Your free enquiry
EnergyDecentral

EnergyDecentral

Hannover, Germany
Индустрия
Индустрия:
Energy Production, Oil & Gas, Renewable Energies, Energy efficient
Organizer
Organizer:
DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft e.V.)
Event website
Event website:
EnergyDecentral
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

EnergyDecentral 2024 ще се проведе на живо в Hannover Fairground  в Хановер между 12-ти и 15-ти ноември 2024. Поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в Германия, на мястото на събитието няма да бъдат въведени мерки за превенция на Ковид-19. Събитието ще се проведе едновременно с EuroTier 2024.

Представяне на събитието

EnergyDecentral е международно изложение за децентрализирано енергоснабдяване. В него взимат участие доставчици на електроенергия, доставчици на биоенергия, проектанти и производители на оборудване за производство на електроенергия. Представят се възможности за захранване с биоенергия за различни сектори. Правят се множество презентации, провеждат се дискусии и семинари. Мястото е особено подходящо за създаване на нови контакти и партньорства, които отварят нови възможности пред вашия бизнес. В последното издание на изложението участваха 690 изложители от 23 страни и повече от 38 000 посетители – професионалисти от бранша.

EnergyDecentral се провежда в Германия и се организира на всеки две години. Оставете търсенето на хотели и организацията на цялото ви пътуване на нас. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – сме специалисти в областта. Предлагаме ви настаняване в подходящите хотели за EnergyDecentral. Ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Ще се погрижим за летищния трансфер, придвижването ви из града, осигуряването на конферентна зала. Като се възползвате от нашите услуги, които са безплатни за вас, вие избирате удобно, комфортно и изгодно пътуване. Обадете ни се и споделете вашите изисквания. Ние ще се заемем с останалото.

Full list of
hotels for
EnergyDecentral

Book Now
How to get to EnergyDecentral
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By car
By car:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

Similar trade shows