Your free enquiry
FSB

FSB

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Спорт, Коне, Лов, Риболов, Яхтинг
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
FSB
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

FSB (съкратено от Internationale Fachmesse für Freiraum, Sport- und Bäderanlagen) е международното изложение, посветено на спорта и развлеченията. Двугодишното изложение е намерило дом в Кьолн, Германия, където споделя конгресния център с AQANALE - изложение, посветено на басейните и водните съоръжения.

Логистика

Kölnmesse изпълнява двойната функция на организатор и домакин с програма, планирана да продължи общо четири дни. Работното време на изложителите е определено от 09:00 ч. - 19:00 ч., Като последният ден е планиран да приключи в 17:00 ч. FSB е мястото, където най-новите иновации и концепции по отношение на обществените плувни басейни, места за отдих, сауни, паркове и детски площадки се показват за първи път в Европа.

Аудитория и Статистика

Именно тази широка продуктова гама и фокус превърна FSB в съществено събитие за своя сектор. Освен че имате възможност да сключите изключителни сделки, също така получавате ценен поглед върху това на къде се насочва индустрията. С един куршум два заека! Не се учудвайте ако забележите управители на съоръжения, инвеститори, спортни мениджъри, архитекти, инженери и строителни предприемачи да идват, за да разменят контакти и да координират големи проекти.

Евтино Настаняване Близо до Кьолн, Германия

С толкова много внимание, насочено върху FSB, ще ви трябва страхотен хотел в Кьолн и именно с това Трейд Феър Трипс ЕООД може да ви помогне! Ние можем да се справим професионално и бързо с всички ваши нужди свързани с вашето настаняване и пътуване. Ние знаем как да работим с бюджети от всякакви размери и нашата услуга включва също така организиране на срещи и съдействие с вашия щанд. Ще се заемем веднага с вашата хотелска резервация в близост до Kölnmesse. Ако ни се доверите да планираме вашето бизнес пътуване, няма да ви се наложи да се притеснявате за нищо.
 

Full list of
hotels for
FSB

Book Now
How to get to FSB

Similar trade shows