Your free enquiry
Farnborough International Airshow

Farnborough International Airshow

Farnborough, UK
Индустрия
Индустрия:
Космически и летищни технологии
Organizer
Organizer:
SBAC (The Society of British Aerospace Companies)
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Farnborough International Airshow 2024 ще бъде авиошоу, което ще се проведе лице в лице на летище Farnborough. Събитието ще се проведе между 22 юли и 26 юли 2024 г. Поради премахването на вътрешните ограничения в Обединеното кралство в резултат на подобряващата се пандемична ситуация, мястото няма да включва предпазни мерки за Covid-19. В момента страната няма ограничения за пътуване по същата причина. 

Въведение

МЕЖДУНАРОДНОТО ВЪЗДУШНО ШОУ FARNBOROUGH има какво да предложи на публиката и търговските посетители от сектора на самолетите и авиацията, тъй като се подготвя за друга екстатична програма, която ще включва бизнес, развлечения и история. Най-голямата сила на FARNBOROUGH INTERNATIONAL AIRSHOW е фактът, че се позиционира в пресечната точка на много сектори. Да не говорим, че в момента се класира като второто по големина авиошоу в света. 

Логистиката

Международното търговско изложение се организира на всеки две години от FIL Farnborough International Ltd. и продължава цяла седмица. Търговските посетители присъстват през първите пет дни, а уикендът е запазен за обществеността. Програмирането се извършва на летище Фарнбъро, което се намира на около 50 километра югозападно от Лондон. 

Аудитория и статистика

МЕЖДУНАРОДНОТО АВИАШОУ FARNBOROUGH има силна репутация. Освен с дългата си история и внушителни размери, изложението е известно и със световните рекорди в авиацията и е предпочитаното изложение сред повече от 80 от 100 от най-добрите компании в индустрията. Това е родословието на изложителите, което прави това събитие незабравимо. Продуктовото портфолио също е доста разнообразно, тъй като има иновации, показани в космоса, граждански, военни, производствени технологии, ротационни и MRO. 

Резервирайте своя престой близо до Фарнборо, Обединено кралство

Все още нямате резервирана стая за изложението? Trade Fair Trips Ltd ще ви изпрати оферти за хотели на специални цени, за да спестите от бюджета си. Най-добрите оферти за хотели за FARNBOROUGH INTERNATIONAL AIRSHOW можете да намерите чрез екипа на Trade Fair Trips Ltd. Ние имаме рецепта, която никога не се проваля. Ние можем да ви предложим хотел във всички ценови диапазони и осигуряваме отлични хотелски стаи в близост до летище Farnborough. Trade Fair Trips Ltd се е посветил на подпомагането на изложителите по всякакъв възможен начин, поради което ние сме най-доброто място да се обадите за заседателни зали или каквато и да е помощ с вашия изложбен щанд! Това е лесно, защото просто и съобразено с вашия бюджет! 

Хотел близо до FARNBOROUGH INTERNATIONAL AIRSHOW , при това на страхотна цена, резервация на заседателна зала, изграждане на вашия фирмен търговски щанд – за всички важни детайли Trade Fair Trips Ltd е насреща, за да имате едно наистина успешно бизнес пътуване.

Full list of
hotels for
Farnborough International Airshow

Book Now
How to get to Farnborough International Airshow

Similar trade shows