Enlit
Enlit

Enlit

New Dates
27 окт 2020 - 29 окт 2020
Italy , Milan

General Information

Organizer

PennWell

Event website

Enlit

Enlit Map

Past Editions

9 - 11 Jun POWER-GEN EUROPE 2015

21 - 23 Jun POWER - GEN EUROPE 2016

27 - 29 Jun POWER - GEN EUROPE 2017

19 - 21 Jun ELECTRIFY EUROPE 2018

12 - 14 Nov POWERGEN Europe 2019

Въведение

Ежегодното събитие обикаля големите европейски градове, а настоящите издания ще се проведат на Парижкия Конферентен Център Порт дьо Версай в Париж. Организаторите, Clarion Events Ltd., обявиха, че името на изложението ще бъде ребрандирано на ELECTRIFY EUROPE в следващите му издания. След като установихме водещата роля на енергийния сектор в Европа, е време да проучим какво е на дневен ред за Enlit Europe. 

Логистика

Програмата е планиран за три дни и се очаква работното време да бъде от 09:00 до 18:00 часа, въпреки че трябва да направите допълнителна справка. Допълнителен бонус е близкото местоположение на Европейската седмица на полезността. Енергийният преход продължава с пълна скорост,а  отговорните за събитието се опитват да прекроят енергийната индустрия на глобално ниво, Enlit играе ролята на отличен източник за най-новото в индустрията.

Аудитория и Статистика

Една от най-големите теми засяга цялостното управление на жизнения цикъл и засяга повторната употреба на въглищни централи, оптимизацията на инсталациите, газовите турбини и все по-популярната тема за цифровизацията и киберсигурността. Аудиторията е от различни сфери - консултантски фирми, инвестиционни и финансови компании, доставчици на ИТ и софтуерни решения, разработчици на софтуер, комунални услуги, независими производители на енергия и правителствени енергийни отдели.

Евтино Настаняване Близо до Порт дьо Версай в Париж

Организирайте пътуването си до Париж с Трейд Феър Трипс ЕООД с лекота. Опростяваме целия процес на резервация, предлагайки ви най-добрите хотелски оферти за Enlit още от началото. Само тук получавате конкурентни цени за настаняване в хотел в близост до конферентния център Порт де Версай в Париж. Част от нашите услуги е да Ви помогнем  в намирането на конферентни зали, ако имате нужда от тях, както и с монтажа на вашия щанд!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА