GaLaBau 2024

GaLaBau 2024

Градинарство
Nurnberg, Germany
11-14 Sep 2024
Организатор:
Nurnberg Messe GmbH
Място на провеждане:
Messe Nurnberg
Честота:
2 years
Уебсайт:
GaLaBau

Ключово събитие за градинарство и озеленяване

GaLaBau обслужва нуждите на градските зелени и открити пространства. Международното търговско изложение е лидер в Европа и има силно влияние по целия свят. Името му е съкращение за градинарството, озеленяването и строителството. Първото издание се проведе през 1974 г. и оттогава това е основен пазар и вдъхновение за проектиране на паркове и други пространства в градска среда. GaLaBau е мястото, където архитекти, дизайнери и озеленители демонстрират нови идеи и творчество. Изданията проследяват новите тенденции с появата им и предлагат на търговските посетители достъп до всички най -нови машини и оборудване в цялата верига на стойността. Продуктовото портфолио се простира до изграждането на голф игрища, съоръжения за отдих, детски площадки, отглеждане на растения, опазване на околната среда, защита на растенията, строителни прибори, строителство, гробищно оборудване и много други.

GaLaBau 2024

NürnbergMesse GmbH сподели намерението си да върне международното търговско изложение като събитие на живо в редовния му график през септември. Новите официални дати са потвърдени за 11-ти - 14-ти септември 2024, а изложителите вече могат да купуват билети.

Логистиката

GaLaBau събира професионалисти веднъж на всеки две години в Нюрнберг, Германия, където изданията продължават общо четири дни. Двугодишният график позволява на изложителите да разработват нови продукти и всяко издание носи само иновации и нововъзникващи тенденции. GaLaBau обикновено се провежда в началото на есента, обикновено в средата на септември. NürnbergMesse GmbH поема задълженията като официален организатор, а международното търговско изложение се базира в Messe Nuremberg. Вратите са отворени само за търговски посетители. Все още няма официално работно време, така че не забравяйте да се регистрирате на официалния сайт за повече информация. Изложбеният център разполага с голям паркинг, но ако не шофирате, има и други възможности за пътуване до работното място. Има метростанция, която предлага надеждно обслужване през целия ден с връзки до центъра на града и летището.

Какво казват хората?

• „В GaLaBau винаги има наистина хубава група от посетители, с които можете да имате много добри, лични обмени. Тази година посещението на посетителите беше много силно през всичките четири дни на събитието. Забелязахме също, че тази година присъстваха много вземащи решения, тъй като успяхме да подпишем много директни договори на самия панаир “,-Ханс Маркус Ренц, бизнес мениджър Отдел продажби и маркетинг на полето, Kobelco Construction Machinery Europe BV

• „Имам само едно нещо да кажа за GaLaBau 2018: това беше абсолютен крекер! Имахме един разговор след друг от началото до края. Търсенето на нашите продукти беше огромно. Благодарение на финансирането за млади иновативни компании от Федералното министерство, ние се възползвахме от това, че имаме страхотна позиция в павилиона, ” - Торстен Ройс, управляващ директор, TOSSTEC KG;

• Като един от най -големите производители на улични мебели в Германия, ние считаме, че GaLaBau е нашият най -важен търговски панаир за поддържане на контакти и повишаване на нашия профил,“ - Улрих Трягер, управляващ директор, Nusser Stadtmöbel GmbH & Co. KG

Аудитория и статистика

GaLaBau се радва на високи нива на участие. През 2018 г. търговското изложение регистрира рекордни 72 000 търговски посетители, което е скок в броя с 12,3% в сравнение с 2016 г. Това само потвърждава GaLaBau като мощен пазар, пълен с възможности за изложители. Говорейки за изложители, имаше над 1200 компании, представляващи общо 37 държави. Това е добро разпределение на посетителите към изложителите, така че със сигурност ще видите много пешеходен трафик. Има доста голям интерес от всички свързани сектори. Публиката се състои от ландшафтни изпълнители, строителни предприемачи, специализирани органи, публични клиенти, поддръжка, архитекти, гробища, оператори на места за отдих и клиенти от частния сектор.

Настаняване

Голямата посещаемост води до голямо търсене на хотелски стаи в Нюрнберг. Помислете за получаване на хотелска резервация за GaLaBau по -рано и се насладете на най -добрите цени от Trade Fair Trips ltd. Ние сме добре известни в града и имаме солидна мрежа от хотели и хостели. Кажете ни предпочитания от вас бюджет и ние ще предоставим най -достъпните хотелски цени за GaLaBau. Резервирайте подходящо настаняване днес и се възползвайте максимално от нашите индивидуални оферти. Trade Fair Trips ltd разбира важността на местоположението и се стреми първо да предостави стаи в близост до Messe Nurnberg! В допълнение към хотелските услуги за търговски изложения, ние също така помагаме на клиентите да резервират предварително помещения за срещи в изложбения център. Кажете ни колко места и какво A/V оборудване имате нужда. Останалото зависи от нас. Можете също така да наемете екип, който да инсталира вашия щанд.

 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

map

Хотели около GaLaBau

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
GaLaBau 2024 Nurnberg Ringhotel Loew's Merkur 4.4 Nurnberg от € 284.00 EUR Запази сега
GaLaBau 2024 Nurnberg WITTMANNs 31.6 Neumarkt in der Oberpfalz от € 254.33 EUR Запази сега
Movenpick Hotel Nurnberg Airport 9.9 Nurnberg от € 356.00 EUR Запази сега
GaLaBau 2024 Nurnberg Holiday Inn Express Nurnberg-Schwabach 14.3 Schwabach от € 296.00 EUR Запази сега
GaLaBau 2024 Nurnberg Holiday Inn - the niu, Leo Nuremberg, an IHG Hotel 6.1 Nurnberg от € 301.00 EUR Запази сега
GaLaBau 2024 Nurnberg Hotel Cristal 5.5 Nurnberg от € 208.00 EUR Запази сега
GaLaBau 2024 Nurnberg the niu Saddle 11.4 Fürth от € 316.00 EUR Запази сега
GaLaBau 2024 Nurnberg Further Hotel Mercure Nurnberg West 13.32 Fürth от € 257.00 EUR Запази сега
GaLaBau 2024 Nurnberg Arotel Best living Nurnberg 9.09 Nurnberg от € 236.00 EUR Запази сега
GaLaBau 2024 Nurnberg Best Western Hotel Nurnberg am Hauptbahnhof 4.1 Nurnberg от € 272.00 EUR Запази сега

GaLaBau 2022 Издание

GaLaBau 2022 се проведе като събитие "лице в лице" в Messe Nuremberg от 14-ти до 17-ти септември 2022. Поради отмяната на вътрешните разпоредби за коронавирусите в страната, мястото на провеждане не разполагаше с предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Изложението привлече над 1100 изложители от 34 държави, както и около 62,000 посетители от 76 страни, и представи форума Digitalisation@GaLaBau.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до GaLaBau 2024 Изпрати

Отзиви

Helen / SIGMAX Europe - ISPO MUNICH 2017 - Ibis Muenchen City Ost
Hi Megan, Everything was fine with your service thanks, but the hotel staff was not so friendly! Thanks, Helen 

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.