Your free enquiry
Farnborough International Airshow

Farnborough International Airshow

Farnborough ,UK
Индустрия
Индустрия:
Космически и летищни технологии
Organizer
Organizer :
SBAC (The Society of British Aerospace Companies)
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

FARNBOROUGH INTERNATIONAL Airshow има какво да предложи на широката публика и търговските посетители от секторите на въздухоплаването и авиацията, подготвяйки невероятна програма включваща бизнес, развлечения и история. Най-голямата сила на авиошоу FARNBOROUGH INTERNATIONAL е фактът, че той се позиционира в пресечната точка на много сектори. Да не говорим, че в момента се класира като второто по големина въздушно шоу в света.

Логистика

Търговските посетители присъстват през първите пет дни, а уикендът е отреден на широката публика. Програмирането се извършва в авиобаза Farnborough, което се намира на около 50 километра югозападно от Лондон. Международното търговско изложение се организира на всеки две години от FIL Farnborough International Ltd. и трае една седмица. 

Аудитория и Статистика

FARNBOROUGH INTERNATIONAL AIRSHOW има добра репутация. В допълнение към дългата си история и впечатляващи размери, изложбата е известна и с това, че има световни рекорди в авиацията и е предпочитаната изложба сред повече от 80 от 100 от топ компаниите в бранша. Именно това е една от причините да не испускате събитието. mПродуктовото портфолио също е доста разнообразно, тъй като има иновации, показвани в космическата, гражданската, военната, производствената технология, ротационната и MRO. 

Евтино Настаняване Близо до Фарнборо, Лондон

Все още нямате резервирана стая? Трейд Феър Трипс ЕООД отправя оферти за хотели на специални цени. Най-добрите хотелски оферти за FARNBOROUGH INTERNATIONAL AIRSHOW можете да намерите единствено чрез Трейд Феър Трипс ЕООД. Имаме рецепта, която никога не се проваля. Работим със всякакви бюджети и гарантираме отлични хотелски стаи в близост до авиобаза Фарнборо. Трейд Феър Трипс ЕООД се ангажира да помага на изложителите по всякакъв възможен начин, уговаряне на конферентна зала или каквато и да е помощ с вашия изложбен щанд! Това е лесно, просто и съобразено с вашия

Full list of
hotels for
Farnborough International Airshow

Book Now
How to get to Farnborough International Airshow

Similar trade shows