Your free enquiry
EUROBIKE

EUROBIKE

Frankfurt am Main ,Germany
индустрия
индустрия:
Автомобилна и железопътна индустрия, Велосипеди, Мотоциклети
Organizer
Organizer :
Messe Friedrichshafen
Event website
Event website :
EUROBIKE
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

EUROBIKE ви дава целия адреналин и вълнение, което бихте очаквали от събитие, посветено на иновациите в конкурентната колоездачна индустрия. Ще има водещи марки, които ще представят очакваните си велосипеди, облекло и оборудване пред още по-голяма тълпа във Фридрихсхафен, Германия. Пълното продуктово портфолио се разширява до BMX, модели на велосипеди, електрически велосипеди, планинско колоездене, инструменти и аксесоари, защитно оборудване, велосипедно облекло, както и оборудване за ремонт.

Акценти

  • Наградата EUROBIKE е един от най-желаните начини да спечелите признание.
  • Има динамично модно ревю, което да съживи всички последни тенденции.
  • Публиката непрекъснато се изкачва и в момента има над 37 000 посетители.
  • Практическото приложение е основата на търговското изложение, поради което всички погледи ще бъдат насочени към DEMO AREA.

Логистиката

Събитието е ежегодно и се организира от Messe Friedrichshafen GmbH, което служи и като официално място за събитието, което продължава четири дни. Първите три дни са запазени за търговски посетители, а последният е Денят на фестивала, отворен за широката публика. Работното време е последователно от 09:00 сутринта до 18:00 следобед.

Аудитория и статистика

EUROBIKE ще ви представи множество възможности за работа в мрежа, както и шанса да проучите най-добрите продукти, нововъзникващите тенденции и да срещнете нови клиенти. Не забравяйте да присъствате на Demo Day, събитието, което поставя на изпитание всички видове мотоциклети, били те пътни или сгъваеми. Имате идеалната възможност да разширите обхвата си до нови пазари, тъй като купувачите ще идват от Хонконг, Китай, Канарските острови, Канада, Австралия, Сингапур, Тайланд, Шри Ланка и Южна Корея.

Най-добрите хотелски оферти за Eurobike

Във ваш интерес е да си осигурите хотели на разумни цени много преди останалите и Trade Fair Trips ltd е най-добрият партньор за справяне с вашите договорености за пътуване. Намерете най-добрите хотелски цени за EUROBIKE само за ден.. Ние знаем как да заобикаляме Фридрихсхафен и също така се грижим за всяка цена. След като направите резервацията си за хотел EUROBIKE, можете да насочите вниманието си към други задачи. Trade Fair Trips ltd също може да резервира съоръжения за срещи и да инсталира изложбената ви щанд с лекота.

Full list of
hotels for
EUROBIKE

Book Now
How to get to EUROBIKE

Similar trade shows