Most booked hotels
Your free enquiry
EBACE

EBACE

Genève ,Switzerland
Индустрия
Индустрия:
Космически и летищни технологии
Organizer
Organizer :
European Business Aviation Association
Event website
Event website :
EBACE
Frequency
Frequency:
1 year

Бъдещето на летищното строителство ще бъде определено на EBACE 2022 без промяна в датите от 23 май до 25 май. Palexpo в Женева, Швейцария, ще бъде домакин на търговския панаир. Събитието ще се проведе сред обширни, актуални протоколи за здраве и безопасност срещу коронавируса.

Въведение

Ако търсите събитие, на което да представите новите си продукти, да срещнете съществуващи и потенциални клиенти или да установите нови бизнес връзки, EBACE е точното място за вас. На тази европейска конвенция и изложение за бизнес авиация много от известните производители ще представят своите услуги и продукти в различни области. 

Акценти

  • Нашият ангажимент да отговорим на изискванията на нашите клиенти;
  • Фактът, че имаме ниски цени и даваме подходящи отстъпки;
  • Професионализмът на нашите агенти по резервации;
  • Нашите индивидуални предложения и отлични услуги;

Логистиката

EBAA (Европейска асоциация на бизнес авиацията) организира това събитие всяка година в Женева, Швейцария около май за три дни. Работното време на Palexpo варира. Първият ден започва в 10:00 часа и завършва в 18:00 часа. Вторият ден започва един час по-рано в 09:00 ч., но остава в същото време на затваряне. Последният ден приключва в 04:00 часа. 

Аудитория и статистика

EBACE поддържа висок статус благодарение на комбинация от задълбочена образователна програма и престижно портфолио, което може да се похвали с над 50 най-съвременни бизнес самолета. Изложителите представят най-новите решения в самолетостроенето, космическото оборудване, аерокосмическите технологии и обработката на товари. Именно поради това има толкова голям интерес от страна на бизнес лидери, държавни служители, производители на персонал в летните отдели и персонал на корпоративния авиационен отдел.

Най-добрите хотелски оферти в близост до Palexpo, Женева

Trade Fair Trips Ltd се превърна в един от основните избори за много професионалисти, посещаващи търговски панаири, защото ние сме ангажирани да отговорим на вашите изисквания и можем да отговорим на различни бюджети от всякакъв размер.

Местоположението е от решаващо значение, за да се възползвате максимално от бизнес пътуването си, поради което улесняваме резервирането на хотели близо до Palexpo. Направете вашата онлайн хотелска резервация за EBACE, съобразена с вашите спецификации и направена в рамките на часове. След като направите своя избор, че ще присъствате на изложението е време да изчистите всички други подробности, като например инсталирането на вашия изложбен щанд. Trade Fair Trips ltd може да поеме  целия процес. Може би имате нужда от голяма заседателна зала с A/V оборудване. Дайте ни изискванията, а останалото оставете на нас.

Full list of
hotels for
EBACE

Book Now
How to get to EBACE

Similar trade shows