Your free enquiry
FSB

FSB

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Спорт, Коне, Лов, Риболов, Яхтинг
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
FSB
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

FSB е международното изложение, посветено на секторите за спорт и развлечения, и името е съкращение от Internationale Fachmesse für Freiraum, Sport- und Bäderanlagen - Международен търговски панаир за открити пространства, спортни съоръжения и басейни. Двугодишната изложба намери дом в Кьолн, Германия, където споделя конгресния център с AQANALE – изложбата, посветена на плувни басейни и водни съоръжения. 

Акценти

  • Фасилити мениджъри
  • Инвеститори
  • Архитекти, инженери и проектанти
  • Строителни предприемачи
  • Спортни мениджъри 

Логистиката

Kölnmesse изпълнява двойната функция на организатор и домакин, като програмата е планирана да продължи общо четири дни. Изложителите трябва да знаят, че работното време е фиксирано от 09:00 до 19:00 часа, като последният ден е планиран да приключи в 17:00 часа. 

Аудитория и статистика

FSB е мястото, където най-новите иновации и концепции често се показват първи в Европа по отношение на обществени плувни басейни, съоръжения за отдих, сауна съоръжения и детски площадки. Именно тази обширна продуктова гама и фокус превърнаха FSB в основното събитие за своя сектор. Не само можете да сключвате изключителни сделки, но също така да получите ценна представа за това накъде се е насочила индустрията. Това е две в едно! Не е изненада на събитието да видите мениджъри, инвеститори, спортни мениджъри, архитекти, инженери и проектанти и строителни предприемачи да идват, за да установят контакти и да координират големи проекти и сделки. 

Достъпни оферти за хотели близо до Кьолн, Германия

С толкова много внимание, насочено към FSB, ще имате нужда от страхотен хотел в Кьолн и това е мястото, с което екипът на Trade Fair Trips Ltd се отличава! Ние можем да се погрижим за всички ваши нужди за настаняване и пътуване бързо и професионално. Ние знаем как да работим с бюджети от всякакъв размер и нашата услуга включва също организиране на заседателни зали и съдействие за инсталиране на вашия щанд на търговското изложение. Резервирайте хотели близо до Kölnmesse с лекота, след като Trade Fair Trips Ltd планира вашето бизнес пътуване. Никога не трябва да се тревожите за нещо. 

Минали издания 

Изданието от 2021 г 

Изданието на FSB 2021 се проведе едновременно с изданието на aquanale 2021. Събитията се проведоха в Koelnmesse от 26 октомври до 29 октомври 2021 г. Търговските изложения се проведоха като събития на живо. На мястото на събитието бяха въведени строги мерки за безопасност, свързани с Covid-19. Като част от мерките за сигурност, присъстващите трябваше да покажат документи за достъп преди да влязат в панаирните площи. Тези сертификати включват отрицателни резултати от тестове, имунизационни паспорти и доказателство за възстановяване след COVID - 19. Събитието привлече 466 изложители и над 16 000 търговски посетители от 103 различни нации.

Full list of
hotels for
FSB

Book Now
How to get to FSB

Similar trade shows