Your free enquiry
ECOC

ECOC

индустрия
индустрия:
Телекомуникации, Компютърни мрежи, Интернет и интранет
Organizer
Organizer :
Svenska Massan
Event website
Event website :
ECOC
Frequency
Frequency:
1 year

Засега няма промени в датите на изложбата и конференцията на ECOC 2021, която ще се проведе лице в лизе от 12 до 16 септември в изложбения център на Бордо в Бордо, Франция. Организаторите са гарантирали прилагането и стриктното спазване на мерките за безопасност и безопасност на COVID-19 на събитието.

Въведение

Какви са най-модерните постижения в оптичната комуникация и технологиите и как те да намерят приложение в нашия свят? Отговорът на този въпрос може да бъде намерен в ECOC, голямо международно търговско изложение, обслужващо производството на оптични влакна.

Акценти

  • Първо и най-важното е, че размерът на аудиторията - 6500 професионалисти - го прави много печеливша възможност за играчите в бранша да увеличат своето влияние.
  • Има практически аспект и споделяне на знания, залегнали в зоната за обучение, където се провежда сплавяне и тестване на пасивни оптични мрежи.
  • FTTx Center е изпълнен с демонстрации на най-новите технологии.
  • Програмата за знания Market Focus.

Логистиката

Това ежегодно събитие е организирано от Nexus Business Media и се характеризира с факта, че пътува до различен град всяка година. Предстоящото издание ще се проведе в Брюксел, Белгия в рамките на три дни. Изложителите ще имат възможност да разкрият своите постижения, постигнати по цялата верига на стойността, обхващаща оптоелектроника, комуникационни системи, комуникационни технологии и оптика от стъклени влакна. Брюксел Експо приветства посетителите от 09:30 сутринта до 17:00 следобед. Само в последния ден е часът на затваряне един час по-рано - 16:00 ч.

Аудитория и статистика

ECOC от една страна е място, където можете да видите бъдещето на технологиите в действие днес, както и от друга страна - конференция с над 20 семинара, проведени на горещи теми в оптичните комуникации. Елементите за програмата, които трябва да търсите, включват платформата за знания Market Focus, FTTx Village и конферентната писта.

Изгодно настаняване в хотел близо до Брюксел

Имате достъп до всички хотели на разумни цени в момента с изисканите услуги на Trade Fair Trips ltd. Лесно е да получите хотелските оферти за ECOC, които искате, без усилия от ваша страна. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас и да отправите запитване. Информацията, от която се нуждаем, е проста - вашият ценови диапазон, колко легла искате и избор на място.

Веднага след като настаните в хотела, можем да ви помогнем във всички останали начини. Можете да делегирате инсталирането на вашия търговски щанд на нас, както и да разполагате с подходящи съоръжения за срещи с подходящото A / V оборудване.

Full list of
hotels for
ECOC

Book Now
How to get to ECOC

Similar trade shows