FSB
FSB

FSB

New Dates
26 окт 2021 - 29 окт 2021
Germany , Köln

General Information

Organizer

Koelnmesse GmbH

Event website

FSB

Frequency

2 years

FSB Map

Past Editions

5 - 8 Nov FSB 2019

7 - 10 Nov FSB 2017

27 - 30 Oct FSB 2015

Въведение

FSB (съкратено от Internationale Fachmesse für Freiraum, Sport- und Bäderanlagen) е международното изложение, посветено на спорта и развлеченията. Двугодишното изложение е намерило дом в Кьолн, Германия, където споделя конгресния център с AQANALE - изложение, посветено на басейните и водните съоръжения.

Логистика

Kölnmesse изпълнява двойната функция на организатор и домакин с програма, планирана да продължи общо четири дни. Работното време на изложителите е определено от 09:00 ч. - 19:00 ч., Като последният ден е планиран да приключи в 17:00 ч. FSB е мястото, където най-новите иновации и концепции по отношение на обществените плувни басейни, места за отдих, сауни, паркове и детски площадки се показват за първи път в Европа.

Аудитория и Статистика

Именно тази широка продуктова гама и фокус превърна FSB в съществено събитие за своя сектор. Освен че имате възможност да сключите изключителни сделки, също така получавате ценен поглед върху това на къде се насочва индустрията. С един куршум два заека! Не се учудвайте ако забележите управители на съоръжения, инвеститори, спортни мениджъри, архитекти, инженери и строителни предприемачи да идват, за да разменят контакти и да координират големи проекти.

Евтино Настаняване Близо до Кьолн, Германия

С толкова много внимание, насочено върху FSB, ще ви трябва страхотен хотел в Кьолн и именно с това Трейд Феър Трипс ЕООД може да ви помогне! Ние можем да се справим професионално и бързо с всички ваши нужди свързани с вашето настаняване и пътуване. Ние знаем как да работим с бюджети от всякакви размери и нашата услуга включва също така организиране на срещи и съдействие с вашия щанд. Ще се заемем веднага с вашата хотелска резервация в близост до Kölnmesse. Ако ни се доверите да планираме вашето бизнес пътуване, няма да ви се наложи да се притеснявате за нищо.
 

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА