Most booked hotels
Your free enquiry
Enlit

Enlit

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Производство на енергия, Петрол и газ, Възобновими Енергийни Източници, Енергийна ефективност
Organizer
Organizer:
Clarion Energy
Event website
Event website:
Enlit
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Enlit 2022

Enlit Europe 2022 ще се проведе между 29-ти ноември и 1-ви декември 2022. Изданието ще се проведе под формата на изложение на живо в Frankfurt Messe във Франкфурт, Германия. Според организаторите безопасността на участниците е гарантирана, поради което мястото на провеждане ще разполага с най-новите мерки за превенция на Ковид-19 инфекции. Като част от въведената 3G политика за влизане, от участниците ще се изисква да представят сертификати за ваксинация, документи за възстановяване или отрицателни резултати от изследвания. Освен това в изложбения център ще има строги правила за социално дистанциране и носене на предпазни маски.

Въведение

POWER - GEN EUROPE (наричан също POWERGEN) заема специално място на съвременния енергиен пазар. Годишното събитие обикаля големите европейски градове, а текущите издания ще се проведат в Париж Expo Porte de Versailles в Париж. Организаторите, Clarion Events Ltd., обявиха, че бъдещето на изложението ще бъде ребрандирано в ELECTRIFY EUROPE за следващите му издания. 

Логистиката

Програмата е насрочена за три дни и се очаква работното време да бъде определено от 09:00 ч. до 18:00 ч., въпреки че трябва да направите допълнителни запитвания. Тъй като енергийният преход продължава с пълна скорост и политиците се опитват да прекроят енергийната индустрия на глобално ниво, POWER - GEN EUROPE се оказва по-актуален и източник на най-новите новини в индустрията. Допълнителен бонус е съвместната локация с Европейската седмица на комуналните услуги. 

Аудитория и статистика

След като установи водещата си роля в енергийния сектор в Европа, е време да проучим какво е на дневен ред за POWER - GEN EUROPE. Една от най-големите теми засяга цялостното управление на жизнения цикъл и засяга повторното използване на въглищни инсталации, оптимизация на централите, газови турбини и все по-популярната тема за дигитализацията и киберсигурността. Това означава, че имате аудитория от различни среди – консултантски фирми, инвестиционни и финансови компании, доставчици на ИТ и софтуерни решения, разработчици на софтуер, комунални услуги, независими производители на електроенергия и държавни енергийни отдели. 

Резервирайте престоя си близо до Париж

Лесно организирайте пътуването си до Париж с Trade Fair Trips ltd. Ние опростяваме целия процес на резервация, за да знаете най-добрите хотелски оферти за POWER - GEN EUROPE още от самото начало. Само тук получавате конкурентни цени за хотелско настаняване в близост до Paris Expo Porte de Versailles в Париж. Част от нашите услуги е да ви помогнем и със заседателните зали, ако имате нужда от тях, и с монтажа на вашия изложбен щанд.

Full list of
hotels for
Enlit

How to get to Enlit

Similar trade shows