Your free enquiry
IAA Transportation

IAA Transportation

Hannover, Germany
Индустрия
Индустрия:
Automotive Industry, Bicycles, Motorcycles, Railway Industry
Organizer
Organizer:
Deutsche Messe AG
Event website
Event website:
IAA Transportation
Frequency
Frequency:
2 years

Актуална информация за събитието

Организаторите решиха IAA Transportation да се състои през септември 2024 (17.09.2024-22.09.2024). Събитието ще се проведе като присъствено издание в Messe Hannover. Понастоящем мястото на провеждане не разполага с протоколи за безопасност, като например 3G политика за влизане, поради премахването от страна на Бундестага на свързаните с това вътрешни ограничения през април 2022. Това се случи в резултат на подобряването на пандемичната ситуацията, което доведе и до премахване на ограниченията за пътуване.

Въведение

За най-дълго време търговските превозни средства на IAA бяха само част от по-широката програма и продуктови предложения на IAA Cars - сега преименувани на IAA Mobility - от 1897 г. Всичко това се промени през 1991 г., когато международният търговски панаир стана твърде голям и IAA Търговските превозни средства като негова субект. Международният търговски панаир се занимава с търговски превозни средства заедно с по-широки технологии и решения, свързани с транспорта и логистиката. Това, което посетителите срещат, е пълната ширина на веригата за създаване на стойност - автобуси, камиони и ремаркета, специални автомобили, камиони, контейнери, каросерии, ремонт и поддръжка, транспортна логистика и оборудване за работилници. IAA Transportation предоставя на изложителите дължимата им платформа за среща с купувачи и разрастване на тяхната професионална мрежа. Също така си струва да се отбележи, че тук за пръв път се представят основните пробиви в аеродинамиката, безопасността и алтернативните задвижващи системи. В резултат на това вие сте в идеалната позиция да повишите своя профил сред големите играчи в бранша.

Логистиката

IAA Transportation следва строг двугодишен график с издания, планирани за годината, когато IAA Mobility не се провежда. Вместо да се проведе във Франкфурт като IAA Mobility, този търговски панаир е базиран в Хановер, Германия, където е оживен в Messe Hannover. Verband der Automobilindustrie, по-известен като VDE, поема ролята на официален организатор и управлява изданията на панаира в рамките на общо осем дни в края на септември. Приемът се дава както на професионалисти в бранша, така и на широката общественост. Понастоящем няма определени часове за отваряне на следващите търговски превозни средства на IAA. Messe Hannover ви дава опции по отношение на транспорта. Можете да вземете няколко автобусни линии или да решите да използвате железопътната система, тъй като в близост до изложбените площадки има две леки гари. Един от начините да победите трафика към летище Хановер, особено когато бързате, е да използвате хеликоптерна площадка!

Какво можете да очаквате като изложител?

• ФОРУМЪТ за новия свят на мобилността е основен източник на информация и актуални новини за бъдещето на транспорта. Конференцията, продължила четири дни, засегна различни теми в областите Свързано превозно средство, Автоматизирано шофиране, Алтернативно задвижване, Градска логистика и Транспортни услуги;

• Цяла област, посветена на автобусите и важните теми около този сектор. Посетителите са в състояние не просто да научат за нови модели, но и да използват всичките си сетива, за да ги почувстват и изпитат;

• IAA Transportation също е място за работодатели да се запознаят с нови таланти чрез голямата платформа за кариера, предназначена за опитни професионалисти, както и за новодошли и обучаващи се;

Аудитория и статистика

IAA Transportation постига доста големи резултати, като последното издание отбелязва скок в броя на изложителите - общо над 2000 международни изложители от 48 държави. Друга обнадеждаваща статистика е, че 60% от всички изложители са чуждестранни компании. Аудиторията достигна много над четвърт милион души, като добри 24% са частни граждани, дошли да видят и изпитат бъдещето на транспорта, независимо дали чрез демонстрации на живо или дори VR. Изложителите също използваха търговските превозни средства на IAA, за да пуснат продукти с 435 индивидуални премиери. Близо до 70% от търговските посетители са с немски произход, а останалите са съставени предимно от страни в Европейския съюз. Почти половината от търговските посетители са на висши длъжности и над 70% са в състояние да правят покупки и поръчки.

Настаняване

Вземете перфектната хотелска резервация по време на IAA Transportation и направете отлични икономии на бюджета си за пътуване. Trade Fair Trips ltd ви дава и двете, и прави процеса на регистрация възможно най-лесен. Получавате списък с най-добрите хотелски цени в Хановер в рамките на един работен ден от вашата онлайн консултация. Нашата база данни съдържа хотели, хостели и луксозни апартаменти, за да задоволи винаги предпочитанията и да отговаря на всяка цена. Клиентите искат хотели в близост до Messe Hannover и ние доставяме точно това, независимо дали се намирате на пешеходно разстояние или в близост до обществения транспорт, за да бъде кратък пътуването до вас. Имате пълен контрол върху настаняването в хотела за търговски превозни средства на IAA! Trade Fair Trips ltd също помага на клиентите по въпроси на логистиката. Имате ли нужда от екип, който да изгради вашата справедлива позиция? Ние сме на работа! Имате нужда от място за провеждане на среща? Можем да резервираме съоръжения за срещи преди време!

Предишни издания

2022

IAA Transporation 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 20-ти и 25-ти септември 2022. Търговското изложение се проведе в Messe Hannover и включваше 1402 изложители, включително 68 стартиращи предприятия, както и 1400 журналисти. Изложителите пътуваха от 47 държави, докато медийните специалисти пристигнаха от 57 страни. 

Full list of
hotels for
IAA Transportation

Book Now
How to get to IAA Transportation
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By car
By car:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

Similar trade shows