Most booked hotels
Your free enquiry
ECOC

ECOC

Glasgow, Scotland
Индустрия
Индустрия:
Telecommunications, Computers Networks, Internet & Intranet
Organizer
Organizer:
Svenska Massan
Event website
Event website:
ECOC
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на ECOC за 2023 ще се проведе като присъствено събитие между 02.10.2023 и 04.10.2023 в SEC, Глазгоу, Шотландия. Организаторите увериха, че продължават да следят ситуацията и да адаптират политиките, ако е необходимо, за да се придържат към най-новите правителствени разпоредби. Поради тази причина към момента мястото на провеждане не разполага с мерки за безопасност срещу Ковид-19. По същия начин към момента в страната няма ограничения за пътуване. 

Въведение

Какви са най-модерните постижения в оптичната комуникация и технологиите и как те да намерят приложение в нашия свят? Отговорът на този въпрос може да бъде намерен в ECOC, голямо международно търговско изложение, обслужващо производството на оптични влакна.

Акценти

  • Първо и най-важното е, че размерът на аудиторията - 6500 професионалисти - го прави много печеливша възможност за играчите в бранша да увеличат своето влияние.
  • Има практически аспект и споделяне на знания, залегнали в зоната за обучение, където се провежда сплавяне и тестване на пасивни оптични мрежи.
  • FTTx Center е изпълнен с демонстрации на най-новите технологии.
  • Програмата за знания Market Focus.

Логистиката

Това ежегодно събитие е организирано от Nexus Business Media и се характеризира с факта, че пътува до различен град всяка година. Предстоящото издание ще се проведе в Брюксел, Белгия в рамките на три дни. Изложителите ще имат възможност да разкрият своите постижения, постигнати по цялата верига на стойността, обхващаща оптоелектроника, комуникационни системи, комуникационни технологии и оптика от стъклени влакна. Брюксел Експо приветства посетителите от 09:30 сутринта до 17:00 следобед. Само в последния ден е часът на затваряне един час по-рано - 16:00 ч.

Аудитория и статистика

ECOC от една страна е място, където можете да видите бъдещето на технологиите в действие днес, както и от друга страна - конференция с над 20 семинара, проведени на горещи теми в оптичните комуникации. Елементите за програмата, които трябва да търсите, включват платформата за знания Market Focus, FTTx Village и конферентната писта.

Изгодно настаняване в хотел близо до Брюксел

Имате достъп до всички хотели на разумни цени в момента с изисканите услуги на Trade Fair Trips ltd. Лесно е да получите хотелските оферти за ECOC, които искате, без усилия от ваша страна. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас и да отправите запитване. Информацията, от която се нуждаем, е проста - вашият ценови диапазон, колко легла искате и избор на място.

Веднага след като настаните в хотела, можем да ви помогнем във всички останали начини. Можете да делегирате инсталирането на вашия търговски щанд на нас, както и да разполагате с подходящи съоръжения за срещи с подходящото A / V оборудване.

Минало издание

Издание 2020

ECOC е търговско изложение, което често включва нови подсъбития. През 2020 например за първи път се проведоха Наградите на индустрията на ECOC. Те отбелязаха 25-ата годишнина на събитието. С наградите бяха отличени значими постижения в развитието на оптичните комуникации, транспорта, мрежите, продуктите, базирани на оптични влакна, и други. ECOC 2020 се проведе в цифрова форма.

Издание 2021

Изданието за 2021 включваше нови подсъбития. Един от акцентите беше Театърът за фокусиране върху продуктите (Product Focus Theatre). В него бяха показани последните продуктови иновации в различни демонстрации и презентации. Подобно на изданието от 2020, форматът беше проведен в цифрова форма.

Издание 2022

ЕСК 2022 се проведе в Базел, Швейцария, като търговско изложение лице в лице. То се състоя между 19-ти септември 2022 и 21-ви септември 2022. Мястото на провеждане не приложи мерки за превенция на Ковид-19 поради това, че страната отмени ограниченията си, свързани с пандемията. На събитието присъстваха над 6200 посетители, над 50 лектори и 290 изложители.

Full list of
hotels for
ECOC

Book Now
How to get to ECOC

Similar trade shows