FIBO 2024

FIBO 2024

Здраве Уелнес услуги Спорт и фитнес
Köln, Germany
11-14 Apr 2024
Организатор:
Reed Exhibitions Deutschland GmbH
Място на провеждане:
Messe Cologne
Честота:
3 years
Уебсайт:
FIBO

Водещо събитие за фитнес, здраве и благосъстояние

FIBO се проведе за първи път през 1985 г. и бързо стана лидер в областта на фитнеса, здравето и благосъстоянието на територията на Европейския съюз. Това е редовно първо, когато става въпрос за демонстриране на авангардни постижения във фитнес технологиите и хранителните новини. FIBO помогна да се оформи лицето на настоящата дигитална трансформация на индустрията и в момента отново е в основата на преосмислянето на индустрията отначало в лицето на пандемията. Комбинацията от семинари и обширно продуктово портфолио създават ползотворна и информационна среда както за изложителите, така и за посетителите.

Продуктовите групи, които можете да очаквате да откриете, включват продукти за грижа за тялото, предпазни средства, сауни, кардио оборудване, козметика, терапевтично оборудване, оборудване за обучение, спортно облекло и много други.

На това търговско изложение можете да видите разнообразие от продукти в области като:

  • Фитнес оборудване
  • Оборудване за обучение
  • Уелнес и красота
  • Услуги
  • Хранене
  • Рехабилитация
  • Мода

FIBO 2024

FIBO 2024 ще се проведе в Messe Cologne от 11.04.2024 до 14.04.2024 като събитие на живо. Поради настоящата епидемиологична ситуация страната отмени своите разпоредби относно Ковид-19.

 

Настаняване

Минимизирайте всички разходи, свързани с настаняване в хотел за международно изложение и оставете Trade Fair Trips ltd да направи вашите резервации за FIBO. Имаме опит в сектора за бизнес пътувания и разполагаме с широка мрежа от хотели, хостели и апартаменти в Кьолн, Германия. Можете да намерите страхотна хотелска стая на справедлива цена.

Вярваме, че бизнес пътуванията трябва да бъдат достъпни, поради което правим услугата на всяка цена. Нашите клиенти винаги получават оферти за хотели в близост до Koelnmesse, независимо дали са на минути пеша или са близо до метро или градска железопътна линия. 

ТФТ също помага за логистиката на изложбената площадка. Трябва ли да резервирате съоръжения за срещи? Ние можем да направим това за вас. Нямате ли кой да изгради вашата изложбена площ? Можете да ни потърсите и за това.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

map

Хотели около FIBO

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
FIBO 2024 Köln Hotel Dusseldorf City by Tulip Inn Düsseldorf от € 412.00 EUR Запази сега
FIBO 2024 Köln Precise House Dusseldorf Airport Ratingen от € 451.00 EUR Запази сега
FIBO 2024 Köln Sheraton Dusseldorf Airport Hotel Düsseldorf от € 496.00 EUR Запази сега
FIBO 2024 Köln Radisson Blu Conference Hotel, Dusseldorf 47.9 Düsseldorf от € 532.00 EUR Запази сега
FIBO 2024 Köln Novum Hotel Madison Düsseldorf Hauptbahnhof 37.6 Düsseldorf от € 408.00 EUR Запази сега
FIBO 2024 Köln Trip Inn Hotel Esplanade 46.14 Düsseldorf от € 396.00 EUR Запази сега
FIBO 2024 Köln PLAZA Premium Koln 3.4 Köln от € 370.00 EUR Запази сега
FIBO 2024 Köln NH Dusseldorf City 45.21 Düsseldorf от € 476.00 EUR Запази сега
FIBO 2024 Köln Mercure Hotel Dusseldorf Sud 32.1 Düsseldorf от € 194.00 EUR Запази сега
FIBO 2024 Köln Mercure Koeln Belfortstrasse 2.9 Köln от € 256.00 EUR Запази сега

FIBO пристига надеждно в Кьолн, Германия всяка пролет в началото на април. Международният панаир за фитнес, здраве и благополучие изпълва залите на Koelnmesse общо за четири дни и изданията са отворени за всички посетители. Reed Exhibitions Deutschland служи като официален организатор на изложението.

Работното време е определено от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Тези часове подлежат на промяна, така че не забравяйте да проверите отново близо до деня. Koelnmesse е добре позициониран в централната част на Кьолн, което го прави лесен за пътуване до пътуващите. Ако не искате да наемете кола по време на FIBO, можете да разчитате на обществения транспорт. Маршрутните автобуси, трамваите и метрото се насочват към Кьолнмесе по отношение на градските железопътни линии S-Bahn S6, S11, S12, S13. Независимо къде отсядате в Кьолн, има удобен начин да стигнете до изложбените площадки.

 

  • „Един от акцентите на годината, защото можете да видите всичко в бранша. Всички производители на устройства са естествено тук, както и говорители и мрежови срещи. Body is Life е фантастично събитие, където можете да срещнете хора от клона и известни студийни оператори. С удоволствие се връщам във FIBO всяка година.”- Günther Kreidenweies Workout Fitness- & Gesundheitspark;
  • „Задължителен срок е да присъствате, тъй като винаги е важно да видите как се развива секторът и какво е ново и налично. Разбира се, присъстваме, за да се видим отново с партньорите, с които вече работим, за да обсъдим ново развитие. Така че да, важно е да посетите. Като акцент мога да кажа, че има много хранителни съвети от растителни марки.“, - Julia Esser FITPARK, Bad Oeynhausen;
  • „FIBO е задължително за всеки производител в сектора. Тук сме на осем години, за да научим всички най-нови новини. Миналата година се запознахме с толкова много нови хора. Научавате къде се крие пулсът на фитнес индустрията.”- Sebastian Stub Top Sports, Reutlingen.

 

FIBO постига високи резултати всяка година по отношение на броя на посетителите си. В последното издание участваха повече от 145 000 международни посетители от цяла Европа с акцент върху онези страни, които са най-близо до немски, включително Австрия, Белгия, Швейцария, Холандия и Франция. Фитнес изложението привлича както търговци, така и частни посетители.

Присъстващите специалисти включват лични треньори, собственици на фитнес зали, физиотерапевти, диетолози, експерти по дигитализация, мениджъри на хотели и спа центрове и специалисти, здравни специалисти и експерти. Частните посетители имат доста разнообразен произход, тъй като има офис професионалисти, мениджъри, студенти, домакини и спортисти. Това дава на изложителите идеалния баланс между разрастването на бизнеса им на ниво B2B, но също така след това се свързват с крайния потребител и получават ценна информация за клиентите.

 

FIBO 2023

FIBO 2023 надгради успеха на изданието от 2022. В него участваха 867 изложители, чиито стоки бяха разгледани от 106 146 посетители. Събитието се проведе под формата на търговско изложение на живо в Messe Cologne между 13.04.2023 и 16.04.2023.

FIBO 2022

Разпределението на изложбеното пространство за FIBO 2022 беше подобрено. През 2022 изложението акцентира концепции, свързани със здравето. В програмата бяха включени специални споменавания за възможностите след пандемията. Включването на нови области като спортове със смесена реалност също беше тема на фокус. Събитието привлече 51 270 посетители и над 500 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до FIBO 2024 Изпрати

FIBO акценти

Отзиви

Лазарин Дочев / LAZARIN GEORGIEV DOCHEV - GENEVA MOTOR SHOW 2017 - 9 Hotel Paquis - duplicated
Здравейте, Всичко беше добре. Нямаше никави изненади. БлагодаряПоздрави,Л.Дочев

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.