Your free enquiry
Automechanika Frankfurt

Automechanika Frankfurt

Frankfurt am Main ,Germany
индустрия
индустрия:
Автомобилна и железопътна индустрия, Велосипеди, Мотоциклети
Organizer
Organizer :
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website :
Automechanika Frankfurt
Frequency
Frequency:
2 years

Добра новина за автомобилната индустрия, Automechanika Frankfurt ще се завърне с нови дати от 14 до 18 септември 2021 г. Неговият дом за тези пет дни ще бъде Messe Frankfurt във Франкфурт, Германия. Организаторите ще наложат санитарни протоколи и протоколи за социално отдалечаване на мястото и очакват спазването на изискванията на посетителите.

Въведение

Когато става въпрос за иновации и креативни решения в секторите на автомобилните услуги и части, не можете да се справите по-добре от Automechanika Frankfurt. На това изложение е основното място за срещи и бизнес платформа за сегмента на индустрията, търговията с дилъри и поддръжката и ремонта. Това се отразява в продуктовото портфолио, което вижда автомобилна електроника, ремонт на каросерията, шасита, системи на резервоари, монтаж на гуми, оборудване за ремонт и защита от корозия.

Акценти

  • Посетителите имат достъп до интерактивни дисплеи като част от Mechanic Games - Bull Riding и Racing Car Challenge са популярни.
  • Панаирът редовно привлича над 130 000 посетители от цял ​​свят.
  • Частите на Volkswagen Classic, BASF Coatings, SKANDIX, Hoffmann Speedster са редовни изложители.
  • Вижте близо 5000 международни изложители, които представят своите най-добри продуктови линии.

Логистиката

Можете да видите най-новите продукти, когато те са пуснати, и да забавите интереса за собствените си стартове - всичко това се случва във Франкфурт, Германия в продължение на общо пет дни. Международната изложба се провежда в Messe Frankfurt GmbH, която също е домакин. Вратите се отварят за посетители от 09:00 сутринта и се затварят в 06:00 следобед. Само петият ден завършва един час по-рано.

Аудитория и статистика

Automechanika Frankfurt е по-подходяща за автомобилната индустрия от всякога, особено сега целият сектор преминава към електромобилност и устойчиви технологии. Формулата е била успешна толкова много пъти, че има сателитни събития в Русия, Испания, Турция и Дубай, за да назовем само няколко от общо 17-те. Дилърите, доставчиците на услуги, производителите, работилниците и гаражите сключват сделки, но също така се радват на програмата за подкрепа, сред които Механичните игри са сред най-големите привличания.

Изгодни оферти за хотели в близост до Messe Frankfurt

Резервирайте хотели близо до Automechanika Frankfurt и намерете най-добрите отстъпки чрез Trade Fair Trips ltd - вашият доверен съветник на път. Вместо да харчите цялото си време, енергия и пари в търсене на квартира за Automechanika Frankfurt, оставете тежката работа на Trade Fair Trips ltd. Ние не само ви резервираме хотели в близост до Messe Frankfurt, но и съдействаме за инсталирането на вашата изложбена кабина. Може би трябва да проведете презентация, но нямате място. Trade Fair Trips ltd може да Ви насрочи съоръжения за срещи!

Full list of
hotels for
Automechanika Frankfurt

Book Now
How to get to Automechanika Frankfurt

Similar trade shows