Your free enquiry
EUROBIKE

EUROBIKE

Frankfurt am Main ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Автомобилна и железопътна индустрия, Велосипеди, Мотоциклети
Organizer
Organizer :
Messe Friedrichshafen
Event website
Event website :
EUROBIKE
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

EUROBIKE ви дава целия адреналин и вълнение, които бихте очаквали от събитие, посветено на иновациите в конкурентната велосипедна индустрия. Във Фридрихсхафен, Германия на едно място ще се бъдерат представители на топ марки, които ще представят своите очаквани велосипеди, облекло и оборудване пред още по-голяма тълаудитория. Пълното продуктово портфолио се разширява до BMX, модели велосипеди, електрически велосипеди, планинско колоездене, инструменти и аксесоари, защитно оборудване, велосипедно облекло, както и оборудване за ремонт.

Акценти

  • Наградата EUROBIKE е един от най-желаните начини да спечелите признание.
  • Има динамично модно ревю, което оживява всички последни тенденции.
  • Публиката непрекъснато нараства и в момента има над 37 000 посетители.
  • Практическото приложение е в основата на търговското изложение, поради което всички погледи ще бъдат насочени към ДЕМО ЗОНАТА.

Логистиката

Събитието е ежегодно и се организира от Messe Friedrichshafen GmbH, което служи и като официално място за събитието, което продължава четири дни. Първите три дни са запазени за търговски посетители, а последният е Фестивалният ден, отворен за широката публика. Работното време е постоянно от 09:00 сутринта до 18:00 часа следобед.

Аудитория и статистика

EUROBIKE ще ви представи множество възможности за работа в мрежа, както и възможността да проучите най-добрите продукти, нововъзникващите тенденции и да срещнете нови клиенти. Не забравяйте да присъствате на Демо деня, събитието, което подлага на изпитание всички видове велосипеди, независимо дали са шосейни или сгъваеми. Имате перфектната възможност да разширите обхвата си на дейност и да достигнете до нови пазари, тъй като купувачите пристигат от Хонконг, Китай, Канарските острови, Канада, Австралия, Сингапур, Тайланд, Шри Ланка и Южна Корея.

Най-добрите хотелски оферти за Eurobike

Във ваш интерес е да се насочите към хотели на разумни цени много преди останалите и Trade Fair Trips ltd е най-добрият партньор за организиране на вашето бизнес пътуване. Намерете най-добрите цени за хотели за EUROBIKE за един ден с нас. Ние знаем пътя си около Фридрихсхафен и също така се грижим за всяка цена. След като направите своята хотелска резервация за EUROBIKE, можете да насочите вниманието си към други задачи. Trade Fair Trips ltd може също да ви резервира зали за срещи и да инсталира с лекота вашия изложбен щанд. Свържете се с нас, за да не се тревожите за всички подробности, свързани с вашето бизнес пътуване във Фридрихсхафен, Германия. 

Full list of
hotels for
EUROBIKE

Book Now
How to get to EUROBIKE

Similar trade shows