Your free enquiry
EIMA International

EIMA International

Bologna ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Селско стопанство, Градинарство
Organizer
Organizer :
FederUnacoma surl
Event website
Event website :
EIMA International
Frequency
Frequency:
2 years

Отмененото събитие на EIMA International 2020 се завръща с гръм и трясък на 19 до 23 октомври 2021 г. в изложбения център в Болония, Италия. С искрено съображение за здравето и безопасността на всички присъстващи, на мястото ще бъдат приложени и мерки за здраве и безопасност на COVID-19.

Въведение

Eima International успешно се утвърди като лидер и еталонно събитие в индустрията за селскостопански машини и оборудване, което се провежда в Болоня, Италия. Международният търговски панаир позиционира Италия на глобалната карта чрез обширно продуктово портфолио и силен ангажимент за по-добро, по-екологично бъдеще. 

Ще имате шанса да откриете иновативни решения и най-добри практики в селското стопанство, отглеждането на растения, обработката и консервирането на продукти, химическото пръскане, прибирането на реколтата, обработката на зърно, напоителните системи и животновъдството.

Акценти

  • Селско стопанство
  • Химично пръскане
  • Прибиране на реколтата
  • Обработка на зърно
  • Напоителни системи
  • Добитък
  • Преработка и консервиране на продукти
  • Отглеждане на растения

Логистиката

Federunacoma Surl Unione Nazionale Costruttori Macchine per l'Agricoltura, като официален организатор, поставя събитието веднъж на всеки две години за общо пет дни. Както търговските посетители, така и широката общественост са добре дошли на Болоня Фиер. Първите два дни са за професионалисти, а останалите за частни посетители. Работното време е еднакво през цялото време: 09:00 сутринта до 18:30 следобед.

Аудитория и статистика

Eima International е мястото, където идвате да се срещнете с представители на производителите на горско оборудване или да видите най-новите модели трактори, не забравяйте да посетите италианския град Болоня.

Фермерите, експертите, изследователите и организациите съставляват професионалната аудитория на събитието, поради финото програмиране, което включва лекциите в Eima Campus и изложението на продукти в салона EIMA MiA. Имайте предвид, че тъй като се очакват много посетители, трябва да използвате услугите на нашата агенция за бизнес пътувания.

Достъпно настаняване в хотел близо до Bologna Fiere

С професионалните агенти за резервации на Trade Fair Trips Ltd можете да резервирате отлична хотелска стая, която да отговаря на вашите нужди. Ние имаме опит в предлагането на достъпни места за изложения и работим с вас, за да открием най-добрите хотели в близост до мястото на събитието. Отнема ви часове, за да планирате цялото си работно пътуване. Trade Fair Trips ltd също е тук, за да инсталира изложбения ви щанд и да резервира съоръжения за срещи, ако имате нужда от тях.

Full list of
hotels for
EIMA International

Book Now
How to get to EIMA International

Similar trade shows