Your free enquiry
EBACE

EBACE

Genève ,Switzerland
индустрия
индустрия:
Космически и летищни технологии
Organizer
Organizer :
European Business Aviation Association
Event website
Event website :
EBACE
Frequency
Frequency:
1 year

Бъдещето на летищното строителство ще бъде определено на EBACE 2022 без промяна в датите от 23 май до 25 май. Palexpo в Женева, Швейцария, ще бъде домакин на търговския панаир. Събитието ще се проведе сред обширни, актуални протоколи за здраве и безопасност срещу коронавируса.

Въведение

Ако търсите събитие, на което можете да представите новите си продукти, да се запознаете със съществуващи и потенциални клиенти или да установите нови бизнес връзки, EBACE е точното място за вас. На тази европейска конфенция и изложение за бизнес авиация много от известните производители ще представят своите услуги и продукти в различни области.

Акценти

  • Нашият ангажимент да отговорим на изискванията на нашите клиенти;
  • Фактът, че имаме ниски цени и даваме подходящи отстъпки;
  • Професионализмът на нашите агенти за резервации;
  • Нашите индивидуални предложения и отлични услуги;

Логистиката

EBAA (Европейска асоциация за бизнес авиация) организира това събитие всяка година в Женева, Швейцария около май за три дни. Работното време в Palexpo варира. Първият ден започва в 10:00 сутринта и приключва в 18:00 следобед. Вторият ден започва един час по-рано в 9:00 сутринта, но запазва същото време на затваряне. Последният ден приключва в 16:00 следобед.

Аудитория и статистика

EBACE запазва високия си статус благодарение на комбинация от задълбочена образователна програма и звездно портфолио, което може да се похвали с над 50 най-модерни бизнес самолета. Изложителите представят най-новите решения в самолетостроенето, авиокосмическото оборудване, аерокосмическата технология и обработката на товари. Поради това има толкова голям интерес от страна на бизнес лидери, държавни служители,фирми за подпод на персонал в полетния отдел и персонал на корпоративния авиационен отдел.

Най-добрите хотелски оферти близо до Palexpo, Женева.

Trade Fair Trips Ltd се превърна в един от основните избори за много професионалисти, посещаващи търговски панаири, тъй като ние сме се ангажирали да отговорим на вашите изисквания и поемаме бюджети от всякакъв размер.

Местоположението е от решаващо значение, за да се възползвате максимално от вашето бизнес пътуване, поради което улесняваме резервирането на хотели в близост до Palexpo. Направете вашата онлайн резервация на хотел за EBACE съобразена с вашите спецификации и направена в рамките на часове. След като разберете, че сте отседнали, е време да изчистите други подробности, като например инсталирането на кабината си. Trade Fair Trips ltd може да поеме целия процес. Може би се нуждаете от голяма заседателна зала с A / V оборудване. Дайте ни изискванията, а останалото оставете на нас.

Full list of
hotels for
EBACE

Book Now
How to get to EBACE

Similar trade shows