Your free enquiry
EIMA International

EIMA International

Bologna, Italy
Индустрия
Индустрия:
Селско стопанство, Градинарство
Organizer
Organizer:
FederUnacoma surl
Event website
Event website:
EIMA International
Frequency
Frequency:
2 years

Актуална информация за EIMA International

ЕIMA International 2024 ще се проведе между 06.11.2024 и 10.11.2024 в Bologna Exhibition Centre в Болоня, Италия. На мястото на провеждане на събитието няма да бъдат въведени и стриктно прилагани строги мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на свързаните с пандемията ограничения в Италия.

Въведение

Eima International успешно се утвърди като лидер и еталонно събитие в индустрията за селскостопански машини и оборудване, което се провежда в Болоня, Италия. Международният търговски панаир позиционира Италия на глобалната карта чрез обширно продуктово портфолио и силен ангажимент за по-добро, по-екологично бъдеще. 

Ще имате шанса да откриете иновативни решения и най-добри практики в селското стопанство, отглеждането на растения, обработката и консервирането на продукти, химическото пръскане, прибирането на реколтата, обработката на зърно, напоителните системи и животновъдството.

Акценти

  • Селско стопанство
  • Химично пръскане
  • Прибиране на реколтата
  • Обработка на зърно
  • Напоителни системи
  • Добитък
  • Преработка и консервиране на продукти
  • Отглеждане на растения

Логистиката

Federunacoma Surl Unione Nazionale Costruttori Macchine per l'Agricoltura, като официален организатор, поставя събитието веднъж на всеки две години за общо пет дни. Както търговските посетители, така и широката общественост са добре дошли на Болоня Фиер. Първите два дни са за професионалисти, а останалите за частни посетители. Работното време е еднакво през цялото време: 09:00 сутринта до 18:30 следобед.

Аудитория и статистика

Eima International е мястото, където идвате да се срещнете с представители на производителите на горско оборудване или да видите най-новите модели трактори, не забравяйте да посетите италианския град Болоня.

Фермерите, експертите, изследователите и организациите съставляват професионалната аудитория на събитието, поради финото програмиране, което включва лекциите в Eima Campus и изложението на продукти в салона EIMA MiA. Имайте предвид, че тъй като се очакват много посетители, трябва да използвате услугите на нашата агенция за бизнес пътувания.

Достъпно настаняване в хотел близо до Bologna Fiere

С професионалните агенти за резервации на Trade Fair Trips Ltd можете да резервирате отлична хотелска стая, която да отговаря на вашите нужди. Ние имаме опит в предлагането на достъпни места за изложения и работим с вас, за да открием най-добрите хотели в близост до мястото на събитието. Отнема ви часове, за да планирате цялото си работно пътуване. Trade Fair Trips ltd също е тук, за да инсталира изложбения ви щанд и да резервира съоръжения за срещи, ако имате нужда от тях.

Какво се случи по време на предишните издания на EIMA?

В графика на събитията на EIMA International често се добавят нови подсъбития. Например тематичният салон EIMA Digital дебютира по време на изданието на изложението през 2018. За 2021 г. също имаше нови попълнения. Сред тях беше EIMA MiA, който от специална зона се превърна в тематична зона, обхващаща цялото изложение. Като част от събитието беше преместена и зоната за срещи B2B. В изданието през 2021 участваха общо 270 000 посетители.

Full list of
hotels for
EIMA International

Book Now
How to get to EIMA International

Similar trade shows