Your free enquiry
Tuning World Bodensee

Tuning World Bodensee

Friedrichshafen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Автомобилна и железопътна индустрия, Велосипеди, Мотоциклети
Organizer
Organizer:
Messe Friedrichshafen
Event website
Event website:
Tuning World Bodensee
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Tuning World Bodensee за 2023 ще се проведе като търговско изложение лице в лице в Messe Friedrichshafen. Датите за провеждане на събитието са определени между 18.05.2023 и 21.05.2023. Поради премахването на националните разпоредби за Ковид-19 в Германия през април 2022, мястото на провеждане няма да включва строги мерки за безопасност, като например 3G политика за влизане. Аналогично, в страната няма ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

Международно изложение Tuning World Bodensee е истинска сензация в автомобилната индустрия и оказва значително влияние върху всички професионалисти, които се занимават с тунинг. Събитието привлича производители, майстори, фенове. Това е наистина най-голямото изложение, посветено изцяло на тунинга. То е съпътствано от много силна програма, включваща презентации и събития, които привличат допълнително голямо количество посетители. 

Резервирайте хотел онлайн за събитието с наша помощ. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – организатори на бизнес пътувания с богат професионален опит, и определено ще ви бъдем полезни. Лесно ще ви насочим към хотели за Tuning World Bodensee а не към хотели във Фридрихсхафен въобще. Това ще ви спести неудобства, а също и доста разходи. По същия практичен начин ще подходим и към организирането на летищния трансфер и придвижването ви из града. На база на нашия опит, вашите цели, изисквания и бюджет ще ви предложим отлично организирано, спокойно пътуване, което ви позволява да се концентрирате върху представянето си на изложението. Нашата помощ е безплатна за вас. Получаваме комисионна само от хотелите и фирмите, чиито услуги ползвате по време на престоя си. Свържете се с нас.

Предишни издания

2022

Изданието на Tuning World Bodensee за 2022 се проведе като панаир на живо между 26.05.2022 и 29.05.2022. Събитието се проведе в Messe Friedrichshafen и събра 87 300 посетители, които разгледаха 1500-те представени автомобила. Осемстотин и петдесет участници ги показаха. Поради факта, че през април 2022 Германия премахва вътрешните си ограничения, свързани с Covid-19, мястото на провеждане не включваше строги мерки за безопасност.

Full list of
hotels for
Tuning World Bodensee

Book Now
How to get to Tuning World Bodensee

Similar trade shows