Your free enquiry
EUROBIKE

EUROBIKE

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Автомобилна и железопътна индустрия, Велосипеди, Мотоциклети
Organizer
Organizer:
Messe Friedrichshafen
Event website
Event website:
EUROBIKE
Frequency
Frequency:
1 year

EUROBIKE и Ковид-19

Eurobike 2023 ще се проведе от 21-ви до 25-ти юни в Messe Frankfurt. Изложбените площи на Messe Frankfurt ще следват най-новите държавни насоки по отношение на Ковид-19. Понастоящем мястото на провеждане няма да разполага със строги мерки за здраве и безопасност, свързани с коронавируса. Това се дължи на подобряващата се пандемична ситуация, която наложи премахването на свързаните с нея вътрешни ограничения и забрани за пътуване през април и юни 2022.  В резултат на това от участниците няма да се изисква да спазват протоколи като представяне на 3G входни документи при пристигане в Германия и в Messe Frankfurt. 

Въведение

EUROBIKE ви дава целия адреналин и вълнение, които бихте очаквали от събитие, посветено на иновациите в конкурентната велосипедна индустрия. Във Фридрихсхафен, Германия на едно място ще се бъдерат представители на топ марки, които ще представят своите очаквани велосипеди, облекло и оборудване пред още по-голяма тълаудитория. Пълното продуктово портфолио се разширява до BMX, модели велосипеди, електрически велосипеди, планинско колоездене, инструменти и аксесоари, защитно оборудване, велосипедно облекло, както и оборудване за ремонт.

Акценти

  • Наградата EUROBIKE е един от най-желаните начини да спечелите признание.
  • Има динамично модно ревю, което оживява всички последни тенденции.
  • Публиката непрекъснато нараства и в момента има над 37 000 посетители.
  • Практическото приложение е в основата на търговското изложение, поради което всички погледи ще бъдат насочени към ДЕМО ЗОНАТА.

Логистиката

Събитието е ежегодно и се организира от Messe Friedrichshafen GmbH, което служи и като официално място за събитието, което продължава четири дни. Първите три дни са запазени за търговски посетители, а последният е Фестивалният ден, отворен за широката публика. Работното време е постоянно от 09:00 сутринта до 18:00 часа следобед.

Аудитория и статистика

EUROBIKE ще ви представи множество възможности за работа в мрежа, както и възможността да проучите най-добрите продукти, нововъзникващите тенденции и да срещнете нови клиенти. Не забравяйте да присъствате на Демо деня, събитието, което подлага на изпитание всички видове велосипеди, независимо дали са шосейни или сгъваеми. Имате перфектната възможност да разширите обхвата си на дейност и да достигнете до нови пазари, тъй като купувачите пристигат от Хонконг, Китай, Канарските острови, Канада, Австралия, Сингапур, Тайланд, Шри Ланка и Южна Корея.

Най-добрите хотелски оферти за Eurobike

Във ваш интерес е да се насочите към хотели на разумни цени много преди останалите и Trade Fair Trips ltd е най-добрият партньор за организиране на вашето бизнес пътуване. Намерете най-добрите цени за хотели за EUROBIKE за един ден с нас. Ние знаем пътя си около Фридрихсхафен и също така се грижим за всяка цена. След като направите своята хотелска резервация за EUROBIKE, можете да насочите вниманието си към други задачи. Trade Fair Trips ltd може също да ви резервира зали за срещи и да инсталира с лекота вашия изложбен щанд. Свържете се с нас, за да не се тревожите за всички подробности, свързани с вашето бизнес пътуване във Фридрихсхафен, Германия. 

Минали издания

Издание от 2021

Нивото на посещаемост на Eurobike 2021 надхвърли очакванията на организатора. Изложението, което се проведе като събитие "лице в лице" с въведени строги мерки за превенция на КОВИД-19, получи общо 32 203 посетители. Много участници посетиха изложението лично, като предпочетоха да пътуват от родните си страни въпреки ограниченията за пътуване, причинени от пандемията.  По време на 4-те дни на събитието "лице в лице" присъстваха представители на 68 държави. Това показа значението на събитията "лице в лице" за велосипедната индустрия, включително възможността да се разгледат продуктите на живо.

Издание 2022

Eurobike 2022 включваше няколко нови разработки. То се проведе в Messe Frankfurt. Мотото на Eurobike 2022 беше "Спортът среща мобилността". От 2022 нататък Messe Frankfurt GmbH ще изпълнява ролята на партньорски организатор. Първите три дни от събитието бяха отделени за професионални срещи. Следващите два дни, които се проведоха през уикенда, бяха отделени за потребителското изложение за търговия на дребно. Допълненията към изложението включваха форми, които даваха възможност за придобиване на опит от първа ръка. Основни елементи като Eurobike Academy също се завърнаха в подобрени форми. Първото събитие на Eurobike във Франкфурт надхвърли големите очаквания на организаторите. То привлече повече участници, отколкото изданието през 2021. В него участваха 33 780 посетители и 27 370 ентусиасти от 105 държави. Събитието привлече и 1 177 медийни специалисти от 34 държави. Участваха и над 1500 компании изложители от 59 държави. Това, заедно с високите нива на удовлетвореност на посетителите, потвърди актуалността на събитието. 93% от участниците оцениха изданието през 2022 като отлично.

Full list of
hotels for
EUROBIKE

Book Now
How to get to EUROBIKE

Similar trade shows