-ти септември 2022. Поради премахването на съответните вътрешни ограничения изданието не включваше предпазни мерки срещу Ковид-19. Графикът на събитието включваше над 350 подсъбития и беше посетен от 2804 изложители и 78 000 посетители. Фирмите-изложители пристигнаха от 70 държави, а посетителите представляваха 175 нации. 92% от посетителите са останали доволни от изданието.

Full list of
hotels for
Automechanika Frankfurt

Book Now
How to get to Automechanika Frankfurt
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

Similar trade shows