Your free enquiry
EBACE

EBACE

Genève, Switzerland
Индустрия
Индустрия:
Aerospace, Airport Technology
Organizer
Organizer:
European Business Aviation Association
Event website
Event website:
EBACE
Frequency
Frequency:
1 year

EBACE  - актуализация

Между 23.05.2023 и 25.05.2023 в Palexpo ще се проведе EBACE 2023. На мястото няма да бъде въведен строг план за безопасност поради отпадането на националните и международните разпоредби на Швейцария за Ковид-19. Участниците ще бъдат силно насърчавани да се придържат към препоръки, като например да носят медицински маски на закрито. Освен това мястото на провеждане ще спазва строги хигиенни изисквания, включително честа дезинфекция на зоните с висок интензитет на допир. От участниците не се изисква да предоставят 3G документите си за влизане в страната при пристигането си.

Въведение

Ако търсите събитие, на което да представите новите си продукти, да срещнете съществуващи и потенциални клиенти или да установите нови бизнес връзки, EBACE е точното място за вас. На тази европейска конвенция и изложение за бизнес авиация много от известните производители ще представят своите услуги и продукти в различни области. 

Акценти

  • Нашият ангажимент да отговорим на изискванията на нашите клиенти;
  • Фактът, че имаме ниски цени и даваме подходящи отстъпки;
  • Професионализмът на нашите агенти по резервации;
  • Нашите индивидуални предложения и отлични услуги;

Логистиката

EBAA (Европейска асоциация на бизнес авиацията) организира това събитие всяка година в Женева, Швейцария около май за три дни. Работното време на Palexpo варира. Първият ден започва в 10:00 часа и завършва в 18:00 часа. Вторият ден започва един час по-рано в 09:00 ч., но остава в същото време на затваряне. Последният ден приключва в 04:00 часа. 

Аудитория и статистика

EBACE поддържа висок статус благодарение на комбинация от задълбочена образователна програма и престижно портфолио, което може да се похвали с над 50 най-съвременни бизнес самолета. Изложителите представят най-новите решения в самолетостроенето, космическото оборудване, аерокосмическите технологии и обработката на товари. Именно поради това има толкова голям интерес от страна на бизнес лидери, държавни служители, производители на персонал в летните отдели и персонал на корпоративния авиационен отдел.

Най-добрите хотелски оферти в близост до Palexpo, Женева

Trade Fair Trips Ltd се превърна в един от основните избори за много професионалисти, посещаващи търговски панаири, защото ние сме ангажирани да отговорим на вашите изисквания и можем да отговорим на различни бюджети от всякакъв размер.

Местоположението е от решаващо значение, за да се възползвате максимално от бизнес пътуването си, поради което улесняваме резервирането на хотели близо до Palexpo. Направете вашата онлайн хотелска резервация за EBACE, съобразена с вашите спецификации и направена в рамките на часове. След като направите своя избор, че ще присъствате на изложението е време да изчистите всички други подробности, като например инсталирането на вашия изложбен щанд. Trade Fair Trips ltd може да поеме  целия процес. Може би имате нужда от голяма заседателна зала с A/V оборудване. Дайте ни изискванията, а останалото оставете на нас.

Предишни издания

Издание 2022

EBACE 2022 се проведе като търговско изложение на живо в Palexpo от 23-ти до 25-ти май 2022. В събитието участваха 296 изложители от 29 държави. Тъй като страната отмени съответните ограничения през април 2022 г., мястото на провеждане не включваше предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19.

Full list of
hotels for
EBACE

Book Now
How to get to EBACE
On foot
On foot:

11 минути при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

 50 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

By car
By car:

1 минута при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

13 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

By public transport
By public transport:

5 минути при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

25 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

Similar trade shows